Şimdi Ara

Ko geç giriyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam aleyküm arkadaslar dün bu saatlerde hack yedim düne kadar pc 30 car acsada kasmıyodu fakat dün bu saatlerden sonra tek car acmak için nerdeyse 5 dk beklıyorum sisteme format attm antivirüs kurdum ne gerekiyorsa yaptım düzelim yok internet bağlandtısı aynı şekilde sıkıntısız...

şu anda launcher a cift tıkladıktan sonra ko penceresi acılıyo baya bi içi beyaz şekilde beklıyorum yaklasık 40-50 saniye kadar sonra id pas yeri geliyo yazıyorum giriyorum fakat bu seferde maradonda kasmalar olmaya başladı tek çar acıkken maradonda yürüyemez hale geldim sıkıntımı çözebilecek var mı sabah aksam dua edecem çözene çıldırmak üzereyim...

• Ekran kartından dolayı sıkıntı yaşıyor olabilirsin. Driverı yüklü mü? yada güncel mi?
  • yüklü ve güncel hocam windows derecelendirmede 7.7 veriyo kasma yapması imkansız verilere göre ama kasıyo

pes veya başka bi oyunda kasma yok sadece ko da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezu90 -- 21 Kasım 2012; 0:04:34 >
  • İlginç, başka bir arkadaşta da aynı sorun varmış, diğer oyunlarda aynen sorun yok dandirik KO kasıyormuş.

http://forum.donanimhaber.com/m_68261953/tm.htm

Sistem özelliklerini yazarmısın bi'?
  • sistem özellikleri imzada var hocam ama görünmüyo heralde

amd 4100 işlemci
    noctuha işlemci sogutucu
    6850 cyclone
    1tb samsung hd103sj
    990xa-ud3 anakart
    4x2 1600 mhz ram
    600w power
  • İmza gösterimi kapalı bende. Artık yarın sabah bakarım sisteme, gayet iyi görünüyor aslında nasıl sorun yaratıyor anlamadım.
  • çoğu kişide var aynı sorun. son 3-4 patch te oldu bu olay. Grafik özelliklerini kısmadan pencere şeklinde açtım sorun olmadı sende bir dene istersen ama pk atıyorsan pencerede oynanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

çoğu kişide var aynı sorun. son 3-4 patch te oldu bu olay. Grafik özelliklerini kısmadan pencere şeklinde açtım sorun olmadı sende bir dene istersen ama pk atıyorsan pencerede oynanmıyor.

hocam öneri için sağol ama tutmadı kasmaya devam ediyo maradondaki merdivenleri geri geri cıkabiliyom anca
  • bot la normal giriyo sıkıntı cıkmıyo ama kospla girmiş oluyosun başka sıkıntısı olan arkadas varsa kospta kullanırsa bu yöntem işledi isteyen yapsın benım çözümüm bu oldu :)
  • belki de bu bir işarettir ama siz anlamıyor olabilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 21 Kasım 2012; 12:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

belki de bu bir işarettir ama siz anlamıyor olabilirsiniz!

Aynen, yukarıdaki yorumu okuyunca benimde aklıma birşeyler gelmedi değil.
  • hard diskinde problem var bro benimki ssd 10sn ye de giriyorum :)
  • asıl sorun cp kısıtlamasıymıs arkadaslar cpu kısıtlamayı kaldıran bi program aracılıgıyla kospsuzda girebilirsiniz saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.