Şimdi Ara

Knight Online Hapisten Çıkma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
26.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 veya 1.5 sene önce koxperların olduğu yerde durduğum için onlarla beraber 999 yemiştim ve o günden sonra sinirlenip oyunu bırakmıştım. Bugün tekrar başladım ve durduk yerde bir yere ışınlandım. Araştırdım hapishane imiş sanırım. Görev yapmamız gerekiyormuş. Ama ben hiçbir illegal program kullanmadan geldim buraya ve görevler zor olduğu için yapmak canımı sıktı. Görevlerden başka nasıl çıkabilirim ?

Teşekkürler...

• daglara falan cıkmayı denediysen çeker yawaş yawaş yaparsin görewini cıkarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

daglara falan cıkmayı denediysen çeker yawaş yawaş yaparsin görewini cıkarsin

Evet onu okumuştum. Wallhack kullananlar için yapılmış birşey ama biz de kaynıyoruz. Belki ben yolun ortasından gitmek istemiyorum. Ne saçma işler yapmışlar ben yokken...
  • 999 gün banlandın ve açıldı???

ne yaptında açtılar merak ettim,,,

soruna gelince zor da olsa tek tek kesip çıkmayı deneyeceksin başka çare yok:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExCamLy

999 gün banlandın ve açıldı???

Açılmadı. İkinci bi char vardı. Onla oynuyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Evet onu okumuştum. Wallhack kullananlar için yapılmış birşey ama biz de kaynıyoruz. Belki ben yolun ortasından gitmek istemiyorum. Ne saçma işler yapmışlar ben yokken...

lwl np item ? maneste 78 asas uygun fyata satılır
  • quote:

quote:

quote:

Knight online ın etkileri...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

quote:

Knight online ın etkileri...

Bu arada mana varsa kullanabiliyormuşuz ama yok off Mecburen yapıcaz görevleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 12 Aralık 2010; 17:42:09 >

• O Görevi Yapmadan Çıkman Mümkün Değil. Hapisden Çıkma Diye Birşey Vardı Bi Ara Koxplarda o da Fixlendi Sanırım.
  • hf ile girersen o yapar görevi,takıları çıkarırsan mp daha az kullanır,pot biitnce pus'tan alınabılıyormuş diye duydum ama ben denedım alamadım.hf mana bıtınce oturur dolunca kalkar keser.
  • Kazma Kürek Bul kaz :) Belki Çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanga71

hf ile girersen o yapar görevi,takıları çıkarırsan mp daha az kullanır,pot biitnce pus'tan alınabılıyormuş diye duydum ama ben denedım alamadım.hf mana bıtınce oturur dolunca kalkar keser.

pus tan pot alındığını yeni öğrendim. Adamlar para kazanmak için daha neler yapacak bakalım.
  • görevleri yapcan başka yolu yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExCamLy

999 gün banlandın ve açıldı???

Açılmadı. İkinci bi char vardı. Onla oynuyorum şuan.

Bi ara 999 banlı playerların banlarının açılması için Bronz Pre. alması lazımdı öyle açılıyordu kampanya vardı. Ordan bende açmıştım charımı.
  • arkadaslar 1 yıldır kngihta girmiodum girdiğimde cara blocked dedi 2 defa tickled attım ama car hala güncellenmedi gmler ilgilen mio mu
  • ya bende eski oyunculardanım destanda yeniden başladım. Dün deruvish lerin ordan tepeden iniyim dedim. Bi baktım yaratıklarla dolu biryerdeyim. Meğer hapishaneymiş görevleri yaptım çıktım. Toplam göre yapma sürem 2 saati buldu haberin ola. Bu arada neden oraya girdim hala anlamadım.

Ha bu arada içerde sende başkalarıda var ama görünmüyo canavarlara saldırırken bekle onlar canını düşürsün sen son vuruşu yap yoksa zor çıkarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.