Şimdi Ara

ko açınca bi süre sonra pc kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ko açıyorum bir süre pc komple kapanıyor
    bilgisayardan demeyin company of heroes ultra detayda oynuyorum
    bilgisi olan varmı bu konuda

• bilgisayar sana mesaj vermeye çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

bilgisayar sana mesaj vermeye çalışıyor..

oyunu bırak gibimi :D
    o kadar düşkün değilimki oyuna ticaret için giriyorum sadece
  • PCyi temizle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

PCyi temizle.

Bencede bilgisayarın reset atıyorsa,virus taraması yaptır.Virusler işlemcini cok kullandırıp reset atmasına neden olabilir.
  • genellikle af.k bıraktıgında oluyorsa bu durum,

1) Güç yöneticisine bak, eğer ekran koruyucusu varsa kaldır, 10 dk sonra monitör kapa yok harddisk kapa bunlar varsa hepsini Hiçbir zaman olarak değiştir.

2) KnightOnline basit grafik arayüzü gibi görünen bi oyun olsada, hiç bişi yapmasan bile işlemcinizi %35 ile %60 arası sürekli meşgul eden bir oyundur. Ayrıca ekran kartınız, nolmal bir oyundan daha fazla ısınır KnightOnline oynarken, heleki moradonda ticaret yapıosan sıcaklık tavan yapabilir

Eger ilk seçenekte werdigim gibi güç seçeneklerinizde bir sıkıntı yoksa, kasanızın kapagını açık kullanın, ayrıca pc yi söküp fanların güzel bi tozunu alın

eminim sorun çözülücektir, bunlarda işe yaramadıysa, kişisel dosyalarınızı yedekleyin bütün sürücülere format atıp tekrar sistem kurun, yeni bir Client indirin ve güncellemelerini yapın, bu şekilde sorun %90 çözülücektir.

hala sorun yaşıyorsanız, bilgisayarınızda ciddi bir donanım uyuşmazlığı söz konusu derim

umarım yardımcı olmuşumdur, saygılar, iyi forumlar...

• virüs olduğunu sanmıyorum kaspersky ve comodo yüklü hatta knight engelliyordu comodo engellememe ayarını bile yaptım
    bilgisayardan olduğunuda sanmıyorum 2 milyarlık bir pc topladım + oc yaptım cod crysis stalker gta 4 gibi oyunları ultra ayarlarda hiç zorlanmadan oynuyorum.
    güncellemeler son safada hepsi full güncel
    donanım uyuşmazlığınında olduğunu sanmıyorum .
    sağol genede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir mavi ekran hatası falan vermiyorsa ısınmayla ilgili bir sorun olabilir diye düşündüm başta. gerçi daha iyi oyunları kasmadan çalıştırıyorsa bununla bir alakası yoktur. hardwareyle değil yazılımsal birşey belliki. antivirüs taraması en mantıklısı gibi duruyor. KIS 2010 u sitesinden indirip tarat bilgisayarını.

edit: son mesajını şimdi gördüm. pek sanmıyorum ama antivirüsleri kapatıp dene bir de. belki onlarla ilgili bir sorundur. olmadı knight online ı açtığında ctrl alt del ile görev yöneticisini aç işlemlere gel oradan takip et cpuyu mu fazla yoruyor yoksa yanında ekstra birşeyler daha açılıyormu kendiliğinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 23 Mayıs 2010; 15:15:03 >
  • neyse oynamıcam artık charımıda satıyorum
    sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.