Şimdi Ara

Kocaeli Üni 2. ögretim mi 1. ögretim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kocaeli Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh yazdım fakat ikinci ögretim ve birinci ögretim arasında kararsız kaldım, sizce birinci ögretim tutarken ikinci yazmam hata mı olur? Kocaelide ikinci ögretim okuyan varsa bilgilendirirse sevinirim

• örgün tutarken 2.öğretimi neden düşünüyosun??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım ikinci ögretim cok rahat falan demişti, az önce de 1 2 konuya gözattım rahat oluyormuş sanki. Bir de sabah erken uyanma derdi yok, gece istediğin saatte yatarsın falan.
  • Beistrich kullanıcısına yanıt
    doğrudur. Harç parasını göze alıyosan okuyabilirsin. Ama bence sırf rahatlığı içinde o parayı verme

• Yukarı.
  • bende ayni durumdayim upp

• 1.öğretim okuyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam rahatiniza düşkünseniz uykuyu cok problem ediyorsaniz ve o parayi vermek sizin için sorun değilse ikinci ogretim cok cok avantajlidir .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan 1 -2 bin bi şey ne göze alması
  • Bide olaya sadece onun puani yüksek olarak bakmayin 5 senen o sekilde geçecek olaya böyle bak yaz iki öğretimi kafana gore yat kalk yani bu arda bende 2 . Ogretim yazicam puan 1 e yetmesine ragmen .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JussTech J kullanıcısına yanıt
    lan oglum 1-2 bin diyosun. Sanki herkeste para akıyo kimi çok kolay verir kimi veremeyebilir. Soru soran kişinin maddi durumunu bilmiyorum.

• 1.öğretim yetiyorsa onu yaz zaten sıralamada aşırı önde harç parasını boşuna vericeğine oku 2.öğretimdekiler diskoya gitmiyorlar merak etme rahatlık alışma bakımından oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.