Şimdi Ara

Kocaeli mi Sakarya mı? Bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi şehir,iş,eğitim vb imkanlar olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İş olarak Kocaeli daha avantajlı olur gibi hem İstanbul'a daha yakın
  • eğtim ve kampüs olara sakarya tokatlar
  • ben olsam Kocaeli yi ilke yazardım ikiside pişman etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kocaeli mi Sakarya mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tutuyorsa gtü, tutmazsa koü
  • egitim kadrolarına , mezunlarına bakarsan sakarya tek atiyor , kocaeli sanayi şehri iş imkani var diyenler bilgisayar mühendisi saniyide pek calismaz şirket lazim ki bu istanbul civarinda var ve sakarya üniversitesi istanbulda zaten veya dibinde diyebileceginiz yerde ama şehir yobazmiş egitim , kampüs , staj imkani olarak saü derim kocaeli makinenin önde oldugu üniversite
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    hocam saüde istanbulda yani dibinde hemen fark yaratmaz
  • up up up

• Gardaş daha ne dememizi bekliyon

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

egitim kadrolarına , mezunlarına bakarsan sakarya tek atiyor , kocaeli sanayi şehri iş imkani var diyenler bilgisayar mühendisi saniyide pek calismaz şirket lazim ki bu istanbul civarinda var ve sakarya üniversitesi istanbulda zaten veya dibinde diyebileceginiz yerde ama şehir yobazmiş egitim , kampüs , staj imkani olarak saü derim kocaeli makinenin önde oldugu üniversite

Eğitim kadrosu olarak tamam ancak mezunlarının farkı nedir ? Linked'in den baktıgımda gayet yakın şirketlerde çalışan çogunluğu gösteriyor
  • bilgisayar mühendisliginde istedigin üniversiteden cik tüm yazılım şirketleri senin kod bilgine bakacagından bu kıyası yapmak olmaz mi hocam
  • 2side bence kaliteli, hee biri diğerinden illaki üstündür ama aradada çok bir fark yoktur diye düşünüyorum hangisini istiyorsan onu seç deminde bir konuya yazdım , arkadaşım Sakarya'da 2.sınıf ve eğitimini çok beğeniyor.

Normalde 2sinede puanı yetiyordu ama çok araştırdı en sonunda Sakarya dedi.Kocaeli'yi seçseydi de pek bir pişmanlık duyacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.