beyler su elde parlayan birsey varya mesela cleaver var mor parlıyo +9 ama ondan sonra tam elimizin orda yesil bi ısık cıkıyo yuzukle alakalı sanırım nedir o ? pvp lerde falan takmadıgım yuzuk kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
beyler su elde parlayan birsey varya mesela cleaver var mor parlıyo +9 ama ondan sonra tam elimizin orda yesil bi ısık cıkıyo yuzukle alakalı sanırım nedir o ? pvp lerde falan takmadıgım yuzuk kalmadı
pathos gloves olmasın o dediğin ?
istediğin jobtan atak veya defans veren özellikeri olan özelliğine göre parlayan bileklik gibi birşey, söylediğin bu olabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: FightMaster
quote:
pathos gloves olmasın o dediğin ?
istediğin jobtan atak veya defans veren özellikeri olan özelliğine göre parlayan bileklik gibi birşey, söylediğin bu olabilir mi ?
evet onu nerden bulucam ya mesela turk ko 'da ?
pvp serverlarda var mıdır bilmiyorum, oynadığın serverın yöneticilerine danış bence
quote:
pvp serverlarda var mıdır bilmiyorum, oynadığın serverın yöneticilerine danış bence
onlar cevap atana kadaaaar :)
itemin resmi falan varmı nasıl bir item nasıl kullanılıyor vs ?
quote:
quote:
onlar cevap atana kadaaaar :)
itemin resmi falan varmı nasıl bir item nasıl kullanılıyor vs ?
kingofknight.com da var, direk link vermek istemiyorum. soldaki menüde item guide, ordan pus item diye tıklarsan listede pathos gloves diye yazıyor foto su da var..