Hepsi güzel birtek yayla pek hoşuma gitmedi,5li mi ne satılıyor birkere ondan aldım bardak da hediye,mercimeğe limon sıkıyorum öf dehşet
eskiden şu tencere içinde yapılan hazır çorbaları severdim ama sonra şu yöresel hazır çorbalar çıkınca özellikle domates çorbası bana çok su gibi geliyor.. ülker bizim ve knorr'un yöresel çorbalarını seviyorum, için de tanesi falan oluyor ;)) tutmaç, anadolu çorbası, sonra birde buğdaylı ıspanaklı bir çorba var bunlarda güzel ;)) normal fiyatı 1,5 lira ama bazen 1 liraya kampanyalı bulunabiliyor;)) bir tenceyeyi bitiriyorum güzel oluyor ;))
çabuk çorba pahalıya geliyor ama bim de hala 2si 1 liraysa deneyebilirim ;)) (tencereye yapılanları tercih etmenizi öneririm ;)))
Benim için, 1. Hazır Ramen 2. Knorr hazır çorbalar özellikle kremalı tavuk ve mercimek.
Gece gece canım çekti 2 domates 1 ezogelin indirdim, ter bastı
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Gece gece canım çekti 2 domates 1 ezogelin indirdim, ter bastı
Yuh
BİM imdadımıza yetişti. Kulak ağrısından bir şey yiyemiyordum, biraz önce ufak çaplı alışveriş için gittim. Aslında büyük paket mantar çorbası alacaktım ama bunu da deneyim dedim. Çok güzel gerçekten.
Acılı Domates favorim
quote:
Orijinalden alıntı: Me[S]uT
Acılı Domates favorim
+1
ayrıca makarnalı olanları da çıktı ama onlardan peynirli olanı leş gibi kokuyor
pahalı ançak
BİM'de ki mantarlı çabuk çorbaları tükettim. Para yoktu, yoksa 1 koli alabilirim, o derece sevdim keratayı. Toplamda 3 poşet aldım. Gerçekten uygun ve güzel.
Oldum olası hazır çorba içmem tadi bi bana mı kötü
quote:
Orijinalden alıntı: muhacir
Oldum olası hazır çorba içmem tadi bi bana mı kötü
Hocam bunlar çabuk çorba, 1 dakikada oluyor. Hazır çorbaların çoğunu ben de sevmem. Dünden beri 10 tane kremalı mantar çorba içmişimdir. BİM'de 2 tanesi 1 lira. Başka yerlerde 65 - 75 Kuruş arası.
Beyler bu bimde satılıyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: mucahit48
satılıyor 2 li paket halinde
ezogelin ve domates ama domates acılı olacak üstünde cayır cayır yazıyo
ezogelin mercimek ve kremalı tavuk içmiştim... çok beğenmemiştim.bugün birde acılı domatesi deneyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: !XiR
quote:
Orijinalden alıntı: mucahit48
satılıyor 2 li paket halinde
Malesef bizim bimde yokmuş.
Benim favorim kremalı mantar çorbası. Diğer çorbaları da aldım deneyeceğim bu hafta hepsini.
tamam.
acılı domates çok iyi, evde var şu an kışın güzel oluyodu.