Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mayn41

quote:

Orijinalden alıntı: DreeM.D

quote:

quote:

quote:

quote:

Kocaeli üniversitesi iç mimarlık bölümünde hazırlık oluyor mu eğer oluyorsa geçme durumu zor mu ve dersler ilk sınıftan itibaren yormaya başlıyor mu şimdiden teşekkürler

http://yabancidiller.kocaeli.edu.tr/ogrenci/hazfak.pdf buradan bakabilirsin

Teşekkür ederim.Bir de üniversite ortamı nasıl ,iç mimarlıkta dersler zor mu kendimize yeteri kadar zaman ayırabiliyor muyuz

mimarlık hakkında bir bilgim yok açıkçası fakat mimarlık fakültesi umuttepede değil anıtpark yerleşkesinde şehir merkezinde yani

Son bir şey daha sorsam tıp fakültesi hangi yerleşkede biliyor musunuz

Tıp umuttepede

soru üstüne soru gibi oldu kusura bakmayın da bir şey daha var :) Umuttepe ile anıtpark yerleşkesi arasındaki mesafe çok mu.Mesela benim 2-3 saatlik boş dersim olsa gidip geri gelebilir miyim

• quote:

soru üstüne soru gibi oldu kusura bakmayın da bir şey daha var :) Umuttepe ile anıtpark yerleşkesi arasındaki mesafe çok mu.Mesela benim 2-3 saatlik boş dersim olsa gidip geri gelebilir miyim

Gidiş geliş topalm 50 dk civarı sürer. Oradaki işiniz de çok uzun sürmediği sürece yetişirsiniz.

Yalnız mimarlık anıtparkda ama iç mimarlık anıtparkta mı biliyorum. Arkadaş normal mimarlık sanarak cevap verdi sanırım

Ekleme: oradayımış iç mimarlık da, aynı yerde iki mimarlık da. saçma oldu zaten söylediğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 7 Temmuz 2013; 1:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Gidiş geliş topalm 50 dk civarı sürer. Oradaki işiniz de çok uzun sürmediği sürece yetişirsiniz.

Yalnız mimarlık anıtparkda ama iç mimarlık anıtparkta mı biliyorum. Arkadaş normal mimarlık sanarak cevap verdi sanırım

Ekleme: oradayımış iç mimarlık da, aynı yerde iki mimarlık da. saçma oldu zaten söylediğim :)

Teşekkür ederim Yerleşkeler arasında bir uçurum var mı soru saçma gibi oldu ama hani böyle çok olmasa da farklılıklar ve imkanlar var olarak çok büyük farklar var mı.Bir de gidiş otobüs tarzı mı yoksa kampüs içinden kalkan servisler var mı son bir şey daha hep son diyorum soruyorum gerçi :D.Umuttepe yerleşkesi şehrin dışında mı

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim Yerleşkeler arasında bir uçurum var mı soru saçma gibi oldu ama hani böyle çok olmasa da farklılıklar ve imkanlar var olarak çok büyük farklar var mı.Bir de gidiş otobüs tarzı mı yoksa kampüs içinden kalkan servisler var mı son bir şey daha hep son diyorum soruyorum gerçi :D.Umuttepe yerleşkesi şehrin dışında mı

Anıtpark büyük değil fazla bina işte hazırlık eskiden oradaydı o kadar kötü değil sevebilirsin herhalde
    bazı yerleşkeler arasında uçurum var tabii ama arkadaşın dediği gibi gidip gelmen 50 dk yı bulur en fazla. Ring var anıtpark-umuttepe ama öğrenciler kullanıyor mu hiçbir bilgim yok Umuttepe biraz dışında kalıyor izmitin tepesi gibi

• quote:

Hocam affınıza sığınarak bir şeyler söyleyeceğim...

Ben de geçen sene girdim bu okula. Ama burada konuda sormadan önce üniversitenin sitesine girdim, fotoğraflara baktım, ders listesine baktım, akademik kadroya baktım, kimse söylemeden. Sen hepsini bize soruyorsun. Bak sorma demiyorum sakın yanlış anlama, ama biraz da araştırmacı olmanı öneririm. Bu seferlik bendensin :)

Bak burası umuttepe;

Dağın başındadır ama güzeldir. Merkezle(anıtpark kampüsü de merkezde, otobüs önünden geçiyor) arası 20-30dk...

anıtpark burası; burası 2-3 binadan ibaret maalesef...

Diğer fotoğraflar için;

http://www.kocaeli.edu.tr/hakkimizda/?Hakkimizda=Fotograflarla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anıtpark büyük değil fazla bina işte hazırlık eskiden oradaydı o kadar kötü değil sevebilirsin herhalde
    bazı yerleşkeler arasında uçurum var tabii ama arkadaşın dediği gibi gidip gelmen 50 dk yı bulur en fazla. Ring var anıtpark-umuttepe ama öğrenciler kullanıyor mu hiçbir bilgim yok Umuttepe biraz dışında kalıyor izmitin tepesi gibi

Teşekkür ederim sağolsun :) Ben anıtpark'ta olmayacağım ama umuttepe'de olacağım :D anıtpark'ta bir arkadaşım olacak olursa :D

• quote:

quote:

Hocam affınıza sığınarak bir şeyler söyleyeceğim...

Ben de geçen sene girdim bu okula. Ama burada konuda sormadan önce üniversitenin sitesine girdim, fotoğraflara baktım, ders listesine baktım, akademik kadroya baktım, kimse söylemeden. Sen hepsini bize soruyorsun. Bak sorma demiyorum sakın yanlış anlama, ama biraz da araştırmacı olmanı öneririm. Bu seferlik bendensin :)

Bak burası umuttepe;

Dağın başındadır ama güzeldir. Merkezle(anıtpark kampüsü de merkezde, otobüs önünden geçiyor) arası 20-30dk...

anıtpark burası; burası 2-3 binadan ibaret maalesef...

Diğer fotoğraflar için;

http://www.kocaeli.edu.tr/hakkimizda/?Hakkimizda=Fotograflarla

Teşekkür ederim hocam sağolun sizi de yordum böyle :) Ben aslında tıp yazacağım tıp ile ilgili kısımları az çok biliyorum başka bir konudan ama çok yakın bir arkadaşım iç mimarlık yazacak kocaeli'de büyük ihtimalle o yüzden o yazarsa ben de geleceğim peşinden :D Yerleşkeler ayrı olmasa çok güzel olurmuş :D Peki siz iç mimarlıkta okusaydınız hani boş zamanınız da olsaydı hangisini seçerdiniz umuttepe'ye gelmeyi mi yoksa şehir merkezinde gezmeyi mi

• quote:

Teşekkür ederim hocam sağolun sizi de yordum böyle :) Ben aslında tıp yazacağım tıp ile ilgili kısımları az çok biliyorum başka bir konudan ama çok yakın bir arkadaşım iç mimarlık yazacak kocaeli'de büyük ihtimalle o yüzden o yazarsa ben de geleceğim peşinden :D Yerleşkeler ayrı olmasa çok güzel olurmuş :D Peki siz iç mimarlıkta okusaydınız hani boş zamanınız da olsaydı hangisini seçerdiniz umuttepe'ye gelmeyi mi yoksa şehir merkezinde gezmeyi mi

Sıkıntı değil hocam :)

Ne yapacam umuttepede :) Okul var orada sadece. Gezerim merkezde...
  • elektrik müh okuyanlar pm atabilir mi?
  • Bu sene kaç bin geri atar Kocaeli Mekatronik var mı bir tahmini olan ..??
  • Benide ekleyin arkadaşlar makine müh. İö. 2012 girişli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan6161

Benide ekleyin arkadaşlar makine müh. İö. 2012 girişli

Kaan bölümünden memnun musun ? Okul hakkında biraz bilgi verir misin ? Düzce üniversite elektrik elektronik mühendisliğini bıraktım. Kocaeli Makine düşünüyorum, pişman olur muyum ? Muhtemelen senle aynı sınıfta olacağız. 1. sınıf derslerini düzcede verdiğim için transkriptle saydıracağım o verdiğim dersleri.
  • quote:

Vay Kaan, üye miydin sen buraya :) Ben sınıftan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heronin

Bu sene kaç bin geri atar Kocaeli Mekatronik var mı bir tahmini olan ..??

38-39k diyorum ben...
  • quote:

quote:

Vay Kaan, üye miydin sen buraya :) Ben sınıftan

Üyeyim 61 den anlaman lazım :D kimsin sınıftan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kocaeli.edu.tr/tanitim/

Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler.
  • Yabancı Diller Yüksekokulu Umuttepe'ye taşınmadı mı? Hazırlık sınıfları hala Anıtpark'da mı olacak?
  • Merhabalar arkadaşlar benim bu sene 2. senem ve kocaeli siyaset bilimi ve kamu yönetimini terchihlerim arasında bulunduracağım 77.000 civarından almış benim sıralamam ise 83.000 civarı sizden kesin cevap illaki isteyemem sadece tahmin istiyorum :) sizce gelirmi
    Ben üniversitenin sitesini inceledim ama aklımda başka seçeneklerde var açıkcası o yüzden buradan yazıp siz mezunlara okuyanlara sormak istedim :)
    Ben Bursada yaşıyorum Kocaelinde sıkıntı yaşamayacağımı aksine her şeyin daha güzel olacağını düşünüyorum ve sizlerden şehir hakkında yorumlar istiyorum
    Birde bu bölümü okuyan arkadaşlar bana fikir verebılırse mutluyum yada sakın yazma gibi yada şuna şuna dikkat et tarzında kısaca kocaeli siyaset bilimi ve kamu yönetimi hakkında bilgiler istiyorum sizlerden şimdiden hepinize çok teşekkür ederim :)
  • Hazırlık ve yabancı diller umuttepe besyo yanında. KEndi binası yapıldı ve orada kalacak. Anıtparkta Güzel sanatlar ve mimarlık var artık.

Siyaset isteyen için yazıyorum. Çap yapıyorum orada aynı zamanda. Hocaları donanımlı fakat öğrencileri boş. Eğer laylaylom isen mezun olan 120 kişiden boş olanlara katılırsın.
    Bölümün erasmusunu değerlendirip bir sene gider isen en iyi öğrenci olarak çıkarsın.

İzmit ise kişiye göre değişir. Ben ulaşımından dolayı sevmiyorum. 5. senem olacak, bir kere oturarak okula gitmedim. Sosyalliği akşam 11de biten otobüsler bitiriyor. Evde kalacak isen merkezde yaşaman en doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Hazırlık ve yabancı diller umuttepe besyo yanında. KEndi binası yapıldı ve orada kalacak. Anıtparkta Güzel sanatlar ve mimarlık var artık.

Siyaset isteyen için yazıyorum. Çap yapıyorum orada aynı zamanda. Hocaları donanımlı fakat öğrencileri boş. Eğer laylaylom isen mezun olan 120 kişiden boş olanlara katılırsın.
    Bölümün erasmusunu değerlendirip bir sene gider isen en iyi öğrenci olarak çıkarsın.

İzmit ise kişiye göre değişir. Ben ulaşımından dolayı sevmiyorum. 5. senem olacak, bir kere oturarak okula gitmedim. Sosyalliği akşam 11de biten otobüsler bitiriyor. Evde kalacak isen merkezde yaşaman en doğrusu.

Aynen mezun olacaksan ve ilerde branşınla ilgil ibir meslek yapmak istiyorsan dediklerini dikkate almanı öneririm. Bölüm içinde derecede değilsen birşey olabilmen cidden imkansız. Lütfen şu okula öncekiler gibi boş insanlar gelmesin. Amacı olan cidd iadamlar gelsin biraz. Boş beyinli, askerlikten kaçmak için okuyan, liseye kadar toplama çıkarma çarpma bölme ve okuma haricinde birşey öğrenememiş iki cümle kurmaktan aciz kafası kız mevzularından başka birşeye basmayan basit organizmalar gelmesin şu okula artık. Kalite yükselsin biraz.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.