Şimdi Ara

kocaeli gölcük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniyi gölcükte okuyacam nasıl bi yerdir , merkezi bilyrum fakat gölcüge hiç gtmedim bilen orda yaşayan varsa anlatablr mi biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• ben buralayım önceden sevmezdim ancak genel biraz türkiye turu yapınca anladım güzel olduğunu sahili, her merkez yere yakınlığı insanları felan iyi
  • otobüslemi yoksa vapurlamı gitmek iyidir ?
  • apaçi çok diyolar öyle duydum
    sosyal olarak bişeyler yapılabilir mi yoksa illa merkeze mi gtmek gerekir mesela ev tutablrm orda evler nasıldır ögrencıye ev verırler mı kıraları nasıldır merkeze uzaklıgı 15 dk imiş dogru mudur

• up

• ben gölcüklüyüm bence sakın bulaşma cidden cok cirkin bi yer sosyal hiç bişi yapmassın 1 tane cafe var yada yoktur zaten çok küçük insanları apaçi kısaca yaşanmıcak bir yer ama gölcükte kalcagına değirmenderede kal 5 dk mesafe ve görebilecegin en güzel semtlerdendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golcukte dogdum buyudum hala da burada yasiyorum. oglum bak git olayi golcukte yasandi dusun artik nasil bir yer. degirmendere var golcuge 3 km beldesi oradi iyibak insani da iyi

• baktımda degırmendere golcuge baglı gorunuyor sahilinde falan plajı var mıdır nasıldır gezılcek yerlerı takılcak mekanları var mıdır kalacak yurt var mıdır ev kıraları nasıldır gölcük myo ulasımı kolay olur mu

• Değirmendere hakkaten güzeldir.
  • ya ben modern bi yerde kalmak istyrum mahalle baskısı olmasın mesela millet her içene ayyas gözüyle bakmasın veya ne biliym kara çarsafla dolasılmasın ve okula ulasımı kolay olsu

• gölcügün insanı çok çeşitlidir.özellikle lazlarından uzak dur.adamların bir anı bir anına uymaz.sağı solu belli olmaz..ancak subay çok olduğu ve eşleri geniş çaplı olduğu için manita konusunda sıkıntı çekmezsin.ben çekmedim.bu arada öğrencide değilim.değirmendere tarafında oturman daha iyi.hiç olmazsa kaliteli insanlarla tanışmış olursun.öğrenciye ev verirler ama uslu durmanıda isterler yani.karı kız atma falan olayı olmamak şartıyla.bi ara ben bi kaç öğrenciyi sopalamıştı hatta yüksek sesle müzik dinliyorlar diye.kaç kere uyarmıştım kendileri kaşınmışlardı..takılacak mekan arıyorsan bir çok kafe kahvehane falan var ancak kaliteli yer çok az.
  • Okul nerede bilmiyorum. kocaeli korfezinde yuzulecek yer yok karamursel
    var ama orasida yaramaz ise. d.dere sahili gezmelik bi yer. sahilde canli muzik yapan bir kac bar var. D.derede kiralar pahalidir. Bizim ev var kirada sahile epey uzak kirasi dort yuz lira

• Bir arkadaşım 2 yıl yaşadı orada. Adam illallah etmişti. Serseri grupları çok diyordu. Öğrenci olduğunu bildikleri için sana hep yükleniyorlar, Kavga eksik olmuyor diyordu. Bende onun yalancisiyim.

• apaçiden falan korkacak degılım ki öyle tipleri hepiniz bilrsnz biraz sert cıkınca arkalarna bakmaz uzarlar
    araştırdıgıma göre degırmendere guzelmıs evet kalacak iyi bi yurt bulursam orda kalabılırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.