Şimdi Ara

KO VE İNTERNETLE İLGİLİ SORUN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarıma format atınca naytı güzel şekilde 1 gün oynuom lagsız sonra oyunda donup tekrar hareket etme ve internet bağlantısında gidip gelmler oluo cafeye gidince hiç problem yaşamııorum bnun sebebii ne olablir acaba?

bşiilgisayardaki donanım.
    256 ekran karti
    256 adsll internet
    256 ram
    2.4 işlemci
    vb vbvb ama daha önceden aynı donanım ile hiç bir sorun olmuordu
    bide bilgisayar aşırı ısınıo elim yano deyince ne olaiblir allah aşkına syardım edin

• 2.4 işlemci bendede var ekran kartım 256 ram 1024 nette 1024 takır takır çalışıyo..
    Ram ile alakalı olabilir belki..
  • pc nini içini açıp bi tozunu al yine olmassa fanın yeterince iyi soğutmuyor olabilir bi bilgisayarcıya git bence

+ ramini en az 512 yap
  • Bende de ekran kartı soğutucusu çalışmamıştı elini ekran kartına götürürsen görürsün belki de o dönmüyordurBenim ekran 256mgb idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordCambaz

Arkadaşlar
    bilgisayarıma format atınca naytı güzel şekilde 1 gün oynuom lagsız sonra oyunda donup tekrar hareket etme ve internet bağlantısında gidip gelmler oluo cafeye gidince hiç problem yaşamııorum bnun sebebii ne olablir acaba?

bşiilgisayardaki donanım.
    256 ekran karti
    256 adsll internet
    256 ram
    2.4 işlemci
    vb vbvb ama daha önceden aynı donanım ile hiç bir sorun olmuordu
    bide bilgisayar aşırı ısınıo elim yano deyince ne olaiblir allah aşkına syardım edin

256 internet kaldımı yaw ?
  • Aynısı bana da oluyorda ve şansa bak pc güçlerimizde tıpa tıp aynı bende de 20 dk sonra res atıordu komsumuzda pc mühendisi onu caırdım funların yeterlı deıl dedı artık en az 6fun olması gerek pcler ıcın dedı bende fun alamam dedim ve o zmn benim yaptımı yap bende 4 fun war ve pc nın kenarı acık dedı ve bende pc nın bir kenarını actım 2 fun war ve o funları da termızledım ve takır takır calısıor elektrıklı suğpurge ıle fun ı temızle olucalktır :D tek fark 256 ınternet deıl :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ööffbbee -- 29 Haziran 2007; 18:32:32 >
  • konu yanlış bölümde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımlar için saolun bişde bilgisayarcı bi fan avr onun ona düşükdedi ama onu deiştirmek için işlemci işlemci içinde anakartı deiştirecen felan dedi
    bu soruunnn asıl kaynağı ne bide bi ark bilgisayarı sil felan dedi bide birisi daha ekran kartının fanıo çalışmıodu dedi aynısı:D bendede avr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.