Şimdi Ara

koc-sabanci-bilkent-ozyegin hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
6.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlardan birine gitme ihtimalim var (yildiz ing mat muhden vazgecersem). Bilgisayar,makina veya endustri yazarim.istanbulluyum.siralama 45k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en pahalisi hangisiyse o en iyidir ona git

edit: ufak bir kinaye yaptik, super zekalar anlamamis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatecrube -- 7 Temmuz 2013; 22:56:36 >
  • Koç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özyeğin ne ara girdi bunlar arasına??
  • Ankarada yaşıyorsan bilkente git ama başka bir ilde yaşıyorsan koça gitmen daha iyi gibi.
  • Ozyegin 5 sene sonra bunlari yakalar diyolar

• Bilkentin tanitim videosunu izledim.stanforddaki ogrencileri falan gosterdiler uluslararasi baglantilari cok guclu adamlarin.koc sabancida da boyle mi benim de hayalim stanfordda master

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sabanci
    3 ay önce açıldı
    Tobb-Bilgi-Özyeğin-Bilkent Hukuk
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası ben de Özyeğini çok araştırdım kadrosu gerçekten çok iyi ama ilk mezunlarini (hazırlığı atlayanlari saymazsak) bu sene verdi o yüzden adı çok bilinmiyo ama eğitim kalitesi yüksek yine de hepsinin burs kısmı ayniysa ve istanbul diyorsan sabancı derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erderer

Açıkçası ben de Özyeğini çok araştırdım kadrosu gerçekten çok iyi ama ilk mezunlarini (hazırlığı atlayanlari saymazsak) bu sene verdi o yüzden adı çok bilinmiyo ama eğitim kalitesi yüksek yine de hepsinin burs kısmı ayniysa ve istanbul diyorsan sabancı derim

Hocam ilk defa biri koc degil sabanci dedi? Sence neden koc degil sabanci

• kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    Birincisi bölümü sonradan seçmek bence çok büyük avantaj ikincisi benim sabancida okuyan arkadaşlarım var tabi herkes kendi Üniversitesini över sabancı kocdan daha çok zorluyormus ki bence bu iyi bişey ayrıca pratik kisminda da daha iyi olduğunu duydum tabi kocun siralamalari çok yüksek ve sabancı anadolu yakasında oldugu icin fabrikalara daha yakin tabi sen başka fikirler de al
  • quote:

Orijinalden alıntı: erderer

Birincisi bölümü sonradan seçmek bence çok büyük avantaj ikincisi benim sabancida okuyan arkadaşlarım var tabi herkes kendi Üniversitesini över sabancı kocdan daha çok zorluyormus ki bence bu iyi bişey ayrıca pratik kisminda da daha iyi olduğunu duydum tabi kocun siralamalari çok yüksek ve sabancı anadolu yakasında oldugu icin fabrikalara daha yakin tabi sen başka fikirler de al

Saol,bolumunu sonradan secmek cidden hos cunku karar vermis degilim.ama sabanci 110k dan adam aliyo yani homojen bir ortam yok orda.yine de egitim olarak bir adim onde goruyorum o okulu ama koc iste kampusuyle bile bitiriyo adami

• Bi kere ozyegini onlarin arasindan cikarmalisin.
    Bilkent ve digerleri konusunda da sehir secmelisin cunku 3u de gercekten cok iyi imkanlar sunan ve yurtdisi sansi yuksek, kaliteli egitim veren yerler.
    Koc ve Sabanci farkina gelirsek ikisinin de farkli bi ozelligi var bence. Koc'ta cift anadal gibi bir imkanin var bildigim kadariyla digerlerinde bu yok.
    Sabanci'da da herhangi bir programa yerlestikten sonra 2.yilin sonunda istedigin bolumu secebiliyosun buna tm/mf arasi gecisler de dahil.
    Bunlari goz onune alarak hangisinin senin icin onemli olduguna karar ver bence cunku ucu de ayri ayri cok iyi universiteler.
    Istanbul'da oturan biri olarak benim tercihim
    Koc, Sabanci , Bilkent sirasiyla olurdu

• ozyegin in burada olmasi diger 3 luye hakaret olmus.

• Bazılarınızın yazdıklarına gerçekten bir tarafımla gülüyorum.

Bundan 3 sene önce biz öğrencisi olduğumuz kurum olan Özyeğin Üniversitesi'ni, Koç'la, Sabancı'yla, Bilkent'le birkaç sene sonra aynı kefede değerlendirilecek dediğimizde; bizimle dalga geçiyordunuz. Bugünün tercih aşamasındaki gençleri, araştırarak Özyeğin Üniversitesi'ni bu üniversitelerle aynı kefeye koyuyor. Ama değişmeyen bir şey var ki, o da sizin gibi insanların hâlâ araştırmadan, etmeden kendi çapında laf sokması.

Biz hâlâ diyoruz ki, bu üniversiteler kadar iyi olacağız ve bazı alanlarda da daha iyisini hedefleyeceğiz. Size Özyeğin Üniversitesi'nde olmayıpta, diğer üniversitelerde olan 3 tane şey yazın desem yazamazsınız, neden? Yazabilecek kapasiteniz de, bilginiz de yok çünkü.
  • bilkent tabii ki
  • Hepsi birbirinden iyi universiteler, hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Bazılarınızın yazdıklarına gerçekten bir tarafımla gülüyorum.

Bundan 3 sene önce biz öğrencisi olduğumuz kurum olan Özyeğin Üniversitesi'ni, Koç'la, Sabancı'yla, Bilkent'le birkaç sene sonra aynı kefede değerlendirilecek dediğimizde; bizimle dalga geçiyordunuz. Bugünün tercih aşamasındaki gençleri, araştırarak Özyeğin Üniversitesi'ni bu üniversitelerle aynı kefeye koyuyor. Ama değişmeyen bir şey var ki, o da sizin gibi insanların hâlâ araştırmadan, etmeden kendi çapında laf sokması.

Biz hâlâ diyoruz ki, bu üniversiteler kadar iyi olacağız ve bazı alanlarda da daha iyisini hedefleyeceğiz. Size Özyeğin Üniversitesi'nde olmayıpta, diğer üniversitelerde olan 3 tane şey yazın desem yazamazsınız, neden? Yazabilecek kapasiteniz de, bilginiz de yok çünkü.

- nanoteknoloji Binasi, tesisi
    - Yurtdisinda gecerliligi cok yuksek olan referans mektuplari
    - is ilanlarinda ".... universitelerden mezun" sarti
    - dunyanin en iyi 500 universitesi arasinda olmak
    ve
    - bir tarafi kalkik, kor, sakat, mecburiyetten anca orayi tutturup gitmis kitle tarafindan dolu olan bir tabela universitesi olmamak

Valla aklima simdilik bu kadar geldi, biraz dusunsem daha da bulurum ama gerek yok. Cunku muhtemelen sende bunlari anlayacak bilgi ve kapasite yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Bazılarınızın yazdıklarına gerçekten bir tarafımla gülüyorum.

ben bu üniversitelerle kıyaslayan bi bu başlığı açan çocuğu gördüm. diğerleri genelde bahçeşehir mi, kadir has mı, özyeğin mi diye soruyor.

• ulan bu özyeğin ne zamandan beri bilkentle koçla kıyaslanır olmuş. ben herhalde mağarada yaşıyormuşum.
  • Konuya daha önce de cevap yazmıştım da uzaktan iğneleme yapanları görünce dayanamadım 1-2 bişey ekliyeceğim.

Ne olmak istiyorsun? Pmden belirt,meslek olarak değil,birey olarak.Bu soruyu soruyorsan bende sana böyle bir soru soracağım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.