www.knightonlineworld.com sitesinde şifreyi değiştirenler veya kendi profiline girenlerin adamı soyuluyor hack koymuşlar siteye arkadaşa öyle oldu valla
bende oyle duydum ya siteyi hacklemisler..
evet bnde öle duymuştum oyunun iyice cıvığı çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: TheSchzophrenic
bende oyle duydum ya siteyi hacklemisler..
sacmalamayın siteye gırste ne alakası var saten sıteyı hackleseler herkesın bılgılerıne ulasırlar . onlıne olmaya gerek yok u understand
quote:
Orijinalden alıntı: BlackJudge
evet bnde öle duymuştum oyunun iyice cıvığı çıktı
dün akşam değiştim şifremi bişe olurmu
quote:
Orijinalden alıntı: omer___
sacmalamayın siteye gırste ne alakası var saten sıteyı hackleseler herkesın bılgılerıne ulasırlar . onlıne olmaya gerek yok u understand
Alıntıları Göster
hurafe bunlar bence
quote:
Orijinalden alıntı: CoM_X
hurafe bunlar bence
Alıntıları Göster
Ben Daha Yeni Değişrim Bi Sorun Yok...
quote:
hurafe bunlar bence
Alıntıları Göster
O senin kullandığın bilgisayardan dolayıdır ben nerdeyse her hafta şifre değiştiriyorum ve hacklenmedim Bilip bilmeden konuşmayın Koskoca k2 network böyle bişeye izin verip müşteri kaybedermi hiç
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeaggle
O senin kullandığın bilgisayardan dolayıdır ben nerdeyse her hafta şifre değiştiriyorum ve hacklenmedim Bilip bilmeden konuşmayın Koskoca k2 network böyle bişeye izin verip müşteri kaybedermi hiç
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Blackeaggle
+1
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Blackeaggle
+1
Alıntıları Göster
k saolun ogrendıqım ıyı oldu gold alcam sımdı tırsıom :)
quote:
Orijinalden alıntı: TheSchzophrenic
k saolun ogrendıqım ıyı oldu gold alcam sımdı tırsıom :)
Alıntıları Göster
siteyi hackleyen adam sizin bizim oyun şifremizle uğraşmaz.Direk premium alırken verdiğimiz hesap numaralarını alır milyonlarca dolar kazanır.Oyunla falan niye uğraşsın adam cebine para doldurur.
quote:
Orijinalden alıntı: Robin van Persie
siteyi hackleyen adam sizin bizim oyun şifremizle uğraşmaz.Direk premium alırken verdiğimiz hesap numaralarını alır milyonlarca dolar kazanır.Oyunla falan niye uğraşsın adam cebine para doldurur.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _19O7_
ama eğer ben öle bişi yapacak olsam sağlam charları hackler satar indirirdim parayı.banka işi biraz riskli iş
adam seni mi soyacak.kunt hitmachine aragorn .... varken senin itemlerini napsınlar
bende duydum bunu ama sanmıorum boyle bişey oldugunu...
dogru beyler gecen charim öyle gitti mutlaka bir baglanti var
quote:
Orijinalden alıntı: FrEsTaYLe
bende duydum bunu ama sanmıorum boyle bişey oldugunu...
Alıntıları Göster
Kulaktan duyma haberlerle , 2-3 adamın charının yerli yersiz soyulmasıyla olacak şey değil bunlar arkadaşlar .. Resmi bir açıklama olmadıkça bu tür şeylere inanmayın ..
Ama demişler fala inanma , falsızda kalma .. K2 bu sağı solu belli olmaz login olmaya gelmez gerçekten dikkat etmek lazım ..
quote:
Orijinalden alıntı: Me®t
Kulaktan duyma haberlerle , 2-3 adamın charının yerli yersiz soyulmasıyla olacak şey değil bunlar arkadaşlar .. Resmi bir açıklama olmadıkça bu tür şeylere inanmayın ..
Ama demişler fala inanma , falsızda kalma .. K2 bu sağı solu belli olmaz login olmaya gelmez gerçekten dikkat etmek lazım ..
Alıntıları Göster
Bu oyunda hic bir sey dogru gitmiyor ve siz hala oynuyorsunuz