Şimdi Ara

kod adi isyan kutusundan ne cikti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes bu konu altinda yazabilir arkadaslar ben bitane smurf bitanede main hesabima actim ikisinnede kod adi lucian cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kod Adı Fiora çıktı. güç kasasından fizz ve gragasın 750lik çöp skinleri çıktı. zaten 3ünü de oynamazdım. mentiondaki adam gibi adamın gazına gelerek reroll yaptım ve sonuç. burdan sevgilerimi yolluyorum. ilgilinin talebi üzerine nickler gizlenmiştir. mit ajanı falan değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 9 Ağustos 2016; 12:31:15 >

• akşama açıcam #rez kesin yaşü çıkıcak o kadar dalga geçmeyle 800k yaşü bile yazabilir rito.
  • off adam CLG'de oynuyor
  • Beyler bende yasuo bun kod adi var,kesin cikmaz demi , ama hesapta luci yok , once luci alip mi acayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod adi luci cikti main hesaba bitanesine master digerinde acmadim

• kod adı luci çıktı, sandığı birleştirdim bu çıktı...hüzün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraketmen -- 9 Ağustos 2016; 12:34:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Kod Adı Fiora çıktı. güç kasasından fizz ve gragasın 750lik çöp skinleri çıktı. zaten 3ünü de oynamazdım. mentiondaki adam gibi adamın gazına gelerek reroll yaptım ve sonuç. burdan sevgilerimi yolluyorum. ilgilinin talebi üzerine nickler gizlenmiştir. mit ajanı falan değilim.

http://quickfind.kassad.in/profile/tr/CLG%20Inflande/ yoksa???

• buraketmen kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır lol girmiyordum , görmüyordum... aşkımı bana gösterdiğin için teşekkür ederim <3

Kalistaşk <3
  • Yi ve Leo bekliyordum. Gece de o kadar heyecan yapıp beklemiştim. Sabah da hızla kalkıp yine beklemeye koyuldum. Buralarda dolanırken geldiğini gördüm. Büyük bir heyecanla yavaşça tıkladım. Şans ya Yaşu çıkacak içime doğuyordu 1 haftadır. O de ne? Kod Adı Zed hayırlı olsun knk.

Daha da dramatik tarafı 7 öz eksiğim var.. Başka hesap da açtım Fio çıktı o güzel Şimdi bir tane daha açacağım ip biriktiriyorum.
  • Kod adı Yi ben lucian isterdim ama bu da güzelmiş

• Bir kereye mahsus değil mi ya tüh harcadım ben de rp ip leri 1500 ip bıraktım sadece o kuru için

• Yalnızca 1 kutu alabiliyoruz dimi

• A Twist of Fate A kullanıcısına yanıt
    Aynen tek sefere mahsus, ben farklı hesaplarda açıyorum onu kast ettim
  • Beyler gecen 3 tane kutuyu actim. Shaco skt vayne ve 5 parca 3 simge geldi. Simdi bugun 1500ligi acinca naparsam en çok sey cikar rpsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leona istiyordum, Yasuo'dan korkuyordum, Zed geldi, dustladım.

Kutudaki çöp skinleri reroll atınca da Phoenix Quinn çıktı. Quinn'i almayı worth bulmayan ve Zed oynamayan beni çok üzdü.

Zaten normal chest'e key fragment bulamıyorum bir türlü. Riot beni sevmiyor

Edit: TR'de kullandığım hesaba Leona çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 10 Ağustos 2016; 15:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpools fucgurl

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Kod Adı Fiora çıktı. güç kasasından fizz ve gragasın 750lik çöp skinleri çıktı. zaten 3ünü de oynamazdım. mentiondaki adam gibi adamın gazına gelerek reroll yaptım ve sonuç. burdan sevgilerimi yolluyorum. ilgilinin talebi üzerine nickler gizlenmiştir. mit ajanı falan değilim.

http://quickfind.kassad.in/profile/tr/CLG%20Inflande/ yoksa???

slm

• quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Beyler gecen 3 tane kutuyu actim. Shaco skt vayne ve 5 parca 3 simge geldi. Simdi bugun 1500ligi acinca naparsam en çok sey cikar rpsiz

Beyler yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasaları 0 RP ile açabiliyor muyuz? Hesapta hiç yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.