Şimdi Ara

Knight Online Europe (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.169
Cevap
5
Favori
266.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Orijinalden alıntı: _katalitiksoba_

flood yaptığım için özür dilerim sonunda oyunu açtım beni callistoda kasabilecek olan varmı şimdiden teşekkürler

Karus-human? Eger karussaniz yardim etmeye calisabilirim.

nickin nedir senin hocam:)

karussanız ve eğer müsait olursam bende yardımcı olurum

FnL ya senin? :P

@W7K2D

hayırlı satışlar hocam

• beyler euko indirdim kurdum patch atmıyor. HSS li HSS siz denedim kalıyor öyle ne start var ne patch nası olcak bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

beyler euko indirdim kurdum patch atmıyor. HSS li HSS siz denedim kalıyor öyle ne start var ne patch nası olcak bu iş

1000'de bırakmayında 1002-1003e alıp patch attırmayı deneyin.
  • Hangi server da başlamamı önerirsiniz peki?
  • an itibariyle soyulmuş bulunuyorum.

her gün sadece akşam 10 bdw sine girer, kırmızı kutumu alır çıkardım. 10 dk önce yine girdim. (en son gece pazara bırakmıştım charı) bi baktım item yok. para yok. yan chara baktım, orda da yok. 3 kuruşluk itemim vardı o da gitti.

-+6 dd full plate
    -+6 dd plate
    -+5 +6 anti def birkaç kıyafet
    -+7 durandal
    -ii, shard gibi 3-4 high class itemler
    -az bi miktar para

knight'ı da sildim şuan bilgisayardan zaten.

charda dual old rol, old re, old eme, old wp, old elf belt var. 64 level. assasian avea içi 10 tl atana verebilirim.

iyi oyunlar
  • Callisto'da da Jonas clanına bir şey mi oldu ? JonasIsBack adıyla karus tarafına geçmişler.Yok npt yapacaz, 4gün sonra adam kalmayacak falan yazip duruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Callisto'da da Jonas clanına bir şey mi oldu ? JonasIsBack adıyla karus tarafına geçmişler.Yok npt yapacaz, 4gün sonra adam kalmayacak falan yazip duruyorlar

İşin iç yüzünü öğrenince buraya yazarsan sevinirim, bu sıralar giremiyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Callisto'da da Jonas clanına bir şey mi oldu ? JonasIsBack adıyla karus tarafına geçmişler.Yok npt yapacaz, 4gün sonra adam kalmayacak falan yazip duruyorlar

onların ben :)

şerefsizler,oyunun b.kunu cıkarmaktan başka bir işe yaramıyorlar

ama şaşırıyorum arada onlardanda koxp kullanmayanlar var,sürelerimi bitti ne ?
  • Şuan EuKo nun en fazla userli server i hangisi beyler ?
  • Beyler yeni uyelik actım ama sms kodu ile onaylamamız lazımmıs uyeligi.Turkey'i secip numarayı yazdım receive code dedm 2 gün oldu kod mod yok ortada ben nasıl giriş yapıcam bu oyuna ?
  • md+8 shell+8 shard +8 e sahip olup 71 lvl e kadar geldikten sonra callistonun bu hale gelmesi nasıl koyuyor bilemezsiniz. bide 71 lvl e kadar bir kez bile koxp kullanmadan el emeği harcayıp geldikten sonra oyunun bu hale gelmesi
    kasamıyorum eslantta bir tane party yok. 3 haftadır 70 görevini yapamıyorum. oyun rezil bir durumda. 3 haftadır pet npc sinde bug var auto loot boşa gitti bakmıyorlar. heryer koxp oldu inanın uskodan tek farkı millete itemlerin çok iyi olmaması.

bu oyuna kesinlikle ardream ve base gelmesi gerekir yoksa user kalmicak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 22 Mart 2012; 20:08:56 >
  • +8 Shardım var ama kitli bu itemi satmak istiyorum TL ile.Ne şekilde satabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

md+8 shell+8 shard +8 e sahip olup 71 lvl e kadar geldikten sonra callistonun bu hale gelmesi nasıl koyuyor bilemezsiniz. bide 71 lvl e kadar bir kez bile koxp kullanmadan el emeği harcayıp geldikten sonra oyunun bu hale gelmesi
    kasamıyorum eslantta bir tane party yok. 3 haftadır 70 görevini yapamıyorum. oyun rezil bir durumda. 3 haftadır pet npc sinde bug var auto loot boşa gitti bakmıyorlar. heryer koxp oldu inanın uskodan tek farkı millete itemlerin çok iyi olmaması.

bu oyuna kesinlikle ardream ve base gelmesi gerekir yoksa user kalmicak.

ne halde şuan Callisto?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

+8 Shardım var ama kitli bu itemi satmak istiyorum TL ile.Ne şekilde satabilirim acaba?

karakterini seal sc ile sat. seal sc ile bir item aktarma şansınvar. diğerlerini kasaya at yeni rogue açarsan kullanırsın kullanmazsan boşa gider.
    nasıl yapıcam diye soruytorsan
    pustan seal scrool alıyorsun yan chara geçiyorsun bankaya gidiyorsun charters seali seçiyorsun 3 karakterde gözüküyor, seçeneği açtığın char 2 sinden birini seçiyorsun sonra charın 1 itemle birlikte sc oluyor. o charın slotu boşalıyor sonra charı trade yada merchanttan satıyorsun alan kişi aynen açıyor char boş slota gidiyor. adam chara giriyor daggerı bankaya koyuyor sonra o daggerı kendi charına koyuyor.

eğer charın 77+ rogue ise shard ile birlikte satın alabilirim gb ile oyundaki pm im CriticalWave

callisto berbat halde bir umut bekliyorum kasmadan

• Beyler oyuna giriş yapamıyorum yardım edin :S
  • Bdwlerde exp scroll ve exp verilmesin diye ticket atacam sonunda.Millet 900k exp için afk bırakıp gidiyor.Sinir harbi yaşıyorum bdwlerde, azıcık savaşalım stres atalım diye oyuna giriyoruz.Milletin derdi exp scroll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pierce-34 -- 23 Mart 2012; 22:20:31 >
  • beyler oyunu indirdim ancak patch atmıyor formattan sonrada patch atmadı bilen varmı
  • versiyonu 1002ye getir
  • Callisto resmen ölmüş durumda :)))
  • europa bomboş yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.