Bildirim
KO İçin Kullanılacak Mouse
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mosue mosuedır :) ben casperı mosuesnı kullanıyorum sorun yok ama a4tech lerın mousesını tavsiye ederim :) -
Razor en iyi oyun mousesidir bütçe sorun değilse. -
quote:
Orijinalden alıntı: erkz
mosue mosuedır :) ben casperı mosuesnı kullanıyorum sorun yok ama a4tech lerın mousesını tavsiye ederim :)
Mosue ne demek yaa :S ?
bu arada bütçe max 150 tl. -
quote:
Orijinalden alıntı: MultiHunter
quote:
Orijinalden alıntı: erkz
mosue mosuedır :) ben casperı mosuesnı kullanıyorum sorun yok ama a4tech lerın mousesını tavsiye ederim :)
Mosue ne demek yaa :S ?
bu arada bütçe max 150 tl.
Logitech G500 kullaniyorum tavsiye ederim -
Logitech ID:LZ015AE0128 -
quote:
Orijinalden alıntı: sarpingen111
Logitech ID:LZ015AE0128
O ne hacı yaa -
Logitech ama kodunu bilmiyorum ID sini yazdım ben de -
quote:
Logitech ama kodunu bilmiyorum ID sini yazdım ben de
ID Bi işe yaramaz ki. Bana mause lazım mümkünse çok tuşu olsun -
teknosaya falan git orda bir dünya mouse çeşidi var -
Ko'da mause'a çok gerek yok hatta mage değilseniz torch pad ilede oynanabilir bence 150TL gibi bir bütce ile iyi bir klavye yada klavye mause seti alınabilir
-
quote:
teknosaya falan git orda bir dünya mouse çeşidi var
Biliyorum kapının Önü hemen teknosa ama burdaki kullanıcılardan tavsiye almak istiyorum. -
böyle birşey işini görürmü?
-
eskiden olsa tuşlara macrolar atanılabilen mauselar var onlardan önerirdim ama şuan işe yaramıyorlar uskoda malesef yani elinizin rahat edeceği bir mause işinizi görür -
Razer Naga iyidir. -
A4 X5-20MD kullanıyorum.Ayrıca ko oynayan birisinin mause'dan önce sağlam bir oyun klavyesi alması gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sasori-Sama
A4 X5-20MD kullanıyorum.Ayrıca ko oynayan birisinin mause'dan önce sağlam bir oyun klavyesi alması gerekir.
Klavyeye gerek yok Logitech G19 kullanıyorum mauseu da sadece bozulduğu için değiştiriyorum almışken oyuncu mauseu olsun rahatlık açısından. -
quote:
quote:
A4 X5-20MD kullanıyorum.Ayrıca ko oynayan birisinin mause'dan önce sağlam bir oyun klavyesi alması gerekir.
Klavyeye gerek yok Logitech G19 kullanıyorum mauseu da sadece bozulduğu için değiştiriyorum almışken oyuncu mauseu olsun rahatlık açısından.
Oyuncu mause'u dedikleri şeyin normalinden tek farkı,tuşları daha yumuşak,ortasında tekerlek gibi birşey var onun yanında ek bir düğme var tek basmada 2 kere tıklıyor.Belirttiğim mause'da bu özellikler mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Isla Bonita -- 4 Eylül 2011; 20:24:39 > -
quote:
quote:
quote:
Klavyeye gerek yok Logitech G19 kullanıyorum mauseu da sadece bozulduğu için değiştiriyorum almışken oyuncu mauseu olsun rahatlık açısından.
Oyuncu mause'u dedikleri şeyin normalinden tek farkı,tuşları daha yumuşak,ortasında tekerlek gibi birşey var onun yanında ek bir düğme far tek basmada 2 kere tıklıyor.Belirttiğim mause'da bu özellikler mevcut.
daha çok tuş olsun istiyorum en az 7 8 tane falan razer naga iyi bişeye benziyor.
-
a-tech x7 al en ıyı f/p mause u dur
Benzer içerikler
- knight online yeni server 2025
- certificate of victory ne işe yarar
- warrior skill dağılımı
- 5k ne demek
- knight online skill sıfırlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X