Şimdi Ara

Knight Online Gizli Soru Ekleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni hesap aldım fakat gizli soru falan eklemedim. Nasıl ekleyebilirim ? Ayrıca item kilit de yok ?

• item kiliti siteye login ol gizli soru değiş de ordan yapcaksın ama gizli soru nasıl alınıyor onu bende bilmiyorum bende hesabı yeni aldm ama gizli soru yok ortada
  • kardeş seni allaha havale ediyorum çarımı soydun arkadaş güvenilir değildir.dikkat edin...UNUTMA AHİRETTE YAKAM ELİNDE PARAMI GÖNDERMEZSEN...ALLAHA HAVALESİN...VİCDANINLA BAŞBAŞA KAL ...PM KAPATABİLİRSİN BELKİ SUÇLULUĞU BASTIRMAK İÇİN AMA O SANA YAZILDI SİLMEKDE SENİN ELİNDE :)
  • herhangi bir serverda karakter açtığın zaman msn ine mail olarak gelecektir eşya kilidin dostum.
  • hırsızmı bilgilenmek için foruma gelen bir insanmısın çözemedim... char ac emailine kilidin gelmesı lazım ayrıca dıger konu hakkında bır bılgım yok.
  • @aloneuser34'ün birşeylerini çalmış ve gerçektende pmsi kapalı. Doğru olabilir umarım hak yerini bulur .
  • gerçekten arkadaşlar adam sahtekar pm lerimizi ss olarak koyabilirim isterseniz...arkadaş çarıma talip oldu referanslarına güvenerekten satalım dedik havale ile ancak paramızı göndermedi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneuser34

gerçekten arkadaşlar adam sahtekar pm lerimizi ss olarak koyabilirim isterseniz...arkadaş çarıma talip oldu referanslarına güvenerekten satalım dedik havale ile ancak paramızı göndermedi...

Geçmiş olsun hocam yüzyüze olmadığı sürece kimseye güvenme.
    Ekip olarak calısıyor bazıları 50 hesap alıyorlar birbirlerini refliyorlar ve oluyor hepsinde +50 referans sonra ver elini sazan.avi
  • şu anda kendisi bilmesede çoğu bilgisi elimde arkadaşın :) telefon numarası vs. yakalarsam ne olacak ben bile bilemem ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneuser34

şu anda kendisi bilmesede çoğu bilgisi elimde arkadaşın :) telefon numarası vs. yakalarsam ne olacak ben bile bilemem ...

Nerde yaşadığını söylerseniz -bana yakınsa- hayır için döverim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 26 Ağustos 2011; 4:09:57 >
  • :) ben giderim arkadaşın yanına verdiği sahte adreslere de değil :) çaldıktan sonra mail adresimin şifresini değiştirmemiş sağolsun orada bi kaç güzel bilgi var :) onlardan öpecem :)...itinayla:D
  • bu araada arkadaş arada online olmasına rağmen konuyada cevap vermiyor hessap sayfasına bakarsak :D
  • Umarım döve döve alırsın charını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.