Bildirim
Kocaeli(Izmit)-Istanbul arası otobüs bileti fiyatı ne kadar?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity
Kocaeli'nden Istanbul'a otobüs bileti fiyatı ne kadar?kaç Saat sürer?
Samandiradan derinceye 12 liraya gelmistim yanlis hatirlamiyorsam. 1 saat civari surmustu -
11 lira karamürselden -
12 tlydi geçensene fiyatlar değişiyor.izmitten bineceksen efeturu tavsiye edebilirim. -
ben kocaeli'ni fazla bilmiyorum arkadaşlar.bir kız arkadaşım gelecek ikna edersem hani kırmamak için 50 lira falan vermesin dedim.ucuzmuş ya ben 50-60 lira olur sanıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana 12 liraya biletmi oluyorla .Normal büyük otobüslermi
-
İstanbul Samandıra - Karamürsel 12 Lira oldu. -
Efe Tur 13 TL,
Metro 12 TL oldu fiyatlar. -
hadi be 20 25 ti en son -
Arkadaş Kocaeli'de okuyor, zamla beraber 12 TL'den 15 TL'ye çıkmış.
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 9 Mayıs 2012; 8:02:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity
ben kocaeli'ni fazla bilmiyorum arkadaşlar.bir kız arkadaşım gelecek ikna edersem hani kırmamak için 50 lira falan vermesin dedim.ucuzmuş ya ben 50-60 lira olur sanıyordum.
naptın hocam 50-60 tl olurmu :) :) en son 13 e almıştım taş patlasa 15 dir :) :) :)
kocaeli harem 1 saat 15 dakika maksimum
kocaeli esenler 1 saat 45 dakika civarı maksimum trafiğe göre -
Arkadaşlar izmit istanbul arası bu kadar şu kadar deyip afaki konuşmaktansa güncel İstanbul İzmit bilet fiyatlarını sorgulayabilirsiniz : http://www.otobusbilet.gen.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adresbudur -- 20 Ekim 2013; 13:05:02 > -
Efe tur 15 tl. İnternet hesabı açıp herhangi bir şubeden öğrenci kartınızla öğrenci hesabınıza çevirirseniz 12 tl oluyor. Tren yolu açıldığında bu fiyatları adamlarsa indirmesinler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X