Şimdi Ara

Koalisyon yapan her turlu kaybeder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dedigim gibi herkes koalisyona yanasmayacak.Oylarinin dusecegini biliyorlar koalisyon olursa.Ozellikle Hdp ile koalisyon yapan partinin yok olma ihtimali bile soz konusu.Bu yuzden genel baskanimiz Bahceli iyi bir strateji uyguladi.Suan icin kotu gozukebilir ama gelecek icin saglam bir adim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdi benim anlamadigim koalisyon olmazsa erken secim olacak ama yine ayni senaryo olursa nolacak?

• Hukumet kurulana kadar devam edecek bu senaryolar.Cok uzarsa darbe falan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shorunmuuu

Hukumet kurulana kadar devam edecek bu senaryolar.Cok uzarsa darbe falan olabilir.

Sanmiyorum askeri bitirdi akp hukumeti

• Cok kucuk bir ihtimal zaten.Akp hukumey kurmaya yanasip digerleri kabul etmezse akp acik ara alir erken secimde.Oldu daalamadi koalisyon gorusmeleri devam etti ve ulke cidden krize girdi.Iste o zaman halk dayanamaz bu krize ve en cok oyu olan akpye verir oyunu.

• Erken seçim en iyisi.
    Bence mantıklı olan akpdir burda. Çünkü chp veya mhpnin secilmesinin imkanı bile yok. Malum ırkın partisi zaten ortada . En yakın olanak akpdir burda. Ve bu seçim süreci ne kadar çabuk biterse,işler o kadar çabuk ilerler. Ekonomi olsun,halk arasında ki huzur olsun. Ha bunu dedim ama fanboy falan degilim,yıllar sonra siyasi bir konuya mesaj yazıyorum.Zaten siyaset insanların arasını açmaktan baska bir şeye yaramıyor ama ülke bu durumdayken bence en iyisi mantıklı olanı yapmaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 8 Haziran 2015; 4:48:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.