Bildirim
Knighta girerken sorun çıkıyor Yardım???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Abi ya ekran kartı driverını güncellecen eski dio burda veya bu oyunu çalıştırmaya uygun değil diyo... -
DirectX Yüklü değil sanırım bilgisayarında Directx 9.0c yi yüklersen sorunun büyük ihtimal çözüleçektir.. yüklemek için adres :
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=directx&lid=887 -
BENCE YA PC YE FORMAT AT YADA KNİGHTI YENİDEN YÜKLE -
quote:
Orjinalden alıntı: ServetiLLicA
Abi ya ekran kartı driverını güncellecen eski dio burda veya bu oyunu çalıştırmaya uygun değil diyo...
onu nasıl güncelleyeceğim bi yardımcı olsan
yani bilg.de önceden çalışıodu ama format attım falan güncellenmesi lazım herhalde şimdi çalışmıyor
onu nasıl güncelleyeceğimi anlatırsan sevinirim
directX ile ilgili değil sanırım çünkü zaten yüklü :D
-
adobe flash player ayda diectX9 u yükel geçer! -
Ekran kartı hakkında bı sorun war yetmıyor galıba -
mesela kartın nvidia sawww.nvidia.com dan en yeni driveri çek kartın için directx i kontrol et fln -
ekran kartında sorun war sen cevredeki int cafelere sor onlar yardımcı olurlar -
ARKADASLAR KNİGHTI SİTEDEN İNDİRDİM ÇALISMIO YARDIM PLS :( -
quote:
Orjinalden alıntı: buffer790
ARKADASLAR KNİGHTI SİTEDEN İNDİRDİM ÇALISMIO YARDIM PLS :(
sinirden kıvranıyosun değilmi?
aynı şeyler benimde başıma gelioda ondan dedim .D -
le silip tekrar yükledim olmadı gene olm bu pc sorunları bitmiyo yaw deli olmamak elde deil
illa ana avrat küfür ettirecek kendine şu pc
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X