Şimdi Ara

Knight Online' DE HANGİ SW LERDE DAHA ÇOK USER VAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir knight online oynamıyorum ve artık en çok hangi sw lerde user var yada usko ne durumda geri gelicek mi ?
    nasıl gidiyor usko biraz sohbet edelim dilerseniz.

• bende basliyip oylesine oynamak istedim ya simdi valla ne desem bilemedim
  • çok karışık olmuş herşey ya
  • En iyisi duzgun bi pvp bulmak. Lwl kasmak biraz zor olacak ekonomi durumu cok kolay olmayacak. +basma olacak felan boyle bi pvp ko dan cok daha zevkli oluyor. Boyke bi pvp bilen varsa bana pmden yazabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theknightonline da rahatız aslında farm +4000 user bayağı adam var kısacası.
  • oracle game şuan gayet güzel.60 levele kadar kolay.60dan sonra görevleri de alıp hafif hafif kasmanız gerekiyor.user sayısı betada 600 civarıydı.ve haftaya official açılıyor.+basma durumu ise 6 ya kadar fena değil ancak 7 itemler fena para etmiyor değil.%15 oranı var 7 için.biraz düşük ancak bence oyundaki ekonomi dengesi için gerekli.genelde eslantta çoğu slot aktif dk paramun brahman tc vb. merak eden varsa girsin şimdi baksın betasına tavsiye ederim.kendim de ordayım :)
  • Bian ko yu da öneririm oynaya sayısı fazla cz alemi guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ORİON a Gelmeniz En mantıklısı oolur Beyler en yine server 59 69 83 Hertürlü zevk alacağınızdan eminim ver Server da Satılan gold 10m den hesaplanıyor adam gibi gb bile satılmıyor yani
  • Orion mu :D adam 2 . haftada +9 bastı o sw de sen neyden bahsediyorsun kardeşim tamam knight online efsane ama .
    Oynayan yada oynıcak varsa orion dışı sw öneririm boşuna para vermeyin o kadar zaten gb pahalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.