Şimdi Ara

Knight Online Steam Melee Clan [VATAN Clan] (Cypher) [KARUS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Clanımızı yavaş yavaş oluşturmaya başladık. Şuan için 12 kişiyiz, tabi bu sayı sayenizde artabilir . Belli başlı bazı kurallarımız tabi ki var, ona açıklık getireyim hemen;

1) Clana katılan/katılmak isteyen arkadaşların TS (TeamSpeak) kullanmaları zorunludur. İlk ay exp kasacağız fakat her üyenin TS kullanmasını istiyoruz, en azından birbirimizi daha yakından tanıyabiliriz.

2) Clana katılım için yaş sınırı +21'dir. Zira ben 24 yaşındayım ve katılan arkadaşlar genelde üniversite öğrencileri. Bu yüzden +21 hem muhabbet, hem olgunluk açısından daha iyi olur.

3) Clan içerisinde (gerek yazışma, gerekse TS) küfür kesinlikle yasaktır. Ağızdan illaki kaçabilir fakat küfrü sakız gibi diline dolayan arkadaşlar lütfen başvuruda bulunmasın.

4) İlk ay exp kasacağımızı söyledim. Bu yüzden 7/24 online arkadaşlar arıyoruz. Evvela üniversiteye/işe giden kardeşlerimiz mevcut. Fakat karakteri expe bırakıp, teamviewer ile kontrol etmek, expten geri kalmamanıza yardımcı olacaktır.

5) Boss dropları parti ile kesilmişse partiye dağıtılacaktır. Bir kişide droplar toplanır, satıldıktan sonra pay edilir. Aksini düşünecek veya yapacak olan arkadaşları aramızda görmeyi istemiyoruz.

6) PK'ya çıkacağımız zaman (takribi 1 ay sonra) Clan üyeleri harici parti kurmayınız. Sebebi: birlikte bir şeyler yapmayı istememiz. Yeteri kadar üye yoksa, tabii ki clan dışındaki üyelerle partiye çıkabilirsiniz. Fakat öncelik Clan olmalı.

7) Clana alacağımız arkadaşlara Steam Grubumuzun linki paylaşılacaktır. Clan dışında ki üyelerin grupta bulunmasından yana değiliz.

Ekleme : TheMarjinals (Eren) ve Rodoplu (Erman)'ların clanıyla, VATAN clanında toplandık. Kurallarımız aynı şekilde devam ediyor, bundan sonraki alımlar için TS üzerinden görüşeceğiz herkesle. Forumdan alacağımız üyelerin eski ve aktif üye olmalarına dikkat edeceğiz. Clanda aktif olmayacak arkadaşlar, başvuru yapmasınlar.

Steam Grup Linki :http://steamcommunity.com/groups/kovatanclan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yaz beni önlerden
  • ben exp premiumla başlayıp +80e assasian kasmayı düşünüyorum. gelebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 14 Ocak 2016; 14:57:47 >
  • oynarım ama baştan söyleyeyim usta bir asas değilim lakin öğreneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

ben exp premiumla başlayıp +80e assasian kasmayı düşünüyorum. gelebilirim

benide yaz kardeşimle premium çeker başlarız
  • Benide yaz kardeşim 2 kişi bizde pre çekip başlayacaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • human olursaniz mage clan olusturacagim bende beraber yurutebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KheanJaii

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

ben exp premiumla başlayıp +80e assasian kasmayı düşünüyorum. gelebilirim

benide yaz kardeşimle premium çeker başlarız

nostalji, ifşa içerir :D

• Oyun açılmaya yakın daha da coşacaktır buralar, saçma sapan sitelerden ziyade donanımhaberin knight online bölümünün eski zamanlarına dönmesini çok istiyorum cidden. Açılmaya yakın konu altından haberleşelim arkadaşlar, herkesi alalım duruma göre

@CONQUER.

Arkadaşlar ısrarla Karus diyor hocam, bakalım benimde gönlüm humandan yana zaten. İkna etmeye çalışıyorum da pek olumlu ilerlemiyor
  • Mustafa kullanıcısına yanıt
    orc sayısı her serverda genelde daha fazla oluyor.human olmak slot konusunda daha rahat ettirecektir ama siz bilirsiniz
  • Human yada farketmez hep beraber başlayalımda öyle daha iyi oluyor hem hızlı kasılırız hemde daha çok zevk alırız
  • Aynen hep birlikte başlayalım kasılalım clan falan kurup eski günleri yad edelim
  • Şuan asas mı olsam okçu mu olsam warrior mu olsam karar veremedim, şimdiye kadar genellikle asas oynadım 5yıl öncesinde warrior deneyimim var azda olsa ama asas olayı daha uzun ama pedal olayı işi bitiyor millet geliyor pedalla sen istediğin kadar minör aban adamın canı gitmiyorken en iyisi warrior gibi duruyor
  • Hocam 2 ev arkadaşı pre'leri çekip 26 şubat saat:12.00'de kesin olarak ordayız. Ben bu konuyu görmeden konu açtım direk, nasıl heyecan yaptıysam. Benide warrior, arkadaşımıda mage olarak yazarmısın kesin. Benim şu konuyuda siliver bir zahmet. http://forum.donanimhaber.com/m_113587025/tm.htm@Mustafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive. -- 14 Ocak 2016; 22:32:01 >
  • Heves ettim napsam bilemedim ardream düşündüm ama 83e mi kassam. Ne kadar sürede kasılır ve exp pre ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antares -- 14 Ocak 2016; 22:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Heves ettim napsam bilemedim ardream düşündüm ama 80e kasıp item mi yapsam ilk başlarda..

Hocam 59 çar iş yapmaz bence ya, 83 yapıp boss kovalamak, exp kasmak falan daha mantıklı. Zaten sadece steam üzerinden giriş yapılabilecek bir server olacak, böyle bir fırsat varken direk 83 çar yapmayı düşün bence. Eslantta bos kovalarken bi iron neck falan düştüğünü düşünsene Direk 500-1000TL arası bir fiyat eder heralde ama ardream kasarsan böyle bir şansın olmayacak bile. Sen bilirsin tabi yinede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Heves ettim napsam bilemedim ardream düşündüm ama 80e kasıp item mi yapsam ilk başlarda..

Hocam 59 çar iş yapmaz bence ya, 83 yapıp boss kovalamak, exp kasmak falan daha mantıklı. Zaten sadece steam üzerinden giriş yapılabilecek bir server olacak, böyle bir fırsat varken direk 83 çar yapmayı düşün bence. Eslantta bos kovalarken bi iron neck falan düştüğünü düşünsene Direk 500-1000TL arası bir fiyat eder heralde ama ardream kasarsan böyle bir şansın olmayacak bile. Sen bilirsin tabi yinede.

Boss kovalamak zaten en zevk aldığım iş ama 83e kasmak hadi 80 olsun zor be. Kaç gün sürer ki

• Beyler ben daha önce steami hic kullanmadim detayli olarak anlatabilir misiniz ne kadar para atmak lazim aktif olması için premium haricinde ?

Dostum gerçekten güzel bir ortam yakalamistik ama fazla sürmedi maalesef umarim bu sefer kalici olabiliriz. Bende bir sıkıntı olmazsa baslicam premiumlu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameko69 -- 14 Ocak 2016; 23:23:56 >
  • Priest olarak geliyorum steam'da kaça olur acaba oyun gerçi 700 tl para ayırdım sıf bu server için monster pc aldım eski casper laptopumuda tamire verdim onla 7/24 pc açık bıraktığım günler oldu taş gibi maşallah akacağızzz

• Exclusive. kullanıcısına yanıt
    Dursun hocam, daha fazla kişiye hitap ederiz

Zaman kaybetmeden 83 kasmak daha kârlı olacaktır bence. 59 için uğraşılmaz. Zaten slotlar dolu olacak, çok merak ediyorum ben ilk günü . 83'ten sonra yan charlara 59-69 kasılabilir. Boss kovalamak adına

@KheanJaii, steame herhangi bir ücret yatırmanız gerekmiyor şuan için. Zaten oyun geldiği zaman duruma göre herkes premium alacaktır, kaldı ki şuan ki fiyatlardan ziyade indirim olacaktır kesinlikle. Bu hafta adam akıllı duyuru gelecektir NTT GAME tarafından, bakalım steam'i nasıl kullanacaklar, bize ne konuda yararı olacak.

CS:GO mantığı gibi itemlerimizi TL bazında satabilecek miyiz ben en çok bunu merak ediyorum?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.