Bildirim
'Kocamın beni öldürmesine izin vermeyin'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hikayeyi bir de karşı taraftan dinlemek gerekiyor diye düşünüyorum bu şekilde objektif olmak zor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HukukçuSafa
Ne yapalim oldurelim mi adami . Adam gibi adamlar dururken elin berduslariyla evlenirseniz ki birde 2. evliligi ders almamis olacak . Ustune.5 cocuk yapmis birde . Bana uydurma gibi geldi cunku boyle psikopatlarin twitter gesabi olmaz gibime geliyor Csb
aynen genç yaşta it kopukla evlenip çocukları yapmasalarmış -
quote:
Orijinalden alıntı: edıfıce
Hikayeyi bir de karşı taraftan dinlemek gerekiyor diye düşünüyorum bu şekilde objektif olmak zor...
Neden çocuğunu adam tutup dövdürmüş yada silahı çıkarıp çatır çatır saydırmış falan... Kafanız yerinde mi yoksa sabah diye mi böyle oluyor merak ediyorum. Açık ve net adamın akli dengesi yerinde değil. Siz de şaşırmışsınız iyice yoruma bak. -
Zen git evlen 5 çocuk yap aklın şimdi başına gelsin.yaparken hava hoş tabi
'Evlenmeseymiş, çocuk yapmasaymış' diyenler var hala. Hiç mi vicdanın yok be adam, ortada 5 tane çocuk var. Adam tutup çocuklarımı dövdürttü arabamı kurşunlattı diyor. Hangi anne hakeder hangi 4 yaşındaki çocuk hakeder bunu?
Karşı taraftakini adam tutup öldürtücek yada kendisi bulup kocasını bıçaklıyıp gömecek bir yere başka yolu yok
Arkadaşın kocasına izin vermeyelim arkadaşlar
Bu kişi siz misiniz ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kötü ve yanlış kişiyle evlenmiş olmak ölmeyi gerektiriyor bu ülkede.. Bazen lanet olsun deyip çekip gitmek istiyorum ama yaş geçti -
Beyler gecen sene bi tanidigimiz kız kaçarak evlendi,ailesi istemedi o erkekle evlenmesini çünkü kızlarını mutlu edemiyecegini düşünüyordu elemanın gecmisi kötü,işi iyi değil,tahsili yok orta okul terk..annesi babası çok uyarmis yapma etme daha iyiletine layıksin diye kiz demis ondan başkası olmaz neyse bi süre sonra kız demis beni sana vermeyecekler oğlan da kaçırmış 6 ay sonra gecimsizlik başlamıs 9.ayda boşanmışlar ve kiz yine baba evine dönmüş ama hayatını mahvederek.BU olayin özelinde soylemiyorum ama bazi seyler gencken insanin hoşuna gider ama evlilik ciddi bi iştir,anne baba evladı hakkında en iyisini düşünür onun mutluluğu icin karar verir(zorla evlendirmeye çalısan,baslik parasi icin kızını istemdigiyle evlendiren aileleri ayri tutuyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 25 Mayıs 2015; 12:05:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir hata yapiyorsak cinayet dahil basimiza gelebilecek sonuclari hak ediyormusuz!hata derken ortada gorunen yanlis bir sey de yok yanlis tercih diyelim buna.disaridan birisinin bu sekilde yorum yapmasi bunu ima edebilmesi igrenc.siz hic mi hata yapmadiniz?yaptiginiz hatalarin bedelinin cok agir olmasini ister miydiniz?hata yapabilirsiniz sonuclarina da katlanirsiniz ama kimsenin size zarar vermesini,caniniza kast etmesini mesru kilacak bir durum degildir bu.
Adam gibi efendi insanlara "ben seni arkadaş olarak görüyorum" diyip serseri tiple evlenmek, sonra da zırlamak -
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Adam gibi efendi insanlara "ben seni arkadaş olarak görüyorum" diyip serseri tiple evlenmek, sonra da zırlamak
Öldürülmesi meşrudur yani?
Biri senin arabanı kurşunlasa altına doldurursun korkudan citi. Bu kadının bir de 5 çocuğu var. Kendi canı için çocuklarının geleceği için tabi ki 'zırlayacak'
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 25 Mayıs 2015; 12:16:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd
quote:
Neden çocuğunu adam tutup dövdürmüş yada silahı çıkarıp çatır çatır saydırmış falan... Kafanız yerinde mi yoksa sabah diye mi böyle oluyor merak ediyorum. Açık ve net adamın akli dengesi yerinde değil. Siz de şaşırmışsınız iyice yoruma bak.
Söylenenlerin kelime kelimesine doğru olduğundan emin misin? Bir mahkeme ortamında bunlar sadece iddaa olrak kalır burada birini yada bir kesimi savunmuyorum eğer demokratik olacaksak karşı tarafı da dinlemek gerekiyor. Bunu anlamak için çok akıllı olmaya gerek yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd
quote:
Neden çocuğunu adam tutup dövdürmüş yada silahı çıkarıp çatır çatır saydırmış falan... Kafanız yerinde mi yoksa sabah diye mi böyle oluyor merak ediyorum. Açık ve net adamın akli dengesi yerinde değil. Siz de şaşırmışsınız iyice yoruma bak.
Söylenenlerin kelime kelimesine doğru olduğundan emin misin? Bir mahkeme ortamında bunlar sadece iddaa olrak kalır burada birini yada bir kesimi savunmuyorum eğer demokratik olacaksak karşı tarafı da dinlemek gerekiyor. Bunu anlamak için çok akıllı olmaya gerek yok sanırım.
Sana çok basit bir cevap vereyim. Darp falan neyse de eğer kurşun sıkılmışsa, balistik raporuyla çok kolay kanıtlanabilecek şeyler. Ayrıca adam uzaklaştırma almış deniyor. Bunun da sebepleri vardır. Bakarsan anlarsın zaten. Neyse uzatmıyorum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Adam gibi efendi insanlara "ben seni arkadaş olarak görüyorum" diyip serseri tiple evlenmek, sonra da zırlamak
Bu kadın bir hata yapmış olabilir insandır hata yapar bunun sonucu ölüm mü ? Sen her allahın günü forumu çökerttin o zaman seni linç etmemiz lazım. -
quote:
Haklı olmasan artı yağmuruna tutulurdun sanırım -
Kesinlikle meşru değildir öldürülmesi arkadaşlar, onu kastetmedim. Ama şöyle bir şey var, hukuk aptalı korumaz. Bu laf Roma hukuk ilkelerinden biridir. -
devlet baba varken biz bisi yapamayiz ama bunu okuyan genc abaza neslimiz bu ve benzeri olaylari ornek alsa keske..
Benzer içerikler
- eski sevgiliye ne yazılır
- cat ayakkabı nerede üretiliyor
- benzoxin krem yüzümü yaktı
- medyum ali değermenci yorumlar
- topluluk önünde konuşma fobisi ilaç
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
- çay emojisi
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X