Şimdi Ara

Knight tan Silkroada geçiş ve bir sürü soru... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orjinalden alıntı: zagah

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

cz knight online da insanlar ve orcların sürekli savaş halinde oldukları ve ülke puanı kazanmaya çalıştıkları bir haritadır...

cz gibi bir yer yok ama istediğin yerde pelerin takarak vs yapabilme olasılığın var buda ayrı bir zevk

ben de geçen hafta bıraktım tekrar ilk online oyunum olan sro ya tamamen geçiş yaptım ...

arkadaş ortamın falan yoksa oyunu zor öğrenirsin ilk başlarda anlamassın ama ilerde iyice kaparsın oyunu

bana cafedeki veletler öğretmişti bir çok şeyi

kardeş max lvl yapınca boş boş gezmeyelim cs varmı yani...

max lv olunca 3 tane job var onlarla zaman geçirebilirsin
    treader
    bir şehirden diğierine mal taşır karşılığında para alır thieflere dalabilir
    hunter
    treaderları korur theiflere dalabilir
    thief(favorim)
    traderları kesip mallarını almaya çalışır treade ve hunter a dalabilir sonrada malalrı satıp para kazanır.:)
    ayrıca cape takıp başka cape takanlarla kapışabilir
    guild war yapabilir
    fortress war yapabilirsin :)

• Bence sroya hiç başlama, yazın zehir olur. Sro item üzerine kurulu bir oyun çok paran varsa oyna ,yoksa hiç bulaşma.

Onun yerine CS veya BF serisini tavsiye ederim, direk action kasma lv atlama bot parası item parası vs derdi yok, el becerin ne kadar iyi ise o kadar eğlenirsin.
  • bende knighttan sroya geçtim cz ardream fln yok cape takıp vs yapıyon oda ayrı bi bela lvl 40 adama +60 lar dalıyo dalga geçercesine
  • Git 10 m al 500 silk al bide anında 1 haftada 5x lw ye ulaşırsın.290 silklik pre al bot al eğer full günde 10 saat 15 saat kasarsan 7x lw olursun yazın kendimden biliyom ama başında durma sakın sonra 0.75 miyop ya da astiğmat olursun benden sana söylemesi
  • PVP anlayışı kesinlikle çok zayıf bence PVP konusunda hiç bir oyun KO'nun eline su dökemez.(Wow'u hariç tutuyorum.)CZ yok CZ'yi bırak adam akıllı PVP yapacak arena bile yok.Silkroad da parti anlayışıda çok zayıf.Çok nadir partiler kuruluyor.Genellikle tek başına kasıyorsun.Bot olmadan level almak çok zor.Charını elle kasmak sıkıyor insanı.Bota bırakıp izlemek için oynayabilirsin.Knight Online dan üstün grafikleri var.Zaten bu yüzden bota bırakıp izlemek zevkli oluyor başka bir eğlencesi yok bence.Kervan çekme işleri yalan sen 40 level adamsın 8x level adam gelip senin kervanını patlata bilir.Oyunda 90 olmadan bir iş yapmak çok zor.90 dan önceki itemlerin hiç birisine masraf yapma değeri hiç yok.Kısacası K.O da güzel bir charı varsa kesinllikle SRO ya geçme.Birde KO dan daha pahalı bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

PVP anlayışı kesinlikle çok zayıf bence PVP konusunda hiç bir oyun KO'nun eline su dökemez.(Wow'u hariç tutuyorum.)CZ yok CZ'yi bırak adam akıllı PVP yapacak arena bile yok.Silkroad da parti anlayışıda çok zayıf.Çok nadir partiler kuruluyor.Genellikle tek başına kasıyorsun.Bot olmadan level almak çok zor.Charını elle kasmak sıkıyor insanı.Bota bırakıp izlemek için oynayabilirsin.Knight Online dan üstün grafikleri var.Zaten bu yüzden bota bırakıp izlemek zevkli oluyor başka bir eğlencesi yok bence.Kervan çekme işleri yalan sen 40 level adamsın 8x level adam gelip senin kervanını patlata bilir.Oyunda 90 olmadan bir iş yapmak çok zor.90 dan önceki itemlerin hiç birisine masraf yapma değeri hiç yok.Kısacası K.O da güzel bir charı varsa kesinllikle SRO ya geçme.Birde KO dan daha pahalı bir oyun.

pvp alananı 1. si ko gibi olmasa bile var ver 5m u katıl fortress war a 2. dw önü pvp alanı gibi ztn
    ayrıca job war gw gibi şeylerle çok dahada zevkli oluyor
    bu arada herkes kolay sıkılmaz ben kasmaktan zevk bile alıyorum
    ewt 8x gelip kervanını yıkabilir buda insanları daha yüksek olmaya kışkırtıyor güçlü güçsüzü yener
    bu arada parti sistemi zayıfta değil party mobları bile var
    ama ewt sro daha pahalı bi oyun

• quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

PVP anlayışı kesinlikle çok zayıf bence PVP konusunda hiç bir oyun KO'nun eline su dökemez.(Wow'u hariç tutuyorum.)CZ yok CZ'yi bırak adam akıllı PVP yapacak arena bile yok.Silkroad da parti anlayışıda çok zayıf.Çok nadir partiler kuruluyor.Genellikle tek başına kasıyorsun.Bot olmadan level almak çok zor.Charını elle kasmak sıkıyor insanı.Bota bırakıp izlemek için oynayabilirsin.Knight Online dan üstün grafikleri var.Zaten bu yüzden bota bırakıp izlemek zevkli oluyor başka bir eğlencesi yok bence.Kervan çekme işleri yalan sen 40 level adamsın 8x level adam gelip senin kervanını patlata bilir.Oyunda 90 olmadan bir iş yapmak çok zor.90 dan önceki itemlerin hiç birisine masraf yapma değeri hiç yok.Kısacası K.O da güzel bir charı varsa kesinllikle SRO ya geçme.Birde KO dan daha pahalı bir oyun.

ko dan daha pahalı bi oyun mu güldürme beni

oyuna girmek için her zaman pre şart knightta yoksa girene kadar en aaz 3 saat geçer sroda 3-4 kez dene oyuna girersin ko da bug oranı yüksek sroda neredeyse yok gibi ko nun grafikler berbat sroda öyle deil pvp sisteminde katılıyorum eğer trader olacaksan 1yıldız mal taşı ve 30dklık bölüm geçtikten hemen sonra traderlığa başla veya yanına 80+ adam al party ne kadar az olsa da ko dan kat kat daha eğlenceli ve bota doğru itmiyor elle kasmaya teşvik ediyor bence 80lvl ko chara 1lvl sro charını tercih ederim

• SRO'nun çoğu özelliği KO'dan üstün olsa da PvP sistemi berbat.Sağlam bir PvP istiyorsan hiç bulaşma.Ayrıca Hotan'daki lag KO'da Moradon Patch'inin ilk geldiği zamanları da aratmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßa®an

SRO'nun çoğu özelliği KO'dan üstün olsa da PvP sistemi berbat.Sağlam bir PvP istiyorsan hiç bulaşma.Ayrıca Hotan'daki lag KO'da Moradon Patch'inin ilk geldiği zamanları da aratmıyor

knigthın pvpsi bnce çok zayıf job gibi bişey olsa zevkli olabilir
  • arkadaşın ko nun sro dan ucuz olmasdan kastı bence en düşük pre fiyatının 13 ytl olması... ben 2 yıldır ko oynuyordum .. cz de vakit geçirmek çok eğlenceli bence sro dada böle bir yer olsa çok güzel olur aslında .. oynamayanlar beni anlamaz gerçekten ... grafikler sro dan kötü ama oyunun en eğlenceli tarafı bana göre combo yapılabilmesidir.. bilmem hiç gördünüzmü? pk yapan bir oyuncu klavyeyi o anda nasıl kullanıyor ? ben ilk haftalarda bileklerim inanın yerinden cıkıcaktı sanki 1 hafta ağrı lı bir şekilde gezdim ama sonradan alışıyor insan .. sro da ise combo olayı yok denilebilir el çabukluğundan kasıt sro da skili önce vurabilmektir.. ko da ise skilleri seri vurabilmektir mantık .. meslek olayı sro yu bir başka güzel yapan bir aktivite diyebiliriz... koda böle bişey yok mesela... sroda uniqe ler vardır sayısını tam bilmiyorum ama ko da sro dan daha fazla bosslar fvardır ve bossları kestikten sonra büyük bir yüzdeyle her seferinde değerli itemler çıkar.. sroda bunu göremiyom mesela xxx tiger girl kesiyor geliyor konu açıyor herkez tebrik ediyor kimse sormuyor item ne çıktı diye ? çünkü düşmüyor benim bildiğim kadarıyla düşse uniqe avcıları daha çoğalır ve oyuna daha güzel bir hava gelebilirdi mesela.... ko da forgetten temple - border war - lunar var - cz gibi eğlenceli savaş alanları sro ya göre üstünlükleridir bana göre .. sro da bir event yapılıyor mesela sürekli bug

ama ben ko yu bıraktım ne olursa olsun sro I love YOU

karışık anlamsız şeyler olabilir aldırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 3 Haziran 2008; 22:04:18 >

• bir kac seyde bn söliim pvp sistemi konun daha ii fakat sroda kale savası,guild savası,job war, gibi özl.ler war ayrıca pvpde wurus sekilleri aynı diil kodaki bir wariorun 60-70 arası wurdugu skill aynı ise bn bu oyundan zevk almam wurdun mu cesit cesit skill wurıcaksın aksion olsun biraz bu benm sahsi görüsümdür
  • oyuna ilk olarak chinese archer ile başla.kasması çok zevklidir.uzaktan vurursun,bi de petin oldu mu çok seri lvl atlarsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

arkadaşın ko nun sro dan ucuz olmasdan kastı bence en düşük pre fiyatının 13 ytl olması... ben 2 yıldır ko oynuyordum .. cz de vakit geçirmek çok eğlenceli bence sro dada böle bir yer olsa çok güzel olur aslında .. oynamayanlar beni anlamaz gerçekten ... grafikler sro dan kötü ama oyunun en eğlenceli tarafı bana göre combo yapılabilmesidir.. bilmem hiç gördünüzmü? pk yapan bir oyuncu klavyeyi o anda nasıl kullanıyor ? ben ilk haftalarda bileklerim inanın yerinden cıkıcaktı sanki 1 hafta ağrı lı bir şekilde gezdim ama sonradan alışıyor insan .. sro da ise combo olayı yok denilebilir el çabukluğundan kasıt sro da skili önce vurabilmektir.. ko da ise skilleri seri vurabilmektir mantık .. meslek olayı sro yu bir başka güzel yapan bir aktivite diyebiliriz... koda böle bişey yok mesela... sroda uniqe ler vardır sayısını tam bilmiyorum ama ko da sro dan daha fazla bosslar fvardır ve bossları kestikten sonra büyük bir yüzdeyle her seferinde değerli itemler çıkar.. sroda bunu göremiyom mesela xxx tiger girl kesiyor geliyor konu açıyor herkez tebrik ediyor kimse sormuyor item ne çıktı diye ? çünkü düşmüyor benim bildiğim kadarıyla düşse uniqe avcıları daha çoğalır ve oyuna daha güzel bir hava gelebilirdi mesela.... ko da forgetten temple - border war - lunar var - cz gibi eğlenceli savaş alanları sro ya göre üstünlükleridir bana göre .. sro da bir event yapılıyor mesela sürekli bug

ama ben ko yu bıraktım ne olursa olsun sro I love YOU

karışık anlamsız şeyler olabilir aldırmayın

sro da comboları skiller kendileri yapıyo =) blade de 5 li combolar glavie de 6 li combolar bow da 4 ok ardı ardına atma gibi skiller var ayrıca KO da sadece asasların vurduğu criti SRO da nukerler hariç her char vurabiliyo (bard cleric dahil crit vuramayanlara) bende KO dan geldim sro ya ama 3 yıl önceydi tabi bu srodaki en eksik taraf KO daki gibi CZ Ardream olmaması onun haricinde herşey 4 4 lük özel itemler var Seal Of Star / Moon / Sun gibi ayrıca + basarken yandığı zaman itemini kaybetmiyosun sadece + lar sıfırlanıyo ... yakınlarında bilen birileri warsa onlar sana yardım etsinler tüm özellikleri buraya yazmaya kalksak destan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 4 Haziran 2008; 18:12:50 >

• malesef cz yok silkroadta cape takıp vs yapıyon guild war fln oluyoda cz kadar değil
  • 2 gün olmuş geçebildin mi bari silkroad'a
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.