Şimdi Ara

KO EN UYUZ OLDUGUM ŞEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar açtıgımda birinin tam dibime pazar acması

sırf delilik amaçlı report etme (lüferden townda ısınlandım hapise attı )

örnegin 850 m den koydugum bir itemi 450 m den alırım demeleri

slota gelip slm bile vermeden 1 pc den 2 çar acıp ks atma genellikle town apede

maradon da townda merdivenleri cıkarken carın takılması ( en sinir oldugum şey sinirden ekrana vuruyom )

item satarken biriyle tam uygun bir fiyata anlasırız adam(ben almıcam sadece en son kaça alırım diye test ettim demesi)

bdw deki adamların dedigimi yapmaması (manu alverde)

chaosda tüm skilleri cakıp tam adam yatıracakken gelip baskasının adamımı ve beni öldürmesi :)

artık birazda siz söyleyin

• Bir mage olarak ws de yemediğim skill kalmamasına karşın wampiric fire ( mana silip hp tamamlama ) skilli ini basınca lan o....çocucu k0xper şrfz diye küfür yemek.

Bir ton para verip DD25 taktıgımız zaman çıkar lan dd yi dd ile ws mi atılır denmesi.Anlamadıgım madem dd25 den korkuyorsun kendin neden benım atack ımı düşürücü toz basıyorsun.Kendin neden takı değiştirip resistant dex takıyorsun anlamam

Gene ws atarken priest heali basar basar ben mana silince küfür yer k0xper olurum yada mallık yapmış olurum.

Ws ister eziğin birisi kesersin Sc basılı der , yatarsın eziksin der veya yatsada benım lwl ime bak kendı lwl ine bak der veya ıtem yok der yada pc si kasmıştır veya virüs programı devreye girmiştir veyahut lag olmuştur gibi....

Öküzün birisiyle tartışırsın pm ni kapatırsın 2dk sonra k0xper çarla girip flood yapar bu dolandırıcıdır diye

Deva kestikten sonra toplu basarsın birisinde oto vardır sen toplu attıgın anda otomatik çöp alır küfürü yiyen mage olur

ws. ws. böyle bir sürü var.

• çinliler en uyuz olduklarım 8 char açıp her birine farklı id verip slot basıyolar

ama euko çıktığından beri çinlilerde azalma var
  • Pk alanlarında öldükten sonra kalabalığın arasından rivalimi almak için Stealth'ımı basıp tam yanına yaklaşırken bir k0xper magenin gelip ıce/lr yi tutturup ta beni dondurması ve rivalimi alamamam beni en çok uyuz eden şeylerden biri.. Halbuki rivale doğru emin adımlarla ilerlerken elim f4 e gider ve critiğe kenetlenmişimdir kafamda kurgularım blindi ve spike'ı ard arda vurduğumda sol alttaki kırmızı yazıyı.. Bu sırada da "H" açıktır rivalimi alıp town atayım diye .. Nasıl bir hevestir anlatamam ama gel gör ki o canlarım ciğerlerim diye hitap ettiğim koxperlar kalabalığın arasında kimse görmezken gelip 33-45 ve nova atarlar üstüme ve tüm z-r ler benim üstümdedir artık... Onun siniriyle town da atmam ve hala çırpınırım rivalime gideceğim diye.. Ama artık çok geçtir av kaçmıştır ve 10-15 kişinin 700-800 damagelerine uğrayınca hp'm 1000-2000 civarına düşer ve ardından parazit gelir hpm 5-6 k ya fırlar bir umutla town atmayı denerim ama o heyecandan 2.sıradaki town yerine 1.sıradaki pm kısmına basmışımdır ve önümdeki id girme ekranı açılır ne minor atabilirim ne pot basabilirim... artık yapacak bir şey kalmaz.. işte en çok buna uyuz olurum

• DC yemek
  • Oyunda hayalet kalmak (karakterin oyuna girerkenki yanıp sönme halinin sürekli dvm etmesi)

Charın askıda kalması ve çıkmaması

Krowaz itemlerin patlama zamanlarının b*ktanlığı

Kaos çıkışı cz , base , ardream gibi pk alanlarında doğmak

Kendi charını soyup restore yapan ..... lar

Arenada nova atıp dışarı kaçan mageler

Ks'nin her türlüsü

bdw , gem gibi etkinliklerdeki afq ve çıplak charlar

aklıma gelenler bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Oyunda hayalet kalmak (karakterin oyuna girerkenki yanıp sönme halinin sürekli dvm etmesi)

Ks'nin her türlüsü

Hepsini yazmışsın zaten.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyunda hayalet kalmak (karakterin oyuna girerkenki yanıp sönme halinin sürekli dvm etmesi)

Ks'nin her türlüsü

+1
  • Seninkilere ek olarak , slota gelip party atıldığı halde sırf itliğine ks atanlar . Adama party atıyorsun beyefendi sanki tek tabanca girmiyor partyye ks atıyor .
  • Senin gibi koxperler.
  • pt'ye giremiyince slota herhangi bi canavar cekmesi

pazardaki adamlara clan atıp gelenleri ata çekiyorlar ve kesiyolar (üstünde para varsa gider)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

Pazar açtıgımda birinin tam dibime pazar acması

sırf delilik amaçlı report etme (lüferden townda ısınlandım hapise attı )

örnegin 850 m den koydugum bir itemi 450 m den alırım demeleri

slota gelip slm bile vermeden 1 pc den 2 çar acıp ks atma genellikle town apede

maradon da townda merdivenleri cıkarken carın takılması ( en sinir oldugum şey sinirden ekrana vuruyom )

item satarken biriyle tam uygun bir fiyata anlasırız adam(ben almıcam sadece en son kaça alırım diye test ettim demesi)

bdw deki adamların dedigimi yapmaması (manu alverde)

chaosda tüm skilleri cakıp tam adam yatıracakken gelip baskasının adamımı ve beni öldürmesi :)

artık birazda siz söyleyin

Hocam birebir beni anlatmıssın aynılarını ben yasıyorum deliriyorum resmen

• Kendini bi b.k sanan ergenlerin koxp acip artistlik taslamasi...
  • ardream de basıma gelen bir olay koxper bp yüzünden sinirden koxper damgası yemek (sinirden benide koxper yaptılar)

tam ptde item alma sırası bende iken cıkan iyi item için pt cıkan ve o itemi alan iyi gün dostu

eskiden ezikken ve ezikleri kazıklamak için trade bug yapan kendini bişe sananlar

partylerde itemi iyi olanı sonra gelesine ragmen alan ezikler

ardreamdeki koxperler

kendini bişe sanan koxperler

ve daha nicesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

çinliler en uyuz olduklarım 8 char açıp her birine farklı id verip slot basıyolar

Hocam nasıl açıyorlar? Taktiği varsa ben de açayım, çinlilere karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: IRau

çinliler en uyuz olduklarım 8 char açıp her birine farklı id verip slot basıyolar

Hocam nasıl açıyorlar? Taktiği varsa ben de açayım, çinlilere karşı.

valla taktiği var ama bende çözemedim hala anlamaya çalışıyorum

ip değişme programıyla 3 charada aynı ülke ipsi alınıyor

ama bu cinliler her chara farklı ip veriyolar
    (benim pcler sadece knight için toplandığından fazla iyi değil 4.chardan sonra patates oluyorlardı ki ip ban 3 e kıskıtladı zaten istesemde açamam 4.)

yani adam tek pc den 8 char a ayrı ip den giriyor banlanmıyor pc de iyi olunca ne kasma ne donma hiç sorunları olmuyor

girdikleri bi slottan ömür boyu çıkmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 5 Aralık 2011; 2:47:58 >

• KOXP = En Sinir Olduğum Şeydir

HF kullananlar

DC yemek

GEM de özellikle gece geç tıklamak

Troll Shaman zehri yemek

Bossların bugda kalmaları

Eziklerin kafa tutmaları VS ye davet etmeleri

• quote:

Ks'nin her türlüsü

GEM deki afq ve çıplak charlar en iyi ortak yanımız :/
  • yaw kardeşim suraya koxper yazıp durmayın aranızda 2 kişi var bak kaç kişiden bide ergen diyonuz biz ne diyoz siz ne anlatıyonuz yarası olan gocunur nese artık size takmıcam

sinir oldugum şeylerden biride gem alırım kırdırırım bişey cıkmaz hırs yapar 10 tane fln alırım bi bakmısım 1 gb gitmiş hiç bişide cıkmamıs sonrada mal gibi kalıyom öle
  • Orijinalden alıntı: wixwe00

yaw kardeşim suraya koxper yazıp durmayın aranızda 2 kişi var bak kaç kişiden bide ergen diyonuz biz ne diyoz siz ne anlatıyonuz yarası olan gocunur nese artık size takmıcam

yusufakgl ve sasori samaya dedim eger bana dediyseniz baskasına dediysenizde kusura bakmayın lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.