Şimdi Ara

ko mu sro mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu soru çok soruldu ama bende sorayım dedim.knightta eukoda 47 lvl asassain silkroadda 31 lvl one handed sword var. knight online mi silkroad online mi oynasam daha çok zevk alırım?knightın grafikleri silkroada göre kötü ama pksı güzel.playerlik denen birşey var silkroadın grafikleri güzel pksıda güzel ama silkroadda nasıl savaşlar var?mesela knighttaki gibi mancınık falan var mı?hangisini oynamalıyım?

• counter strike 1.6
  • counter sevmiyorumda oynayamıyorumda.
  • 2012 ye gircez utan la
  • Mirc
  • o oyunlar bitti hacı.
  • israil askerlerine benzetiyorum polis ve teröristleri countere gıcığım var.
  • süper mario kesnlikle tavsiye ederim.
  • Metin 2 kanka
  • yaş kaç?
  • KO ya 2004 te başladım 2007-2008 gibi bıraktım.. Bıraktığımda oyun çöküşe geçmişti, şu an nasıldır kim bilir.
  • doğru demiş arkadaş bu gibi oyunların (wow, sro, ko vb)nin devri bitti.artık insanlar bu tip oyunlardan sıkıldı
  • başka oyun var mı onlardan başka wow var wowda paralı o yüzden pek oynayasım gelmiyor.paralı olması ekonomik açıdan daha iyi ama yinede insan psikolojisi sro yada ko oynuyorum free oyun premium paralı wowdan daha pahalı oluyor.birde allods var onuda arada sırada oynuyorum ama asıl sro yada ko karar veremedim.
  • Şimdi USKO hayatta oynanmaz.Oynayacaksan private serverlara bak.Kaliteli bir tanesinde oyna.Knight Online'ın pk zevki hiçbir online oyunda yok!
  • Bırakalı çok oldu ve bu oyunlar bitti. Biz taa ortaokulda oynuyorduk. Knightta hackler kosplar falan çıkmış sonradan. İyice bozulmuş. Hem 47lwl nedirki

Oynayacaksan biraz para harcayacaksın ve adam gibi bir charın olacak. Öyle char kasmakla zaman öldürmeyeceksin.

Tabi ko için söylüyorum silkroadı bilemem
  • süper mario güzel oyun ama onun devri dahada geçti o yüzden görece bu yeni oyunlara merak saldım marioya göre.:D metin2 oynadımda çok güzel değil bence.siz sıkıldınızda benim yapabileceğim başka bir şey yok okula gidebilseydim anksiyete olmasaydı ders çalışabilirdim ama yinede oynardım bu oyunları.
  • Battlefield 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

arkadaşlar bu soru çok soruldu ama bende sorayım dedim.knightta eukoda 47 lvl asassain silkroadda 31 lvl one handed sword var. knight online mi silkroad online mi oynasam daha çok zevk alırım?knightın grafikleri silkroada göre kötü ama pksı güzel.playerlik denen birşey var silkroadın grafikleri güzel pksıda güzel ama silkroadda nasıl savaşlar var?mesela knighttaki gibi mancınık falan var mı?hangisini oynamalıyım?

silkroad oynuyordum ama bıraktım o oyun öldü artık sakın baslama.daha dogrusu hiç bir online oyuna baslama bence bosa zaman kaybıdır.
    illa oynayacağım diyorsan da botu olmayan bi oyun oynamanı tavsiye ederim .
  • wow
  • O oyunların devri bitti !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.