Ben de bir ara severdim ama sonradan tiksindim nedense
Hazır Çorbanın Zararları
Kolay ve pratik hazırlanışıyla bir çok insanın kullandığı hazır çorbalar tehlike saçıyor.
Kolay ve pratik bir şekilde dakikalar içerisinde çorba yemek hazırlanmasına olanak sağlayan toz çorbaların yapılan araştırmalar sonucu bir çok hastalığıda beraberinde getirdiği ortaya çıktı. Başta gırtlak kanserine sebep olan hazır çorbalar içeriğinde bulunan yüksek oranda ki tuz nedeniyle vücudun kalsiyum potasyum dengesinide bozmakta. Ayrıca içine katılan ve üzerine sıcak su döküldüğünde daha çabuk kıvama gelmesini sağlayan kimyasal maddelerin de kanserojen maddeler içerdiği ortaya çıktı.
Uzmanlar hazır çorba tüketimi yerine evde doğal yollardan yapılan çorbanın tüketilmesi gerektiğini söylüyor. Çorbalar başta sıvı ve lifli yapıya sahip oldukları için sindirim problemi çeken kişilerin başlıca besini olmakta. Bunula birlikte çorba mideyi daha az yorarak daha uzun süreli tok kalmayı sağlamakta. Bu yüzden sizlerde seçiminizi marketlerdeki hazır çorbalardan yana kullanmak yerine malzelerini alarak evde doğal yollarla yapmaktan yana kullanmalısınız.
Ayrıca knorr maggi gibi tüm amerikan ve israil mallarına boykot !
quote:
Orijinalden alıntı: arielortega77
acılı domates çok iyi, evde var şu an kışın güzel oluyodu.
Çok içiyorum ben. Bırakmalıyım zararı varsa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme