Şimdi Ara

Kocaeli/Gölcük ve Çevresi PoyrazWifi Kullananlar? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
8
Favori
58.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratcatik

Bütün upload hızları 3 mb olmuştur ancak süreklimi yoksa geçici olarak Murat beyden bilgi geldiği taktirde tarife bilgilerini başlıkta güncellenecektir.
  • Tarife paket bilgileri değişmiştir. İlk mesaja yazdım arkadaşlar. Bilginize.
  • Kurulum ücreti 130 tl dediler. İlk sayfada 50 tl yazıyor acaba donanım haber kullanıcılarına indirim mi var yoksa güncel fiyat 130 tl mi?
  • Istanbul Bayrampaşaya hizmet veriyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kocaelide yasıyorum, ancak ben izmit merkezde yasıyorum. bu forumu inceledim. hızlar gerçekten cok cok dusuk ! 8 mbps en yuksek verdıklerı hız. Bu hızlar öldü arkadaslar.akn yok o konuda bır lafımda yok. Ben 50mbps hızda paket kullanıyorum ,200 GB AKN var ve gercekten yetıyor sadece son bır hafta yavaslıyor oda her ay degıl.
  • Forumun ilk sayfasını inceseydin 50 mps yi görürdun.

• Murat bey..

Bende abonelik kaydımı bugun biraktim. Fakat 130 tl bana biraz yuksek geldi. 15-20 gun oncesinde 50-80 li rakamlardan bahsediliyordu, direk 130 tl'ye cıkması üzücü. Bu rakamlarda birseyler yapılabilir mi ?
  • quote:

Forumun ilk sayfasını inceseydin 50 mps yi görürdun.

Murat bey istanbul içi hizmetiniz varmi?
  • Dbmaster in profilindeki mesajlara bakmanızi oneririm.

• sakarya da var mı veren firma myfi ve adawifi hariç btknın sitesinden lisans sorgulama yapacaktım il il sorgulayamıyorsun değiştirmiş çok saçma.
  • quote:

Son zamanlarda net kopmaları mevcut Murat bey. Özellikle hafta sonu misal bugün. Normal arıza kaydı bildirmek için aradığımızda da kimseye ulaşamama gibi bir sorun var.
  • Sorun giderildi.ana Switchler den biri son yağmur ve yildirim dan kaynaklı hasar almış. Yenisiyle değiştirildi.

• Arkadaşlar Istanbul da böyle bir hizmet varmi?

• Sadece Kocaeli de mi var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzcede KolayNet var, en yüksek hız olarak 8 mbps tarifesi var hiç ilgimi çekmiyor.
  • Tütünçiftlik(Körfez) Derince (60 evler) civarındahttp://tepenet.com.tr/ internet var su an denemedeyim memnun kalırsam alacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

Büyük İss ler neden bu sistemi kullanmıyolar anlamıyorum onlar için düşük maliyet ve daha çok kullanıcıya erişmek demek bu sistem

Buna cevabı olan? Sokak sokak kazıp fiber çekmeye uğraşmaktansa büyüklerin mali yapısı daha sağlam olduğu için çok daha hızlı yayılabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krisokol

Murat bey..

Bende abonelik kaydımı bugun biraktim. Fakat 130 tl bana biraz yuksek geldi. 15-20 gun oncesinde 50-80 li rakamlardan bahsediliyordu, direk 130 tl'ye cıkması üzücü. Bu rakamlarda birseyler yapılabilir mi ?

130 tl evinize koyacaklari antenin fiyati, eger loco m5 ise cok uygun fiyat cekmis emin olun. Toptan uyguna geliyor olabilir.

• Bağlantıda kopma ve ping sorunu yaşayan arkadaşlar varmı? Son 1 aydır fena halde ping sorunu ve kopma sorunum var.
  • 1. Modem ayarlarım poyraz wifi yetkilileri tarafından yapıldı. Wireless adı ve şifresi onlar tarafından belirlendi. Şimdi ben bu wireless adını ve şifresini değiştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım, bana yardımcı olabilir misiniz?

2. Paket 1 (4 Mbit (8 Mbit'e kadar)) kullanıyorum. Yaptığım hız testlerinde sürekli 2-3 Mbit görüyorum. Durumu Poyraz wi-fi yetkililerine bildirmeme rağmen bi düzelme olmadı. Poyraz wi-fi yetkililerinden ve diğer kullanıcılardan yardım istiyorum.

3. Hız istediğim seviyede değil fakat herhangi bir kopma yada kesinti yaşamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.