Bildirim
koç vs bilkent mbg

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Koç. Bilkentteki yönetimin hocalarla sıkıntısı var diye biliyorum. Ayrıca koç'un verdiği imkanlar bambaşka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atimi -- 13 Temmuz 2015; 4:37:47 > -
Bir zamanlar benim hayalimdi mbg ama soğudum tam burslu mu yoksa paralı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam burslu hocam ikisi de
Sıralamam 5k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BardakKulpu -- 13 Temmuz 2015; 4:43:23 >
Hocam koçu gezdim ve mükemmel bir yer ancak bölümde biraz geri gibi geldi bana çünkü prof mevcudu yok akademik açıdan yar. Doc. Var sadece bildiğim kadarıyla
Ben de mbg istiyordum fakat vazgeçtim. Odtü biyoloji mezunu olup bilentte genetik yüksek yapan tanıdığımla konuştum bir hafta önce. Odtüdeki hocaların kadrolu olmasından dolayı rahat olduklarını söylemişti. Gelen yayıyor yani. Bilkentte ise yönetimin açgözlülüğü yüzünden gelen bütün hocalar istifa ediyormuş. Sene başında gelen doçent 8 aydan sonra istifasını vermiş zaten 9 hoca mı ne var toplamda. Çoğu da doçent. Mbg istediğinden emin misin? -
%99.9 eminim hocam. Liseden beri ilgimi çeken ve hayalini kurduğum bir bölüm
hocam bence tip yaz daha sonra genetik alaninda uzmanlasirsin. Neden mi boyle soyluyorum tum yazilsri guzelce oku gelecekteki sıkintilari gor ve tip yazgenetikbolumu.blogspot.com.tr
"Geleceğin Mesleği" Genetikhttp://genetikbolumu.blogspot.com.tr/2012/07/gelecegin-meslegi-genetik.html?m=1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bence de tıp yaz ama illa genetik diyosan bilkent hocaları biraz daha iyi gibi.
Koç Üniversitesi Fen Fakültesi
Page not found - Koç Üniversitesi Fen Fakültesihttps://science.ku.edu.tr/tr/mbge/who-is-who
bilkent baya kanser ve tümörle ilgilenen bir bir bölüm gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 13 Temmuz 2015; 13:45:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X