Şimdi Ara

koç işletme-boun econ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıralamam büyük ihtimalle 150-200 arası gelicek. koç econ ilk 100 den aldığı için oraya giremicem. koçta işletme okuyup ekonomi ile çap yapmak çok daha mantıklı geliyor. okul evime yakın o anlamda sıkıntı yok yurtta kalmıcam. koçtaki arkadaşım koçu,boundaki boğaziçini seç diyor. kafamda işletme ile endüstriyi birlikte okuma fikride var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koç econ + endüstri mantıklı gibi geliyor

• hocam kafamda çok fazla soru işareti var

• koçta rekabet az işletmede boş zaman çok,bence econ okuyan adam her türlü daha fazla donanıma sahip olur işletme okuyandan

bir de senin o sıralamayla girdiğin bölümü milletin parayla girmesi can sıkıcı ha ama sabah milletin maserati motor sesiyle uyanmak bana hoş geliyor diyorsan neden olmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koç hem rahat hem sağlam network hem de çap imkanı

• TornadoOfSouls0 kullanıcısına yanıt

hocam bizde de peugeot 3008 var kesmez mi  

• Ben Koç'a oy veriyorum. (Sebep sormayınız. )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Endüstri vs Boun İşletme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam kampüs çok cezbediyor açıkçası

• doğruya doğru buna diyebileceğim bir şey yok açıkçası bizim devasal kampüsten daha çekici

• koçun yeri de çok kötü hocam seni keser de ordaki kızları keser mi emin değilim :D

bir de burslu burssuz oranı çok kötü burssuz az yabancılık çekersin hep devlette okuduysan

• hocam ben koç ve boğaziçinin kampüslerini gezdim. koçun mimarisi beni daha çok cezbetti açıkçası. boğaziçiyi söylememe gerek yok zaten ama büyük ihtimalle tercihimi koçtan kullanıcam.

• Koç daha iyidir. Isletme seç Çap yap Çap imkanları da kolay bildiğim kadarıyla

• koç

• Boğaziçi diyorum sebebi çok köklü okul olması ve mezunlarının her sektörde en üst konumlarda bulunması. Bence network'ü koçtan iyi.

aman hocam karı kız deme başımız bağlı :)

• hocam işte kafamı karıştıran en önemli unsur bu

Yav youtube videosunu izleyip gelmişsin bari kelimeleri değiştirseydin. maserati motor sesiyle uyanmak ne ya puahahahahaha

• facts

• Hocam iki bölüm özelinde de bilgim yok ama koçun kitle olarak bursluların çok azınlıkta olması bana biraz kötü bir özellik gibi geliyor, boğaziçinde (koçtan iyi olduğu birkaç özellik varsa onlardan biri) etrafınızdaki insanların %90ından fazlası nitelikli olacak. İİBF bölümlerinde imkanlar da mühendislik kadar önemli olmadığı için ben boun econ yazardım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 18 Temmuz 2023; 15:37:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.