Şimdi Ara

Knight tan Silkroada geçiş ve bir sürü soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Skill ve stat pointleri sıfırlama var mı
    Knight da ki gibi CZ türü bişe var mı
    Dupe ve bug var mı
    Oyuna çok real para yatırmak gerekiyor mu
    Premium Gold ile günde 8 saat online olarak max lvl e ne kadar zamanda ulaşabilirim.

öğrenmek istediklerim bunlar.
    şimdiden teşekkür ederim...

• max lv 90
    skilleri sıfırlayabilirsin fakat statları sıfırlayamazsın
    cz nedir?
    var bi kaç bug
    biraz gerekiyor çok ile ne demeye çalıştığna bağlı düzgün oynamak istiyorsan en az 15$
    kasmana laga vs. herşeye göre değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 2 Haziran 2008; 1:04:12 >
  • 90
    skill var ama stat yok
    cz nedir koxp sa evet bot var
    27 ytl ye 1 ay gidiyor.
    kasma hızına bağlı
  • max lvl 90
    stat pointleri sıfırlayamazsın ama skilleri sıfırlayabılırsın
    CZ ne dir bilmiorum af buyur
    bug bazen oluuur bazen olmaz ama oyununu etkıleyecek bug cok nadır olur
    oyuna para yatırırsan 3 ayda max lvle ulasırsın( bot + pre + sp ticket + pet)
    pre gold ile el ile kasmak yurek ıster bot yoksa 1 yıla belkı max lvle ulasırsın. ben2. ayımdayım 50 lvl yaptım ve sımıdye kadar 2 pre kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLiD@n -- 2 Haziran 2008; 1:06:14 >
  • kgniht ta karakterler colony zone girip isteği an savaş yapabilir böyle bi yer var mı
  • cz knight online da insanlar ve orcların sürekli savaş halinde oldukları ve ülke puanı kazanmaya çalıştıkları bir haritadır...

cz gibi bir yer yok ama istediğin yerde pelerin takarak vs yapabilme olasılığın var buda ayrı bir zevk

ben de geçen hafta bıraktım tekrar ilk online oyunum olan sro ya tamamen geçiş yaptım ...

arkadaş ortamın falan yoksa oyunu zor öğrenirsin ilk başlarda anlamassın ama ilerde iyice kaparsın oyunu

bana cafedeki veletler öğretmişti bir çok şeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 2 Haziran 2008; 1:06:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

cz knight online da insanlar ve orcların sürekli savaş halinde oldukları ve ülke puanı kazanmaya çalıştıkları bir haritadır...

cz gibi bir yer yok ama istediğin yerde pelerin takarak vs yapabilme olasılığın var buda ayrı bir zevk

ben de geçen hafta bıraktım tekrar ilk online oyunum olan sro ya tamamen geçiş yaptım ...

arkadaş ortamın falan yoksa oyunu zor öğrenirsin ilk başlarda anlamassın ama ilerde iyice kaparsın oyunu

kardeş max lvl yapınca boş boş gezmeyelim cs varmı yani...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagah

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

cz knight online da insanlar ve orcların sürekli savaş halinde oldukları ve ülke puanı kazanmaya çalıştıkları bir haritadır...

kardeş max lvl yapınca boş boş gezmeyelim cs varmı yani...

max lv olunca 3 tane job var onlarla zaman geçirebilirsin
    treader
    bir şehirden diğierine mal taşır karşılığında para alır thieflere dalabilir
    hunter
    treaderları korur theiflere dalabilir
    thief(favorim)
    traderları kesip mallarını almaya çalışır treade ve hunter a dalabilir sonrada malalrı satıp para kazanır.:)
    ayrıca cape takıp başka cape takanlarla kapışabilir
    guild war yapabilir
    fortress war yapabilirsin :)

• cz yok o zmn silkroadda ama istedıgın zaman kapısmak ıstıosan tak bı pece yada gıy job kostumu git dw onune
  • herculeste char açarsan sana yardımcı olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

herculeste char açarsan sana yardımcı olabilirim

teşekkür ederim kardeş. oyunu bi indireyim bakarız. malüm haziran başı daha final dönemindeyiz inş. 15 gün sonra oyunlara dönüş yapacağım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagah

Arkadaşlar öncelikle max lvl kaç
    Skill ve stat pointleri sıfırlama var mı
    Knight da ki gibi CZ türü bişe var mı
    Dupe ve bug var mı
    Oyuna çok real para yatırmak gerekiyor mu
    Premium Gold ile günde 8 saat online olarak max lvl e ne kadar zamanda ulaşabilirim.

öğrenmek istediklerim bunlar.
    şimdiden teşekkür ederim...

max level 90

stat point sifirlayamazsin skil pointleri de sifirlamak ko dan farkli. gorev aliyorsun ve zamanla level dusure dusure sifirliyorsun

cz yok ama cape ile player vs player meslek secip thief hunter yada trader olarak kervan olayina girerek guzel vakit gecirebilirsin

dupe yapamazsin ama ufak tefek buglar var

reel para elle kasmayacaksan bot+pre+toplayici alacakasan aylik 50 ytl civari harcaman gerekir. (pre en iisi)

yada bot+silverpre alirsin aylik 25 ytl kadar masrafi olur.

bahsettigin levele bot da kullanarak 2 ayda ulasirsin ama elle kasacaksan senin performansina kalmis. yanliz max. elvel ulasmakla is bitmiyor skill point kasman gerek bu daha uzun suruyor. full farm bit karaktere 4-5 ay gibi bir surede ulasirsin

ayrica kale savaslari da baslamis durumda pk( player kill) var. ama katil puani aliyorsun ve pk leveline gore belirli bir % yada level dusmeden kurtulamazsin. itemlerini de kaybetmen soz konusu

• emın ol max lvl olunca iş bitmiyor max lvl olduktan sonra set yapacaksın sp farm yapacaksın en az max lvl olana kdar onlarla ugrasırsın
  • max level 90
    Cz , ardream yok anlatılanlara göre güzel birşey. onun yerine Fortress war, event war job war var.
    dupe yok ama ufak tefek var bug
    parası olanla olmayan bir olmaz tabi gerekicek
    bizdeki preler knight daki gibi bütün gün sürmüyor. pre silver 22,5 ytl olan 3 saat boyunca %60 exp, pre gold 30 ytl olan 3 saat boyunca %100 exp pre plus yani 45 ytl olan 5 saat boyunca %100 exp verir
    skill sıfırlarsın str int leri degiştiremezsin dex ve vit yok
  • cz yok ama 2 haftada kale savasları war o da lwlın yuksek we guıldın (clan)saglam olması lasım ama meslek secımlerı war secersın meslegını kapısırsın
  • max levele ulaştıktan sonra power level yapabilirsin.Bu sana para kazandırır.GErçek para olarakta alabilirsin.Az çok sp gelir sanada.Power level senden düşük lvlli (çok düşük olursa exp az gelir ve adam orada sürekli ölebilir)adamları senin kesebileceğin yaratıkların bölgesine götürüp party kurup orada sen kasarsın.ODa orada oturur.Level atlar falan filan.Kale savaşlarıylada uğraşabilirsin.ayrıca Hunter olup düşük levelli traderleri para karşılığında koruyabilirsin.Bence en önemlisi max lvlin gelecek uptade ile yükselemsinden önce bolca sp farm yapıp para kasmandır.İleride çok lazım olacak.
  • Tam post kasmalık konu
    Adam cewabını alıyor millet aynı cewabı wermeyle uğraşıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

Tam post kasmalık konu

Sanane Aciklama yapmani isteyenmi oldu senden
  • quote:

Orjinalden alıntı: FasTGT

quote:

Tam post kasmalık konu

Sanane Aciklama yapmani isteyenmi oldu senden

laf atmasan olmaz dımı mıllete rahatca su forumda gecinemıyon dımı FasTGT
  • quote:

Tam post kasmalık konu

ahahah ben giderken yanimdada goturdum gordünmü herseye burnunu sokmayi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.