Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi !!! Çift Anadal !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeli Üniversitesi Mühendisler için ve diğer bölümler için çift anadal nasıl yapılıyor ? Hangi mühendilik hangi şartlarda çift anadal yapabilir ? Bilenler cevaplarsa iyi olur . Bilmeyenler uplasınlar işinize yarayabilir !

• quote:

Orijinalden alıntı: Abumeyang41

Kocaeli Üniversitesi Mühendisler için ve diğer bölümler için çift anadal nasıl yapılıyor ? Hangi mühendilik hangi şartlarda çift anadal yapabilir ? Bilenler cevaplarsa iyi olur . Bilmeyenler uplasınlar işinize yarayabilir !

bende araştırdım bunu. belli bir kontenjan mesela ben eem yim makineye yapmayı düşünüyorum ama insanüstü bi çalışma gerekiyor felan diyolar
  • Muhakkak tabi öyledir ama hangi şartlarla yapılabilir ya da ne gereklidir ?
  • quote:

Muhakkak tabi öyledir ama hangi şartlarla yapılabilir ya da ne gereklidir ?

Belli bi kontenjan var işte 3-5 ilk 3-5 arasında olmak gerekiyor not ortalaması olarak ben böyle biliyorum deneyimli arkadaşlar seni bilgilendirir zaten
  • mühendislerin başka bi mühendislik branşıyla çap yapmasının hiçbir mantığı yok.

yapacaksanız işletmeyle yapın.çok faydasını görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol hocamda nasıl yapılır ne gereklidir ? yukardaki cevaptan farklı olarak ve neden işletmeyi önerdin ?
  • quote:

saol hocamda nasıl yapılır ne gereklidir ? yukardaki cevaptan farklı olarak ve neden işletmeyi önerdin ?

genelde kendi bölümünde ilk 5e felan girmen gerekir. 3.0 üstü bi ortalama lazım aşağı yukarı.

diyelim ee okuyosun makineyle çap yaptın.sonra işe başvururken hiçbir anlamı olmaz ki. sadece bi branştan gireceksin işe.ayrıca ona mı çalışıyım buna mı çalışıyım derken ikisinde de uzmanlaşamazsın.

ama işletmeyle çap yapınca mühendisliğin yanında yönetici vasfın, ekonomi bilgin ve idari bilimler eğitimin olacak.bunlar bi mühendis için ekstra özellikler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın ama ortak ders bulunması gerekmiyor mu ? Bu bölümlerde ortak ders var mı ?
  • quote:

Haklısın ama ortak ders bulunması gerekmiyor mu ? Bu bölümlerde ortak ders var mı ?

ortak derse gerek yok. üniversite kontenjan açarsa tıpla bile yaparsın.yani üniversiteye bağlı.işletme dersleri hafif olduğu için sıkıntı olmaz.

• tamam hocam dediklerin için teşk. ederim :D
  • benimde çift anadal yapmaya çok niyetim vardı ama sagolsun çevrem ve ailem sürekli '' hukuk çok zor , 4 yılda bitirene helal olsun , bittin sen sosyal çevren filan kalmıcak başını dersden kaldıramıcaksın , e artık savcı olursun ama sınavlarıda çok zormuş''

duya duya daha yarım saat ders görmeden korkmaya başladım.gözümde büyüttüler yani daha dogrusu.
  • Üniversitede işletme bölümü yoksa master için işletme yapılabilir mi faydası olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skype1994

Üniversitede işletme bölümü yoksa master için işletme yapılabilir mi faydası olur mu?

çap imkanı varsa daha iyi olur ama yüksek lisans olarak da yapılabilir ya da normal okurken bi yandan da açıköğretim işletme bitirilebilir.

• Açıköğretim işletme okumak faydalı olur mu?Dersler zorlar mı açıköğretimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skype1994

Açıköğretim işletme okumak faydalı olur mu?Dersler zorlar mı açıköğretimde?

yok yahu.nesi zorlasın. mühendislik derslerinin yanında çok hafif bile kalabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.