Şimdi Ara

KO2 Project - Knight Online 2 Projesi Yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer fake değilse güzel bir oyun olur knight ama knight değil gibi olacak yani artık usko da ustalaşanlar her türlü hile drop gibi oyuna başlar başlamaz diğerlerinin üstünde olanlar burada elenecek tamamen eşit bir oyun bekliyor gibi ama bekliyor işte :D çıkmadan çok şöyle böyle dememek lazım.
  • Girişte 59$ istiyorlar kim verir gayriresmi bir şeye bu dönemde bu parayı, zaten sizin de istediğiniz KO değil diye oradan buradan alıp birleştirme yapmışlar bence yatar bu iş.
  • oyunun adı şanı değiştirilmiş, telife bulaşmadan teaser 3

https://www.youtube.com/watch?v=3lsZSAUFmQA

• Buna inanan kafasi =>Evden gactim, okulu birahtim, internet cafede yatiyom kalkiyom. 2 car gastim biri 80.

• 4 martı bekleyin
  • fan made gibi geldi bana.
  • Güzel bir isim bulur ve iyi reklam yaparlarsa tutabilir.

• oyunun adı ko2 degil telif hakki felan yok

ha ama ko gibi hic zannetmem tutacagini 59$ ucret var
  • Şu an Steam KOda oynayanlar ayda 59 dolar harcıyor belki de, bu oyuna neden vermesinler?

Oyunun ismi telif haklarından dolayı Ultimate Revolution olarak değişmiş. Kullandıkları oyun motoru oyunu farklı bir hale getirmezse bu oyun tutar.

• alfa veya beta olarak açıp insanlara denettireceklerse neden olmasın. Direk cıkartıp 59 dolara satarlarsa patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

Şu an Steam KOda oynayanlar ayda 59 dolar harcıyor belki de, bu oyuna neden vermesinler?

Oyunun ismi telif haklarından dolayı Ultimate Revolution olarak değişmiş. Kullandıkları oyun motoru oyunu farklı bir hale getirmezse bu oyun tutar.

bir oyunu tutturan ne kadar cok oyuncu oldugudur

su anda cok harcayan olabilir 59 dolar ama onların asıl oynama sebebi 59 dolar harcamayan oyuncuların cok olması
  •  KO2 Project - Knight Online 2 Projesi Yayınlandı  KO2 Project - Knight Online 2 Projesi Yayınlandı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.