Arkadaşlar oyun hakkında hiç bir bilgim yok nasıl oynanır ne olur? Temel bilgiler nedir? nasıl oynanır ? amaç nedir level nasıl geçilir? lütfen beyler hiç bilmiyorum ama oynamak istiyorum.
öncelikle böyle yanlış bir karar aldığın için adına üzüldüm. oyunun amacı diğer oyuncularla party kurup yaratıkları öldürmek ve experience - para kazanmak. yaratıkları öldürdükçe experience gelir ve lvl atlarsın.
detaylı rehber bulursan bir çok soruna cevap olabilir
Nalet olsun. sen bu bölüme girmemeliydin dostum.
dahada gelmem bu bölüme.
Bence hiç başlama normal hayatına devam et sonra çok üzülürsün .
sen ne yaptığının farkındamısın?
Siz sanki ananızın karnında öğrendiniz? Neyse sizden yardıma ihtiyacım yok. Oyunu alırım... ve giderim Polis olun ama adam olmayın.
bide şimdi oyunu yükledim AUTO UPGRADE DİYOR ne demek istiyor ben böyle bekleyecem mi? bşde hell olanı nerden seçcem piri reisti.
bide şu var. Ben şifreyle mi gircem oynayan birisinden istediğim gibi girememmi biri şifresini versin hadi ya.
Barbariannsss beyler nerdeler kaç s vardı unuttum Konu Dışının komik elemanlarından biridirler kendileri tanımayanlar için
Oynama!
İyiliğin İçin Diyorlar .. Canavar Keserek Level Atlayabilirsin H ye bastığında sağda bir menü çıkar orda bazı şeyler var onları kullanarak öğren :D NPC lerden ezik levellerdeyken silah alabilirsin.. Kırmızı oLan can :D Mavi Mana :D:D (hp - mp ) :D Canın bittiğinde ölürsün :D DoğaL oLarak.. :D mp bittiğinde skille vuramassın skill = oyuna girerken warrior, rogue, priest , vea asssassin açtığında bunların kendilerine özgü özellikleri gibi bişi :p ) R ile atak yapar.. vea üzerine iki tık yaparsan canavarın :d şimdilik bunları bil yeter.. 50 oLnca dewamını örenrsn :d
Barbariansssss'ı görmek istiyorum
Oyun batar ben söleyeyim.
muhahaha yorumlar süper Hayatının Hatasını Yaparsın
bence hiç başlama derim bu benim fikrim aynı sigara gibi oyunu oynadıkça oyunda ki hileleri ğörunce bana belkide hak vericeksin ama illa oynucam diyorsan senin için hayırlı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
Barbariannsss beyler nerdeler kaç s vardı unuttum Konu Dışının komik elemanlarından biridirler kendileri tanımayanlar için
3 s hacu doğru yazmışsın
ha ayrıca tcddmusa ben bu bölüme geldiğin için dedim. oyunu kim ipler. banane oynada. bu bölümü kirletme bari yaw. azda olsa bi user var hala bu bölümde sen gelince onlarda gitmesin
polis olun ama adam olmayın
quote:
Orjinalden alıntı: tcddmusa
Siz sanki ananızın karnında öğrendiniz? Neyse sizden yardıma ihtiyacım yok. Oyunu alırım... ve giderim Polis olun ama adam olmayın.
merhaba.. arkadasim, dh forum dostlarinın soyledikleirni yanliş anlamışşın burada oyunu bilmiyorsun diye degil..oyuna bulaşma diye sana bu tur mesajları atıyorlar..cünkü bu oyuna bulatıgda cebindeki para hayatındaki duzen sinirlerin psikolojik yapın bozulcak..sıradan bildigin oyunların otesinde..ilk önce tatlı gelicek sana alıp götürücek seni kendi dünyasında zaman içinde item yapim level kasim diye hayatındaki duzen bozulcak cebindeki paralar gidicek..sonra oyunu ögrendiginde bug kops dupe sinir katsayin psikolojik durumun iyice bozulcak..ve sende binlerce birakan gibi keşke su lanet oyuna başlamasaymişım diceksin..Arkadaşların anlatmak istedigi buydu. saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: Larry
quote:
merhaba.. arkadasim, dh forum dostlarinın soyledikleirni yanliş anlamışşın burada oyunu bilmiyorsun diye degil..oyuna bulaşma diye sana bu tur mesajları atıyorlar..cünkü bu oyuna bulatıgda cebindeki para hayatındaki duzen sinirlerin psikolojik yapın bozulcak..sıradan bildigin oyunların otesinde..ilk önce tatlı gelicek sana alıp götürücek seni kendi dünyasında zaman içinde item yapim level kasim diye hayatındaki duzen bozulcak cebindeki paralar gidicek..sonra oyunu ögrendiginde bug kops dupe sinir katsayin psikolojik durumun iyice bozulcak..ve sende binlerce birakan gibi keşke su lanet oyuna başlamasaymişım diceksin..Arkadaşların anlatmak istedigi buydu. saygılar..
Lary Sana Pm'DEN Birşey SoracaKtım Ama Sanırım Pm Alanın Dolu Yada Gelen Pmleri Kapatmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: Larry
quote:
yo ben öyle demedim yukarda açıkladım ne dediğimi. ayrıca kopsda güzel terim. Koxp Olucak Sayın Yönetici