Knight online ı alta alıp başka bir oyuna giriyorum (cs ) gibi oyundan çıktıktan sonra geri knight online ı tıklıyorum aşşağıdan siyah ekran üzerinde ko nun maus simgesi geliyor ama görüntü gelmiyor. Oyun açık, karakter oyunda ama ben ekranı göremiyorum. Bu sorunun çözümü varmı? Varsa yardımcı olurmusunuz?
upppp yardım lütfen
bendede aynı sorun var oyundan cıkmıyor char hala oyunda kalıyor ama gözükmüyor
ben koda pazar kurup cs1,6 oynayabiliyorum allah allah ayarları düşürdünüz mü?
Aynı durum bende de oluyor.Başka bir konuda arkadaş monitör ayarlarından önce 16bit yap sonra 32 bite çevir demişti ama fayda etmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Aynı durum bende de oluyor.Başka bir konuda arkadaş monitör ayarlarından önce 16bit yap sonra 32 bite çevir demişti ama fayda etmedi.
Sorunun çözünürlükle alakalı olduğunu düşünüyorum zaten ama çözümünü bulamadım
Oyuna girmeden önce bi klasoru tam boy yapıyorum o klasor açıkken giriyorum bir sorun çıkmıyor ama masaüstünden tıklayıp girdiğimde oyuna dönemiyorum birde oyunun exesini klasore atın (ko açıkken gireceğiniz oyun cs vs. işte) sonra o klasoru tam boy yapıp öyle girin denemekten zarar gelmez.
Oyuna girmeden önce bi klasoru tam boy yapıyorum o klasor açıkken giriyorum bir sorun çıkmıyor ama masaüstünden tıklayıp girdiğimde oyuna dönemiyorum birde oyunun exesini klasore atın (ko açıkken gireceğiniz oyun cs vs. işte) sonra o klasoru tam boy yapıp öyle girin denemekten zarar gelmez.
denerim teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme