Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya simdi kimseyi tanımıyoruz. odaya alacakları adamlarla nasıl tanısıyoruz . rastgele mi odalara geciyoruz ? hee bi de lig tv var mı ya guzel olur
  • okulun başlangıç tarihi çok ters.bayramdan hemen önce.4 gün içinde o kadar yolu giteye değecek birşey yapacaklar mı acaba?
  • arkadaşlar benim birkaç sorum olacak:

1)bilgi formunda emekli ise ssk-bağkur-emekli sandğı faln diye bi soru var.babam emekli değilse ben hiçibiri seçeneğini mi işaretliycem?

2)bilgi formunu doldururken babamın çalıştığı kurumu soruyo ve babam kendi işyerinde çalışıyor.Ben oraya ne yazcam?

3)tıp fak. için sağlık raporu lazım mı?

4)Harç dekontu kayıtta lazım mı?

5)bi de bilgi formunu doldururken kaydet diyip yazdırdığımda tüm bilgilerim boş görünüyordu.ben de bi daha doldurup yazdırdım.bi sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tausu

arkadaşlar benim birkaç sorum olacak:

1)bilgi formunda emekli ise ssk-bağkur-emekli sandğı faln diye bi soru var.babam emekli değilse ben hiçibiri seçeneğini mi işaretliycem?

2)bilgi formunu doldururken babamın çalıştığı kurumu soruyo ve babam kendi işyerinde çalışıyor.Ben oraya ne yazcam?

3)tıp fak. için sağlık raporu lazım mı?

4)Harç dekontu kayıtta lazım mı?

5)bi de bilgi formunu doldururken kaydet diyip yazdırdığımda tüm bilgilerim boş görünüyordu.ben de bi daha doldurup yazdırdım.bi sıkıntı olur mu?

1- O kısma dokunma
    2-İşyerinin ismini yazabilirsin bence.
    3-Olabilir gelen zarfta yazıyo olması lazım ama zaten onu Umuttepe hastanesindende alabilirsin.
    4- Evet lazım.
    5-Yok olmaz.

Bildiğim kadarıyla böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsa*

okulun başlangıç tarihi çok ters.bayramdan hemen önce.4 gün içinde o kadar yolu giteye değecek birşey yapacaklar mı acaba?

Gelmene deyecek bişey yapıcaklarını sanmıorum ama sen bilirsin genede...
  • arkadaşlar ben ingiliz dili ve edebiyat olarak 7 eylülde muafiyet sınavım var , ancak bundan sonrada 9 eylülde sözlü sınav var bu sözlü sınava girmek zorunlumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogancan52

arkadaşlar ben ingiliz dili ve edebiyat olarak 7 eylülde muafiyet sınavım var , ancak bundan sonrada 9 eylülde sözlü sınav var bu sözlü sınava girmek zorunlumu?

Büyük ihtimalle zorunludur.
  • SSK'yı 31 aralığa kadar işletiyorlar..
    Mezunlar için önemli ssk..
    Bugün gittim 4ay hak verdiler..Ocakta bir kere daha öğrenci belgesiyle işletcez..
  • Yaff ilk gün napıcaz adımız hazırlıkta geçiyor umuttepeye çıkmıcaz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Yaff ilk gün napıcaz adımız hazırlıkta geçiyor umuttepeye çıkmıcaz heralde

hele hazırlık kalkmasın seni orda bulup dövecem zaten
    kaldırdın ortalığı ayağa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Yaff ilk gün napıcaz adımız hazırlıkta geçiyor umuttepeye çıkmıcaz heralde

hele hazırlık kalkmasın seni orda bulup dövecem zaten
    kaldırdın ortalığı ayağa..

s*çtm

Bilmiyorum valla araştırın işte ya alala

• Bizim hazırlık 31den 41e çıkmış..
    Yani geçen seneden kalanlar bir sene daha okuyor..
    2 sene hazırlıkta var geçemezsen..
  • Geçemeyen tanıdık var çocuk Almanca lise okudu sonra ingilizce de patladı ama hayırlısı tabi.
    Dediğim gibi Türkçe bölümlerin %30'u ingilizce olmuş.
    Arkadaşım bugün umuttepeye çıkmış bölümüm %30u ingilizce olmuş.

Hatta elektrikten tanıdığı birine hazırlık sınavına girmesende olur demişler tabi bu tamamen duyum

Ya ben duyduklarım üzerine konuşuyorum yanlış olmasın
  • Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği kazanan arkadaşlar kendilerini mental olarak hazırlasınlar Zira bomba bir bölüme geliyorsunuz ve şansınıza bu sene fakülte taşındı, bundan ziyade bölüm başkanı değişti ve müfredatta büyük yenilikler oldu hepsi sizin faydanıza ama beyniniz 4 sene çok lazım olacak bunu unutmayın. Ben bu bölümde 4 ü bitirmiş 5 e geçmiş birisiyim 3 ders + bitirme tezim kaldı inşallah bu aralar bitecek komple.. bölümle ilgili kafasına soru takılan olursa pm atmaktan çekinmesin.
  • Dün Kayıtta öğrenci belgeside doldurttular orda dil sınıfında falan yazıyoru şimdi benim 1 sene umuttepe de işim olmucak heralde izmitte takılıcam
  • ben de oyle duydum hazırlık anıtpark ın ordaymıs. gecemezsek 1 sene izmit :)
  • Kayıt yaptırdım ben de. Bazı bölümlerde ingilizce seçmeli hale gelmiş. Mesela elektrik mühendisliği gibi. Ama bazılarında da hala eski sistem devam ediyor. Mesela benim bölümüm Metalurji ve Malzeme müh. böyle..
  • makina nasıl kanka ?? seçmeli mi o da ?? bana mecburi dediler !!??
  • Kayıt yaparken söylüyorlar. Soruyorlar yani muaf olmak istiyormusun diye. Eğer mecburi dedilerse gireceksin sınava ve geçemezsen 1 yılın hazırlıkta geçicek
  • mühendislik fakültesi nerede.hala vinsanda mmı yoksa umuttepeye taşındı mı.mühendsilik fakültesinin sitesine girdim vinsan görünüyor da.doğrumudur?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.