Şimdi Ara

KOCAELİ MAKİNE Mİ ULUDAĞ MAKİNE Mİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 55064. İki üniversiteninde i.ö makine mühendisliği tutuyor. İstanbul'a yakın olduğundan benim için Kocaeli ağır basıyor. Sizce hangi üniversiteyi tercih etmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Burak52 -- 23 Temmuz 2012; 13:50:25 >

• Evet arkadaşlar yardımcı olabilecek iki üniversiteyi karşılaştırabilecek var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • iki üniversitede eşit düzeydedir neredeyse ben uludağ makinedeyim ve bir uludağ öğrencisi olarak hoca yeterliliği bakımından gerçekten iyi olduğunu söyleyebilirim. bu sene daha ilk senemdi ve çok zorlanmadım açıkçası alışmada ama buna bursada yaşamamın katkısıda var tabiki. ben uludağ bana yakın diye tercih etmiştim ama ileride iş hayatına nerede devam etmek istediğin de önemlidir bu soruda. bursada devam edeceksen uludağ daha ön plandadır ve sanayisi gerçekten gelişmiş bir şehirdir. otomotiv sanayiinde türkiyede birincidir. istanbula yakın ve sosyal olanaklar bakımdan da değerlendirmelisin bu konuyu. sana tavsiyem gidip iki bölümüde yerinde görmen. uludağda tek başına makine müh. binası var ve yeni yapıldı okulun en güzel binasında biz eğitim görüyoruz. kocaelide ise müh. fakültesi içerisinde diğer bölümlerle beraber eğitim görüyorsun. bence hangi şehire daha yakın yaşıyorsan onu tercih et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.