Şimdi Ara

kocaeli multifeed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeslere selamlar ben kocaeli merkez de oturuyorum 90 lık çanakla 4 lü yada 3 lü multifeed taktırmak istiyorum.Türksat kesinlikle olmalı diğer 2 uydu hangileri olabilir?Bide ofline download yapmak isitiyorum bunun için türksatın yanında hangi uydu olmalı?Son olarak izmitte bu işi kime yaptırabilirim?Teşekkürler

• sanada selam,
    ben de izmit korfez de oturuyorum. benim bildigim kadariyla turksat in yanina ek uydu eklenemiyo galiba. ama benim kullandigim gibi hotbird astra ve eutelsat tan olusan 3'lu bi olusum yapilabiliyor, ve kurulumu da gayet kolay. bi parca war ortasini hotbird e ayarlayinca bi tarafi astra, oteki tarafi eutelsat seklinde cok zahmete girmeden ayarlaniyor. Ancak astra kanallarindan %100 verim alinamiyo galiba ama baya bi kanal cikiyor. alelade bi canak antenci cok rahat bi sekilde ayarlar.. hadi sana kolay gelsin..
  • türksatın yanına koli bandıyla lbn bağlayarak hellasat geliyomuş
  • hmm koli bandi ha walla dogrudur ama hellasat ta hangi kanallar var acaba, kaliteli kanal var mi ki..
  • hellassatın %90 ı şifreli ve normal emuyla açılmıyor.
    türksatın yanında berisinde işe yarayacak bir uydu yok maalesef. 19 16 13 7 5 ve 1 derecelerdeki uydulardan verim alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

türksatın yanına koli bandıyla lbn bağlayarak hellasat geliyomuş

Eski bir konu ama yazmadan geçemeyeceğim, Hellassat çok ince ayar gerektiriyor, %55 sinyal seviyesi ile 86 kanal bulabildim.

Hellassat bünyesindeki yayıncı Bulsat'ta mükemmel kanallar mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

türksatın yanına koli bandıyla lbn bağlayarak hellasat geliyomuş

Eski bir konu ama yazmadan geçemeyeceğim, Hellassat çok ince ayar gerektiriyor, %55 sinyal seviyesi ile 86 kanal bulabildim.

Hellassat bünyesindeki yayıncı Bulsat'ta mükemmel kanallar mevcut

slm kocaelınde musterılerım var 120lık canak ıle hotbırd,eutelsatw3,astra 19 ızlıyebılırsınız

turksatın soluna slım lnb ıle hellsat baglanır ama

hellassat bulcrypt sıstemıne gecıyor maleseef artık ızlenemıyecek kırılana kadar nova gb 2 haftaya kırılırsa ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 13 Temmuz 2011; 20:44:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.