x de +6 cleaver dual satılır yok archerim diyosanız +7 hornx satılır yok warriorum diyosanız +7 str belt satılır
Arkadaşlar oyun artık iyice sıktı satmak istiyorum charımı 64lvl int priest human +100k np İlgilenen arkadaşar erguler_serkan@hotmail.com dan bana ulaşsınlar.300ytl dir fiyatı
aresde
63LWL asas orc
itemsiz oalrak satılır
81k np wardır
mail gizli soru herşeyiyle verilecektir acil pmatın
cyper da 60+ human mage alınacaktır denizli içi ve didim içii olabilir ilgilenenler için aslan_11_@hotmail.com
arkadaslar bursadan +62 ustu asass char satan warsa ben alcam msn adresım=adrian_1347@hotmail.com gorusme yuz yuze olacaktır
ares de satılık +1 rebirth md isteyen pm ata bılır nıck=halilbrs
edenada +8 paper elbiseler satılır
BERAMUSTA +8 PRİEST CHİTİN PAD VE BOOT ALICAM İLGİLENENLER LÜTFEN BURADAN PM ATSIN YADA lonelinessisbeautiful@hotmail.com mail atsın çabuk olursanız sevinirim....
Dies de priest dd 25 ayrıca LWL 62 PALADİN 30K NP pm leri bekliyorum
NİCK: slm_yine_ben
EDENADA LVL 61 SHADOW VAIN YTL KARŞILIGI SATLIKTIR... ITEM LAR :: dual md +1 rebirth chitin +6/+7 karışık set dual kekuri ring
warior arıyorum +7 iki tane mirage +7 set ctini olan 65 lvl asas ile 65 lvl +7 sword mirage si olan 150k np si olan preistimi +62 itemli wariorla tkas edicem 28 yaşındayım ciddi olanlar eklesin