Şimdi Ara

KOÇ TAM BURSLU İÇİN KAÇ NET LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sinavla.com koç tıp için yapmam gereken netlere tyt 121 ayt mat 41 fen de 41 net diyor mümkün mü böyle bir şey?
    Aklıma 120 soruda 125 falan yapanlar geldi. Sanırım istedikleri yerler için mecbur kaldıklarından yapıyorlar o netleri, başta troll zannetmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıpbanacokmu -- 27 Nisan 2018; 18:17:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tytde zor biraz ama aytde ben soru yazip çozuyorum sana da oneririm.

• Hocam o obp ile ilgili. obp çok düşük girmişsen öyle yazar. Türkçesi: ne yaparsan yap giremezsin oluyor

• Öneri ve aydınlatma için teşekkürler

• Koç tam burslu kazansanız bile artık tam burslu olmuyor şartları değişti kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca anadolu bursiyerleri programına başvuru yapmadıysanız yapın. Bu sene 3 tane arkadaşım bu program sayesinde koç ee, koç bilgisayar mühendisliği ve koç endüstri mühendisliğine girdiler. Yurttan cep harçlığına kadar her şeyi sağlıyorlar ama tabi şartları var herkesi çağırmıyorlar. Yine de şansınızı deneyin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    Genelde şanssız biriyimdir ama yine de şansımı deniyim bi ben. Teşekkürler

• Yalnız 12. sınıf olduğunuzu varsaydım sadece 12. sınıflar başvurabiliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam 12 mi kaldı benim nerdeyse 12. senem olcak siz 12 varsaydım diyosunuz bu yıl kazanmam lazım artık hayatım elimden kayıp gidiyo. Bilmediğinizden ötürü yine de tekrar teşekkürler varsayıma dayalı bilgilendirmeniz için.

• :( rica ederim hayırlısı olsun o zaman

hangi illerdeydi arkadaşlarınız

koç anadolu bursiyerliği anadoluda gelişmemiş illeri desteklemek amacıyla oluyor diye biliyorum o yüzden izmir ankara istanbul.. .gibi büyük şehirllerden anadolu bursiyeri çıkma şansı çok düşük

ek olarak koç bu sene tam burslu ve yarı burslu kontenjanını arttırır herhalde, geçen seneki gibi saçma sapan 8 tam burslu 2 yarı burslu kalan 70 de paralı olsun demez herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç u eskiden severdim ama artık iyice ticarethaneye döndü burslu kontenjanı çok az . Bu konuda en iyi özel bilkent galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi bursadan aynı okuldaydık hatta 3ü de sınıf arkadaşımdı. Hem akademik olarak iyilerdi hem de bazı ailevi durumları vardı ondan dolayıydı sanırım. Kontenjanların bu kadar az olması gerçekten mantıksız ama tamamen ösym sonucuna bakmak yerine anadolu bursiyeri olarak alıyorlar bu yüzden arttıracaklarını düşünmüyorum:/

• Ayrıca mezunlar için burs yok mu ya 12 ne alaka :(

• Anadolu bursiyerliğine yalnızca 12. sınıfta başvurulabiliyor. Malesef:(

• 2013adamdır 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam babam zengin ama pinti biri. Yani öyle koç'ta bahsis verecek kadar destek olmaz. Benim yaş da aldı başını gitti zaten, bu saatten sonra hiç vermez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.