Şimdi Ara

KOÇ ÜNİVERSİTESİ lise yaz araştırma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resim atamadım ama şöyle bir durum var. Koç üniveristende bu yaz için 25 günlük bir program var. Bizim okul için eğitim ücretsiz olacak. (okul bu sene ilk binde baya derece çıkartan bir okul fen lisesi) pansiyon ücretli o da sıkıntı değil. Bu tarz programa katılan var mı ya da koç Üniversitesinde okuyan? Sınıftan 3 kişi başvuru yaptı sadece. Bir Arkdaş baya yalvarıyor birlikte gidelim diye geçireceğim 25 güne değer mi bilmiyorum. Ygs konularının çoğunu halledebilirim o süreçte.

Sayısal bölüm dersleri: mühendis fakültesi, matematik, kimya, tıp, moleküler biyoloji ve genetik

Evden üniveristeye yaklaşık 2 saat sürüyor. Üşenmeyip gidebilirim 1 haftadır düşünüyorum ama değmez gibi geldi 1 ayımı vermeye. Zeka seviyesi normal olanlar yanıtlarsa mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu sene gitmekten ama vazgeçtim ben 24 saat programına katılcam benim arkadaşlarım gitti ve muhteşem olduğunu söyledi ayrıca orda kütüphane var ve ders çalışabilir sin

Bu arada hangi fen?

• halilim123 kullanıcısına yanıt
    Bende 24 saat programına katılıcam da zaten o kısa süreli bir program. Okulun adını pm den atarım. 11im ve cidden değer mi program emin olamadım. Bir de şey var bundan ayrı olarak yazılım kursu yine 1 aylık bir süreç. Bizim sınıftan bilgisayarla çok yakından ilgilenen 2 kişi davet aldı oraya da

• Hocam oraya nerden başvuruyoruz

Çok pahalı mi bide

• Hocam o 25 gunden sonra eve gelince calismani 8 e katlar merak etme :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr A kullanıcısına yanıt
    Zaten bu yaz hedef günde 7 - 8 saat çalışmak. Tatile falan da gitmicem :/ sanırım bu programa da katılmam. Çalışıp koça gitmek varken

• Hocam ayıptır sorması kac net yapiyorsunuz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Koç Üniversitesine gitmeyi dalgasına yazmıştım xD xD genelde çalışmam hatta. Ygs den karakök matematik kitabının 1/3 ünü falan çözdüm (ygs ye dair yaptığım tek şey) 100-110 net arası. Töderde 115 yapmışım ama kolay sınavdı

• Ama çalışsam yaparım heralde bu yaz baya kasmayı düşünüyorum. Geçmem gereken biri var

• Hocam ben 65 netten 30 kusur k yaptim (gecen yil gazetenin verdigi ygs 2016 denemesinde :D ) Siz yapabilirsiniz iyi kasin hocam k.g.

• bence git dostum , çalışırken motivasyon olur.
    ortamı görmüş olursun , üzülme bu kadar kayıp zamana halledersin bir şekilde.
  • Hocam iyi günler:) 2 yıl üst üste 24 saate katılmış ve sabancının yaz okuluna da gitmiş biri olarak söylüyorum her şey çok güzel! :) O süreyi kayıp olarak görmeni tavsiye etmem açıkçası. Kendine akademik anlamda çok özel şeyler katıyorsun. Bunun eğlence kısmı da var tabi. Senin gibi olan bir sürü kişi olacak orda. Arkadaşın da dediği gibi motive olmuş bir şekilde dönüp daha çok çalışacaksın. Benim bir arkadaşım ise işletme bölümündeki bir hocanın projesine katıldı. İleride mühendis mi olacaksınız doktor mu olacaksınız bilmiyorum ama sağlam network oluşturmak için çok büyük bir şans. Ben hem bir büyüğün olarak hem de deneyimim olduğunu düşünerek şiddetle katılmanı tavsiye ederim:) Tabi son söz yine senin. Böyle programlardan kaçmayın ileride pişman olabileceğiniz şeyler:) Bazen keşke liseden mezun olmasaydım diyorum tekrar katılma şansım olurdu ama yaş geçti işte :p 25 gün uzun bir süre evet haklısın ama orda tanışacağın hocalar falan sana çok şey katacak emin olabilirsin:) Bir şey sormak falan istersen yazabilirsin iyi günler dilerim:)

geçen seneki sınav baya kolaydı 30k nasıl oldu ya

• 12'im hocam evde cozmustum

• despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler Arkdaşla gideceğim için eğlenme kısmından eminim zaten de öğreneceğim şeyler bana çok mu şey katar diye düşünüyordum. Tıp istiyorum ama ODTÜ yü gördükten sonra mühendislik mi tercih etsem diye düşünmüyor değilim. Tıp 7 sene işkence gibi olur sanki xD ben duruma bakarım bir sorum olursa sana danışırım. 24 saat programına kesin olarak katılıcam zaten

• Şu konuyu uplayayım yeniden. 24 saat programına başvuru yaptım

Diğer programa giden arkadaşlar var. Çok şey kaybedersem ağlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EBADE74A -- 19 Mayıs 2017; 20:44:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.