Şimdi Ara

Koca amfide 1 arkadaşım var 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım asosyalim ben.İntihar edicem yeter artık hayattan gram zevk almıyorum.Bi yardım edin gençler.Ailem gibisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: takıntılıbiri

Asosyal olmayı niye bu kadar kafaya takıyorsunuz ?

nick mesaj uyumsuzluğu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim koca amfide 0 arkadaşım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuştum ama tanışmadım sayılır mı

• Yardım edin oğlum ya cidden zevk almıyorum hayattan.Tek yaptığım ders çalışmak ve kitap okumak.Tenefüslerde ya tuvalete gidiyorum ya kitap okuyorum tam bi hayal kırıklığıyım sanırım
  • bölüm ne ?

• yav boşver onları. sen takıl keyfine bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az arkadaşım var
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Yardım edin oğlum ya cidden zevk almıyorum hayattan.Tek yaptığım ders çalışmak ve kitap okumak.Tenefüslerde ya tuvalete gidiyorum ya kitap okuyorum tam bi hayal kırıklığıyım sanırım

1 arkadaşın varsa o da takmaz seni.kendini başka bi gruba yamayıp sana yol verir yakında
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Ne önerirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Ne önerirsin

valla dostum insanın içinde yoksa olmuyor.rahat ol, muhabbetin eğlenceli olsun diycem ama bunlar demekle olmuyor malesef.kendin gibi adamlarla takılmaya çalış
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Bu yalnızlık aslında bir anlamda benim için iyi oldu.Hiç okumadığım kadar kitap okumaya başladım.Sence kitap okumaya devam edeyim mi boş muhabbetle uğraşacağıma
  • daha dur ya ilk günden ne arkadaşı ne intiharı. ben daha gitmedim bile :D
  • Dostum asosyallik övülecek bir şey değil. Kitap okumak güzel bir şey tabiki ama sadece içsel tatmin yaşatır. Sosyalliğin yerini doldurmaz. Birine merhaba benim adım xxx dediğinde kimse sana "sen nasıl benimle tanışırsın sapık" demez.
  • Kulübe katılsana olm. Bizim burada bir dans kulübü var meteor kaynıyor maşallah

150000 tane kulüp var okulda git katıl hepsine çevre yap. Toplantılara katıl söz al. Eğer asosyalliğini yenemezsen mezun olduğunda kimse seni işe almayacak. İstersen 4.0 bak 4.0 diyorum bu notla bitirsen bile 3.5 ortalama + sosyal olan adamı alacaklar.

Yani gidip yarın kulüplere başvuruyorsun
  • Sağolun arkadaşlar önerileriniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.