Şimdi Ara

Ko'da Böyleleride varmış :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [img=http://img73.imageshack.us/img73/6246/2315mt8.th.jpg]

Ben bunun insan olduguna inamıyorum . Hala şaşkınım sadece şansımı denemek istemiştim .

• - 10 Takmana değmez.
  • Saolun yorumlar için :)
  • abaza işte
  • Prime royal nedir?
  • teklifte güzelmiş sinirli anına gelmişse diyebilir çoğu zaman si@ denir de bu biraz abartı olmuş
  • Silver almıştım ama niye oyle gozukuyor anlamadm . Bi kac sorun daha var luferde anvil yok pathosglove acamıorm vs .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube'a ne olmuş böyle?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen kendin hesapladın mı bi eşitlik varmı verdiğin itemlerin arasında ?
    eminim ki sen olsan sende vermezdin bu itemlere onun söylediklerini sende söylerdin ama PM e deil içinde söylerdin beLki
  • quote:

Leon_WwareZ Tarih 26 Haziran 2008; 2:43:22
    sen kendin hesapladın mı bi eşitlik varmı verdiğin itemlerin arasında ?
    eminim ki sen olsan sende vermezdin bu itemlere onun söylediklerini sende söylerdin ama PM e deil içinde söylerdin beLki

Yok saol der kapatırdım ben pm yi . Ben burda o itemlere onu nie vermedi gibi bişeyde soylemiorm . Emin ol içimden bile demezdm .
  • Cevap: Ko'da Böyleleride varmış :S

quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

[img=http://img73.imageshack.us/img73/6246/2315mt8.th.jpg]

Ben bunun insan olduguna inamıyorum . Hala şaşkınım sadece şansımı denemek istemiştim .

konu başlığı ile resim ironik olmuş, yani ben başlığa bakarak sana karşılık beklemeden bir iyilik fln yapıldığını sanmıştım..
  • adam haklı desem çoğu kişi bana hak vermeyebilir ama ticaret yapanlar çok iyi bilir senin ettiğin teklifte bir mantık varmı? dilenciye sadaka verir gibi birsürü saçma sapan itemleri sıralamışsın böle teklife böyle cevap gelir bence sen başkalarının insanlığına bakcağına önce kendi mantığına bak. tabi ya sabır diyip yoq sağol diyip de kapatabilirdi(ben genelde öyle yapıyom ama insanın sinirli anları olabiliyo) ama genede fazla haksız sayılmaz
  • +8 Cleaweri 65 Milyona Koymuş Sonrada Pm Atıyor Abi Pazarlık Olur diye Kaça Dedim 55 m dedi Koy Dedim +5 Cleaver Koymuş ßune Abi Çek Seni ßekliyorum Diyo .. Millet Çekmeden Çek Çabuk

Yaşın Kaç Diyorum 14 Yaşındayım Dedi Annem Yatağa Git Diye Sesleniyor Dedi ve Çıktı .. 14 Yaşındaki Şimdiden ßöyle Üçkağıtçılığa ßaşlamışsa Rezil Ettiler Oynu Demektir
  • BöyLe insanlarda var dünde cyPerde Oynuyom ben 5-6 gibi işte partydeyim priestin biri geldi başkan coxb kurms afk olmus ağaçalrdayız fll dedim sanane la ....... dedi sonra küfür etme efendi ol dedim bi.... git lan surdan dedi naam aküfür etti oum adam ol kafanı dağıtırım dedim herfi şerefsizi ALLAHINI KİTABINI ....... yim sus dedi allaha laf atme lan dedim edioym la napcan ALLAHINI ...... de kafir şerefsiz allah ıslah etsin böylelerini
  • bro verdigin teklif'E bEnDe ederdim
  • Bunlardan çok var ko'da tam tersinden az malesef
  • fp ler 3m den 9 paper 1,5m cleaver 3m 13,5 edio işte . Citin kafalık ta 16 17 civarı Ya zaten olumlu cevap alacagımı dusunmuyordum.
    Gecenlerde bi cocugu kandırıp +7 Elysium una +7 chaotich stafı kakaladım . Gelip bunun konusunu acsaydım ooo helal olsun iyi keklemişsn falan diyecektiniz .Chaotic staff 150m +7 ely 600m =? .Belki bu da ole bi cocuk fln cıkar dusuncesiyle denedim. Hep boyle yapıyorum . emin olun cok kekler cıkabiliyor deneyin. Ben o 3 parca fp7 dual cleaver7 yi 0 dan yaptım velet kandırarak .
  • Çoluk çocuk basarsa Ko yu tabi böle olr. Sor bakim ne dediğini farkında mı?
  • çoğu zaman keşke o kişiler yanımda olsa diye iç çekiyorum...
    genelde çoluk çocuk sanyıorsunuz ama o cümleleri kuranların %40 ı 17 yaş civarı ve üstü
    çok şahit oldum.

genelde başım aböyle şeyler gelince adres istiyorum

sonra karşıdaki pm block
  • Ben işte böle çocuklar yüzünden bıraktım bu oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

fp ler 3m den 9 paper 1,5m cleaver 3m 13,5 edio işte . Citin kafalık ta 16 17 civarı Ya zaten olumlu cevap alacagımı dusunmuyordum.
    Gecenlerde bi cocugu kandırıp +7 Elysium una +7 chaotich stafı kakaladım . Gelip bunun konusunu acsaydım ooo helal olsun iyi keklemişsn falan diyecektiniz .Chaotic staff 150m +7 ely 600m =? .Belki bu da ole bi cocuk fln cıkar dusuncesiyle denedim. Hep boyle yapıyorum . emin olun cok kekler cıkabiliyor deneyin. Ben o 3 parca fp7 dual cleaver7 yi 0 dan yaptım velet kandırarak .

sen böyle yalan dolanla, hak yemeyle uğraşıcak kadar alçalıyosan az bile olmuş sana bu küfürler. şimdi haklıymış gibi konuşma ortada. senin gibi adam kandırmaya çalışıp milletin hakkını yiyenler de o 13-14 yaşında aptal aptal küfürler eden veletler de aynı oranda içine ediyolar bu oyunun. adam mı oldun peki sen çoluk çocuğu kandırarak?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.