Şimdi Ara

Kocaman Tombul El İçin Mause Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar vatana gittim en büyük mausunuz hangisi dedim logitech g502 ve Everest SGM-X7 dedi denedim ikiside elime ufak geldi elim en uzun parmaktan bileğe kadar 18 cm geliyor parmak kalınlığı 2 cm yok mudur bana uygun mause Everest SGM-X7 tipinde birşey olursa iyi olur tipi çok hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 360812803 -- 24 Ocak 2016; 23:30:50 >

• Thermaltake Tt eSPORTS Level 10M sizin için uygun olacaktır. Yine de gidip yerinde denemenizi öneririm.
  • ROCCAT KONE XTD

ROCCAT KONE Pure Military Edition
  • Razer Deathadder Chroma - Steelseries Rival
  • Arkadaslar bu mauseler kalas gibi sgm x7 gibi sekilli ve buyuk birsey yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 360812803

Arkadaslar bu mauseler kalas gibi sgm x7 gibi sekilli ve buyuk birsey yok mu ?

Adam bilmiyor sanırım ama yorumu görünce bi gülesim gelmedi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Arkadaslar bu mauseler kalas gibi sgm x7 gibi sekilli ve buyuk birsey yok mu ?

Adam bilmiyor sanırım ama yorumu görünce bi gülesim gelmedi değil

Neyi bilmiyor amcaoglu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyur kardeş g502 - steelseries rival 300 - razer da modellerini beğenmeyip everest sgm-x7 denen plastiği beğendiysen sana bunu tavsiye ederim..Kusura bakma önerdiğim mouse scroll ve sağ click tuşu yok..Çünkü gerek yok..
     Kocaman Tombul El İçin Mause Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 25 Ocak 2016; 21:15:07 >
  • hocam ben görüşünüş açısından diyorum kalitesi tabiki kötüdür steelseries rival 300 çok uzun ve çirkin duruyor hiç kıvrımı yok düz mause isterse altından yapsınlar
  • 18 cm ve palm grip tutuyorsan zowie ec2a yada zowie fk1 lerede bakabilirsin
  • quote:

hocam ben görüşünüş açısından diyorum kalitesi tabiki kötüdür steelseries rival 300 çok uzun ve çirkin duruyor hiç kıvrımı yok düz mause isterse altından yapsınlar

O zaman sana Amazon'dan Mionix Naos 7000 öneriyorum..Mouse Türkiye'de satılmıyor..Amazon'dan güvenle satın alabilirsin..Kargo dahil 190 tl'ye denk geliyor.
    http://www.amazon.com/MIONIX-Multi-Color-Ergonomic-Optical-Gaming/dp/B00HGKQ6VY/ref=sr_1_27?s=videogames&ie=UTF8&qid=1453808481&sr=1-27&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 26 Ocak 2016; 13:47:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.