Şimdi Ara

Kocaeli hukuk mu Ankara (mülkiye) Siyasal mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Kocaeli hukuk mu Ankara (mülkiye) Siyasal mı?

(En Son Oy Tarihi: 17.9.2021)
Giriş
  • Kocaeli hukuk sıradan bir devlet ünisinin sıradan bir hukuk bölümü, İst hukuk koç hukuk gibi tanrılara kıyasla. Ankara Ü. siyaset ve kamu ise bu siyaset ve kamu bölümlerinin Tanrısı! Türkiye'de bu bölümde bunun üstüne yok. Zaten 20 binden mi ne almış bu sene, çoğu hukuk fakültesi bölümden daha yüksek. Üstelik iş imkanı sırf Mülkiye çıkışlı olduğu için var, profesörleri Türkiye'nin en iyilerinden.

Eğer kocaeli hukuk seçersem istanbuldan oraya her gün günde 5-6 saatim serviste geçecek. Eğer Ankara siyasal seçersen Ankara'ya taşınacağız ailecek. Elbette şu anki durumum ikisine de yetmiyor ama bir an önce hedefi net olarak belirleyip ona göre motive olmam şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Yalnız Ankara mezunu biri vardı ekşide yada burda Adam şimdi polislik yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

Yalnız Ankara mezunu biri vardı ekşide yada burda Adam şimdi polislik yapıyor

GS hukuk mezunu biri de polislik yapabilir, kimse zorlamıyor tabi ilgi ve alakaya göre değişir

• Hukuk öZelde çalışmayıp devlette çalışacaksan yapmıyacaksan odtü siyasal ankarayla aynı sıralamada ama yurt dışı ihtimali ve sağlam bir dil bir de üstelik odtü ankarayla aynı sıralaması var odtü derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry10

Hukuk öZelde çalışmayıp devlette çalışacaksan yapmıyacaksan odtü siyasal ankarayla aynı sıralamada ama yurt dışı ihtimali ve sağlam bir dil bir de üstelik odtü ankarayla aynı sıralaması var odtü derim

İngilizcem yok o bölümü türkçe okutup öğrenmek istiyorum öğrenmek için okuyacacağım ve amacım özel kölelik değil devlete kapak atmak nasipse.

Bence ingilizce öğrenmelisin bence odtü devlette geniş imkanları var dışışleri başkanlığına girersin elçi olursun diplomat olursun kendini vali kaymakam müfettiş gibi şeylerle sınırlama

• quote:

Bence ingilizce öğrenmelisin bence odtü devlette geniş imkanları var dışışleri başkanlığına girersin elçi olursun diplomat olursun kendini vali kaymakam müfettiş gibi şeylerle sınırlama

Ankara'da da ilk yılım hazırlıkta ingilizce kasmakla geçecek ama 1 sene içinde akademik düzeye geçeceğimi sanmıyorum, zaten öyle olsa adamlar binlerce dolar ödeyip ingiltereye gitmezdi oturur ygs lys kasar bir tane üninin ingilizce hazırlığını okuyup öğrenirdi bedavadan ama yok öyle bir dünya. Sana ilkokul 2.sınıfta Platon un Niçenin metinlerini okutsalardı anlayabilir miydin? İşte bu mantıkla hareket ettiğim için 1 senede ingilizceyi yalayıp yutmak çok uzak geliyor. Lise temelim de yok hatta ortaokul temelim bile yok ilkokul 5 seviyesindeyim ingilizcede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Ankara'da da ilk yılım hazırlıkta ingilizce kasmakla geçecek ama 1 sene içinde akademik düzeye geçeceğimi sanmıyorum, zaten öyle olsa adamlar binlerce dolar ödeyip ingiltereye gitmezdi oturur ygs lys kasar bir tane üninin ingilizce hazırlığını okuyup öğrenirdi bedavadan ama yok öyle bir dünya. Sana ilkokul 2.sınıfta Platon un Niçenin metinlerini okutsalardı anlayabilir miydin? İşte bu mantıkla hareket ettiğim için 1 senede ingilizceyi yalayıp yutmak çok uzak geliyor. Lise temelim de yok hatta ortaokul temelim bile yok ilkokul 5 seviyesindeyim ingilizcede.

düşünmeden hukuk veya pdr başka bölüm olmaz sana

Kardeş kimse sana bir senede yut demiyor 1 senede intermedia upper arası seviyeye gelir sonrası sana bakar dostum ankara üniversitesi kasvetli üniversite ben odtüyü öneririm

• quote:

Kardeş kimse sana bir senede yut demiyor 1 senede intermedia upper arası seviyeye gelir sonrası sana bakar dostum ankara üniversitesi kasvetli üniversite ben odtüyü öneririm

Kampüs de çok önemli öyle apartmandan hastaneden bozma yerlerde okumak istemezdim geniş refah yeşil bir yer olması çok daha iyi. Fakat ODTÜ teknik bir üniversite, teknik bir üniversitede siyasal bilgiler ne derecede güçlüdür o da var?

Boğaziçide sözel bir üniversite ama mühendislikleri var ve mühendisleri en iyi geliyor

• quote:

Boğaziçide sözel bir üniversite ama mühendislikleri var ve mühendisleri en iyi geliyor

Kamu dersleri oldukça ağır hukuk ve idare ile ilgili konuları içeriyor ve üni 1 den itibaren ingilizce olarak dersi anlatacaklar sınav bile ingilizce olacak.. Hem ingilizce hem Kamu öğreneyim derken ikisini de tam öğrenememe gibi bir ihtimal söz konusu olabilir. Sırf Fransızca öğrenemem diye bu sene marmara kamu yazmadım tuttuğu halde, eğer inandım olsaydı giderdim ama.. Bir senede İngilizce öğrenmek ne bileyim, ortaokul ve lisedeki ingilizce derslerini göz önünde bulundurursak çok zor geliyor. Keşke inancım olsa

• Hemde odtünün kızları ankaranın bıyıklılaru

Kardeş gönlünden nere geçiyosa onu yaz ama bence bir ikisinin mezunuyla konuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.