Şimdi Ara

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese geçmiş olsun, umarım istediğiniz sonucu alırsınız. 2019 yks'ye hazırlanırken bu forumu takip ediyordum, bana çok faydası da dokundu ancak tercih dönemim yaklaştığında koç bilgisayar hakkında pek bilgi edinememiştim. Bu yüzden olası soruları cevaplayan bir video çekip bu bölümü düşünenlerle paylaşmak istedim. Umarım faydalı bulursunuz. Bunun dışında sorularınız olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.

• Nick güzelmiş hocam en sevdiğim film

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler, benim de!

• hocam çok yavaş konuşuyosunuz ya anlatacağınız konuya hakim değilsiniz imajı bırakıyor. bir de ağzınızı azcık açın. bir de sesiniz az geliyor bunlara çare bulmalısınız.

videonun editini de beğenmedim

• Forumda Koç'lu bulmak zor gerçekten, geçen sene de bilkent-koç arasında gidip gelirken koç hakkında çok fikir edinememiştim onun etkisiyle bilkent öne geçmişti biraz videoyu izleyemedim ama faydalı olacağını düşünüyorum

• Gayet faydalı bir açıklama videosu olmuş bence, şu track olayı çok güzelmiş bu arada. Galiba yandal gibi oluyor sistem 4,5 tane ders vardı çünkü baktığım programlarda.

Bu arada fark ettiyseniz youtuberlar videolarda teklemez ve konuşmalarında duraklama olmaz, bunu da o bölümleri keserek yapıyorlar ve videonun daha akıcı olması sağlanıyor. Eğer videolar çekmeyi düşünüyorsanız aklınızda bulunsun, ayrıca daha büyük kitlelere ulaşmak istiyorsanız Koç'ta bir günüm tarzı bir video gelebilir, onlar fena izleniyor :D. Naçizane tavsiyelerim bunlar, teşekkürler video için.

Son olarak dh forumundaki kadın üyelerimizin artması dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydalı up 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helbram kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumun için!

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.