Şimdi Ara

Koc vs Cerrahpasa vs Capa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilgilendigim sey sadece egitim arkadaslar sizce hangisini yazmaliyim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:20:55 >
  • Hocam çapa da adam akıllı öğretim üyesi kalmamıştı darbe kapsamında onlarda açığa alındı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu arada kaçıncısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uznl

Ben de tercih aşamasındayım.Sıralamam 1361 ctf yazıcam gibi.Sebebi:Son sene kasmıyorlarmış.TUS'u ilk senede kazanmak için bence çok iyi bir şey.Ve en önemlisi herkese istediğini veriyormuş.
    Çapayla ilgili olarak 300 küsür kişinin aynı amfide ders görmesi bana pek mantıklı gelmiyor.
    Koç hakkında bilgim yok.

Çapa zor degil git gide kolaylaşan bir fakülte. Ayrıca şuan hekimlik hakkında bir fikri olmadığı için insanlarin son sene rahat bırakması cazip gibi geliyor. Ama rahat diye ordada ilk girdiğinde kazanacaksın gibi bir durum yok. Kazanamayan zorunlu hizmete giden bir sürü insan var orada da. Çapada internlük sıkıdır. Bunun faydalarını asıl mesleği hastaya yaklaşmayı burada öğrendiğini söyleyen cok insan gordüm. İnternken öğrendikleri bilgilerle zor durumlarda kontrolü elinde tutmayı öğreniyorsunuz acil vakada nasıl davranmak gerektiğini.bir çok vakayi görüp yorumlayabiliyorsun. Cerrahpasadan mezun olup kan almayi bilmeyen doktorlar olduğunu duymuştum.Ayrıca çapadada derece yapan çok insan var tusta. Bu onlara engel değil.Doktorluk sinavlardan sinavlari kazanmaktan ibaret değil. Sınavlarda önemli ama önemli olan tecrübe deneyim. Okul bunu iyi bildiği için klinik eğitimi sıkı tutuyor. Ogrencilerin meslek hayatini düşündüğü için. İsterse internken rahat bırakır millet tus kasar kendide reklamını yapar. Ama tıp eğitimi bu kadar basite alınacak bir şey değil maalesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezuntimur -- 26 Temmuz 2016; 1:01:52 >

• Koc hakkinda neler biliyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.