Şimdi Ara

Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
8
Favori
58.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat bey merhaba, Yeniköy'de ikamet ediyorum ve geçtiğimiz hafta Poyrazwifi hizmeti almaya başladım (Paket 2), ilyasdoğru gibi ben de şifremi değiştirmek istiyorum ne yapmam gerektiğini tarif eder misiniz.
    Bir de Paket 2 kullanıyorum ama bundan nasıl emin olacağım, demek istediğim firmanızın taahhüt ettiği hızı nasıl görebilirim.

Son olarak da, Paket 2 için aylık 30 TL ücret Ocak'tan sonra artacak mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

@muratcatik
  • Murat sağolsun sorunu çözdük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 30 Kasım 2014; 22:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

Hafta sonu net kopmaları çok sık yaşanmaya başlandı. Bazende 10-15 dk net olmuyor.

Bakim oluyor olabilir, bence bakim icin en iyi saat sabah 4-5 civari. Hafta sonu zaten insanlar full nette o yuzden problem olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

Orijinalden alıntı: krisokol

Murat bey..

Bende abonelik kaydımı bugun biraktim. Fakat 130 tl bana biraz yuksek geldi. 15-20 gun oncesinde 50-80 li rakamlardan bahsediliyordu, direk 130 tl'ye cıkması üzücü. Bu rakamlarda birseyler yapılabilir mi ?

130 tl evinize koyacaklari antenin fiyati, eger loco m5 ise cok uygun fiyat cekmis emin olun. Toptan uyguna geliyor olabilir.

Bende denemeyi düşünüyordum ancak 200 lira civarı güya ilk kurulumdaki ekipmanın parasını istediler.Burada 50 80 arasında sonra 130tl oldugunu simdi 200 tl ıstediklerini gürünce uzuldum.

Fırsatı bulup insanları sömüren ttnetten kurtulmak için bir arayıs ıcındeyken aynı duruma düşecekmişim gibi geldi.200 lira para verince de memnun kalmazsam aynı oyle olacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

Orijinalden alıntı: krisokol

Murat bey..

Bende abonelik kaydımı bugun biraktim. Fakat 130 tl bana biraz yuksek geldi. 15-20 gun oncesinde 50-80 li rakamlardan bahsediliyordu, direk 130 tl'ye cıkması üzücü. Bu rakamlarda birseyler yapılabilir mi ?

130 tl evinize koyacaklari antenin fiyati, eger loco m5 ise cok uygun fiyat cekmis emin olun. Toptan uyguna geliyor olabilir.

Bende denemeyi düşünüyordum ancak 200 lira civarı güya ilk kurulumdaki ekipmanın parasını istediler.Burada 50 80 arasında sonra 130tl oldugunu simdi 200 tl ıstediklerini gürünce uzuldum.

Fırsatı bulup insanları sömüren ttnetten kurtulmak için bir arayıs ıcındeyken aynı duruma düşecekmişim gibi geldi.200 lira para verince de memnun kalmazsam aynı oyle olacak sanırım.

Bildigim kadariyla 1 ay deneyip cayabilirsiniz, 200 lira istemelerine birsey diyemem ama malum sitelerde 2. Elde satilan loco m5 lite5 gibi apleri 100 150 tl araliginda bulursunuz bence, saygilar.

• Kurulum ücreti 130 tl. 200 tl yi nerden duydunuz bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcatik

Kurulum ücreti 130 tl. 200 tl yi nerden duydunuz bilmiyorum.

Ben derincedeyim ve burda tepenet var sanırım,sizin ki poyrazwifi olmalı.Konuda tepenet te geçince bir karışıklık olmuş olabilir.Kusura bakmayın,mesajları editlerim.

Poyrazwifi derince de var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 10 Aralık 2014; 12:25:08 >
  • Karamürsel'de böyle bir hizmet varmı?

• Geçen gün tepenet bağlantısı yaptırdım.Diğer firmalara göre güya ekipman ücreti dedikleri ücret fazla olsa da alternatif olmayınca ttnet telelinden kurtulmak için 195 tl bayıldık.İlk önce ilk ay sıkıntı olursa direk iade alıyoruz dediler ancak kuruluma gelen eleman yok bizden kaynaklı olmadan iade isterseniz ekipmanı geri 100 tl ye alırız dedi.El mahkum bağlattık.Gölcükte 130 tl yapan varken 195tl vermek biraz ağır geldi :)

Fiyatlarda biraz daha pahalı.5mbps 30 tl 8mbps 60 tl.Poyraznet hem daha ucuz hem de upload hızı daha yüksek.Ayrıca gündüzleri de 2 kat hız veriyorlarmış.Bunlarda oyle bırsey yok.

Hız konusuna gelirsek gündüz normal 5 mbps yaklaşan hız alsamda akşam 2.5mbps üstüne çıkamadı.Umarım her zaman böyle olmaz yoksa ttnet ten kaçarken tepenete tutulacağız :)
  • keşke kars'ta da olsa şehir olarak bıktık telekomdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyenigul

keşke kars'ta da olsa şehir olarak bıktık telekomdan

5 Sene içerisinde çoğu yere gelir sanırım gelişen bir teknoloji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

quote:

Orijinalden alıntı: aykutyenigul

keşke kars'ta da olsa şehir olarak bıktık telekomdan

5 Sene içerisinde çoğu yere gelir sanırım gelişen bir teknoloji.

inşallah kardeşim
  • Son 2 gündür, hiç kullanamıyorum. Şu an cep telefonumun internetinden bağlanıyorum. Telefon ile irtibat kurmak için aradığımda 10-15 dk. bekleyip ilgiliye ulaşamıyorum. Sadece fiyatı uygun olduğu için bu saçmalığa katlanmak zorunda bırakılıyoruz.
     Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar? Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar?

• Bugün sabah aradım, arıza kaydı bırakabildim. Akşama arkadaşlar gelip sorunu halletti. Teşekkür ederim.
  • nfsworld kullanıcısına yanıt
    kurulum ücreti 130 tl doğru ben 15 gun once baglattırdım ayrıca ılk ayın kullanım ucretı dahıl+ 40 tl yani 170 tl modem harıc
  • ayrıca müşteri desteği sıfır bu yönden hiç memnun değilim telefonlara bakılmıyor yarım saat bekletılıyoruz gece 20:00 dan sonrada mesaı saatlerı dışında dıyorsunuz ayrıca pazar gunu de ıletısım yok ..bunun anlamı eger musterı destegı ıse bu gıdısle ben daha ılk ayı doldurmadan bırakacam poyraz wıfıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevhid Ehli

Karamürsel'de böyle bir hizmet varmı?

tabakhane mah. de wifini açarsan poyraz wifiyi bulursun.

• 1 haftadır interneti kullanamadım. 5 dk da bir kopuyor. 4 gün önce arıza kaydı oluşturdum. Ertesi gün geleceklerini söylediler ne arayan var ne soran.

• Geldiler düzelttiler sonunda sağolsunlar
  • biraz geç oldu ama kusura bakma dostum :) 2 ay kullandım memnun kalmadım çok kopuyor %100 çekmesine ragmen. burda kablosuz adsl diye baska firma var 3 aylık paket var 4mps internet 3 aylık 70.tl su an çok memnunum 1 ayı geçti kopmalar vs yok inşallah bozulmaz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.