Şimdi Ara

KnightOnLine Akıcı Oynamak İçin Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DDR2 ile DDR3 Ekran kartı arasındaki farklılıklar neler peki? (Dediğim gibi oynadığım oyunlar KO ve CS) Kesinlikle başka oyun yok. Ekran kartı alırsam pes'te oynarım heralde.. Yani bunları kaldırsın yeter bana.

Not: Gönlüm şuan

SPARKLE NVIDIA GeForce 8600GT 512MB 128BIT DDR2 (DirectX 10) PCI-E x16 SLI EKRAN KARTI

'dan yana

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50009#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Help :) -- 22 Temmuz 2009; 18:15:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

uyar sorun çıkarmaz

Netle alakası yok yaw net yavaş oldu lag yapar işlemcşi e7400 yeter knigt için 4850 vardı bende kasıyordu para lazım oldu down grade yaptım 9600gt aldım kullandıktan sonra fark ettim

Ahahaha HD4850 mi yetmedi ahahahaha, yav 6-7 yıl önce 1-2 saatliğine yanlışlıkla(bir daha önüme koysalar oynamam) KO oynadım. O zamanki ekran kartları bile rahat yetiyordu. HD4850 mi kasacak? Hani grafiklerini geliştirmişlerdir diye bir varsayımda bulunayım diyorum da 1732 tane fire skillinde birden aynı görsel efekti kullanan oyunun grafiklerinin HD4850 gibi bir kartın da yetmeyeceği kadar geliştirilmiş olacağını sanmıyorum.
  • Palit 8600 gt sonic+ aldim ddr3 256 mb 128 bit. Ben ( help :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aŞoT34 -- 27 Temmuz 2009; 16:17:41 >
  • sapphire hd x550 256 mb kartımla , çok akıcı bir şekilde oynuyordum. O oyuna iyi ekran kartı değil , iyi bi internet lazım. Büyük ihtimalle anakartının üzerindeki O/B kartla bile oynarsın o oyunu (tabi anakartının markasına bağlı)
  • knight online 2 tane koreli zibidi insanın yazdığı bir oyun 8800gs gibi kartları nasıl öneriyorsunuz ben anlamıyorum.alsın bir tane 3650 8500gt 8400gs gene oynatır.
  • quote:

Ahahaha HD4850 mi yetmedi ahahahaha, yav 6-7 yıl önce 1-2 saatliğine yanlışlıkla(bir daha önüme koysalar oynamam) KO oynadım. O zamanki ekran kartları bile rahat yetiyordu. HD4850 mi kasacak? Hani grafiklerini geliştirmişlerdir diye bir varsayımda bulunayım diyorum da 1732 tane fire skillinde birden aynı görsel efekti kullanan oyunun grafiklerinin HD4850 gibi bir kartın da yetmeyeceği kadar geliştirilmiş olacağını sanmıyorum.

4850 yetmiyor mu demiş adam?

Bir sorundan dolayı kasma oluyor, demiş. Aceleyle cevap vermişsin sen de hemen...

Ha ben doğru düzgün denediğini de pek sanmıyorum zaten k0rkunc'un. Ciddi ciddi tecrübesi olan varsa paylaşsın, var mıymış bu tür bir durum öğrenelim.
  • Hayır böyle bir durum yok. Bu oyundaki en önemli etmenler zaten oyunu opynayanların çoğu kosp kullanır, buda bir çeşit hile programıdır ve direkt exe üzerinden kod çalıştırır.

Yoksa onboard Intel IPG leri ile rahatlıkla oynanabililen bir oyun. Mesela 64mb ram ayırmak IPG için yeter de artar.

Bağlantı hızınız iyi olsa bile sunucularda zaman zaman çok oyuncu oluyordu, dolayısı ile lag diye tabir edilen ve görüntülerin geç gelme sebebi ise kendi cihazlarınız değil genelde oyun dünyasının bulunduğu sunucuların eksikliğinden kaynaklanır...

Çok şükür benim dem oynadığım ve 2. kez bıraktığımda bir daha pc me bulaştırmadığım bir oyun . ))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.