Şimdi Ara

kod 10 hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara format attım. daha sonradan sürekli kullandığım bir program olan driver genius professional programıyla driverları indirip kurdum. herşey normal çalıştı. fakat bilgisayarı resledikten sonra ekran gelmez oldu. tekrar format attım ve tüm driverları tekrar kurdum. fkat bu sefer ekran kartı kod 10 hatası verdi. forumları araştırdım hatta sözlükleri. başlatılamıyor diyor. ekran normal fakat driver yüklenmemiş gibi görünüyor. ne yapabilirim??

kod 10 hatası yardım

kod 10 hatası yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_m_16 -- 3 Haziran 2011; 1:24:04 >

• Driver Geniusla ekran kartı yüklenmez!Linkteki driverı yükleyin sorun kalmıycaktır

Windows 7 32 bit ise

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx

Windows 7 64 bit ise

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardazzi -- 3 Haziran 2011; 1:48:13 >

• dostum denedim. olmuyor. driverlık bir iş değil sanırım bu. ati'nin uyumlu tüm driverlarını denedim.
  • Ekran kartını söküp anakarta bağla yanı onboard olarak çalıştır pcyi ekran kartın olmadan çalıştır
    Ardından pcyi kapat ve ekran kartını yeniden tak win 7 nin driverını yüklemesini bekle aygıt yöneticiden bak ünlem yoksa
    Verilen nickteki driverı kur bakalım
  • dostum cihaz laptop. kartı sökmeden çözmek mümkün değil mi? donanımı kaldır desem aynı işlevi görmez mi?
  • görmüyor işte kardeş laptop olması kötü olmuş bilmiyordum laptop olduğunu anakartın pilini söküp sıfırla bile diyecektim:)
    Pcde çok büyük değişiklik yapmamış gibisin kardeş bi format daha atıver win 7 atıyosun zaten 15-20 dkya bi format daha çekiver ve hiç geniusu karıştırmadan direk benim verdiğim driverı kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardazzi -- 3 Haziran 2011; 15:44:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnyt2011

görmüyor işte kardeş laptop olması kötü olmuş bilmiyordum laptop olduğunu anakartın pilini söküp sıfırla bile diyecektim:)

valla bios piliyle falan hallolacaksa sökeriz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • team viewer ı bilirmisin;) özelden yaz bana kardeş bi bakim ben şuna:)
  • tabiki mirim :) yükleyeyim hemen.
  • driver genius ile grafik kartı sürücüsü yüklemek büyük bir hata. aynı şekilde win7'nin otomatik driver yükleyicisiyle kartın sürücülerini yklemek gibi. bios pilini sökmeye gerek kalacağını düşünmüyorum. kaldı ki bios'ta bir değişiklik yapmamışssın. ekran görüntüne göre donanımsal sorun yok. yazılımı algılıyamamış gibi gözüküyor. win 7'yi bir daha kurmayı dene. yeni sürücü kurmadan önce eski sürücüyü kaldırman gerekir, standart vga aygıtı diye görünen donanımı bile. ekranda dikey çizgiler oluşssa, karakterler birbirine girmiş olsa donanımsal bir sorun var diyebilirdim ama bu durumda donanımsal bir sorun olma ihtimali yok denecek kadar az. sorun gene de çözülmezse windows xp ile dene. win7'nin otomatik driver yükleme özelliği evlere şenlik. manuel olarak yüklediğiniz driver ile dağlar kadar performans farkı oluyor. driver genius da çok hoş bir program değil. driver yüklerken ati'nin sitesini girip modeli yazın o size otomatik olarak yüklesin

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

bir de şurada güzel bilgiler var

http://www.tomshardware.com/forum/3755-63-windows-radeon-4650-driver-issue

• bilgisayar servise gönderildi :(
  • Selam arkadaşlar bende dell inspiron 4050 b41f43 laptop var ekran kartı ati 6470m fakat aygıt yöneticiside kod 10 hatası veriyor ama bilgisayar çalışıyor ne yapmam gerekiyor.Bilgisayarın işletim sistemi linüx idi w7 ye çevirdi arkadaş.Birde kutudan hiç driver cd si çıkmadı.
  • Dell'in sitesinden servis tag'ını yazarak bilgisayarının sürücülerine ulaşabilirsin
  • Öncelikle teşekkür ederim sorumu yanıtladığınız için servis tagı nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.