Şimdi Ara

Knight Online Char/Karakter/Item/Eşya Pazarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
0
Favori
72.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: originals

o zaman bi fikir ver yaw +9 mp belt var onu değiştirmem lazım 15gb da para var
    quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: originals

ARESTE

Bronze Belt Alınacaktır ve DD 25 MAge Hat

5 defans cok isine yararmi sence

Ben sana demedim mi Skeleton veya Glass Belt lazım diye DD 25 Hat ının yanına Bak SenS bile anlamış hemen olayı
    Edit : Aceleden harfler karışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 26 Temmuz 2006; 16:18:46 >

• kardeşim class belt ne? kıçınızdan belt uydurmayın

Glass olmasın o ?

Ben sana demedim mi Skeleton veya Class Belt lazım diye DD 25 Hat ının yanına Bak SenS bile anlamış hemen olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi originals -- 26 Temmuz 2006; 13:49:00 >
  • ARES TE LYCON STAFF ALİNİKTİRR +1 ..+5 +6 +7 +8 İLGİLENENLER PM YADA MAİL İLE ANLASALİM ...... erdaltemiz@hotmail.com
  • Nick : Confidential
    Server : Cypher
    LeveL : 70 warrior 500k np
    Itemler : +8 shell set, +8 raptor, 2 x we, 2 x roc, glass belt, wp ve ıvır zıvır büsürü item satılıktır.
    ilgilenenlerim mail veya pm atmaları reca olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 70warrior -- 27 Temmuz 2006; 0:13:26 >
  • Areste item veya coin karşılığı diesde coin verilecektir ilgilenenler pm atsın
  • kekuri rıng 30m satıom dıeste 65 mage nin sahibiyim pazar kuruom gelen gelsin az sonra oyuna girecem agalar

Knight Online Char/Karakter/Item/Eşya Pazarı
  • ben braz once sattım kekury ringi 60 mden 30 mye saniyesinde gider kekury ring
  • lvl : 60 (rogue) human
    server: mannes

başka serverlarda ki charlarla takas yapmak istiyorum.(mykoda dahil) msn: urumystery@hotmail.com
  • 65 LVL üstü itemli human barbar warrior arıyorum ytl ile satın alıcam sorunsuz olması şartıyla...

BERAMUS
  • edanada 64 asas 60 paladin 60warior itemli olarak ytl karşılığında satılıktır ilgileneler için mertgulver_17@hotmail.com

asasın itemleri
    +1pp
    +1 2 tane kekuri
    +8 +9 takılar
    +6 shel üstlük
    +7 +6 citin set
    +7 mirage d.

paladinin itemleri
    +8 +7 ezik kıyafet
    +8 +9 tkaılar
    +0 lobo
    +6 durandal

wariorun itemleri
    +7 +6 citin
    shel kafalık
    +9 takılar
    +0 lupus
    +7 glave

satış istanbuldan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerT_G -- 27 Temmuz 2006; 15:29:16 >
  • Slm gegumyaniguzel@hotmail.com maıl adresım eklersen char hakkında goruselım ok
  • Server: Edana
    Nick: Agabey
    Lvl: 61 Blade Master

Olympia Server'ında gb veya item karşılığı satılıktır. Burdan pm yoluyla msn adresinizi bildirin. Ben sizi eklerim
  • 55+ weya 60 + orc roguesı olan aresde charını takas etmeyı dusunurseler ben lwl 62 prıestımı 55+ weya 60 + 1 rogue ıle degısıcegım

charım fulll ıtemlıdır .....
  • BERAMUSda LVL 60 MASTER ASSASSIN SATILIKTIR...
    PM PLS...
  • Server : Beramus ( %99 Beramus2'de oluyorum. )

Item : Ib +4 (poison yok)

Nick : (ctrl + backspace)LeBron(ctrl+backspace) [ ctrl + backspace oyundaki kare işaretidir.foruma koyulmadığı için bu şekilde yazmak istedim. ]

Dh den pm atarsanız iyi olur.
    Düşündüğüm fiyat 400m
    Herhangi bir pazarlık söz konusu değildir.
    Sadece alıcak olan pm atarsa sevinirim.

Ayrıca ;
    Msn adresim : anil_gezici_1288@hotmail.com
    takas önericek olanlar msn'den eklerlerse daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Maiden -- 27 Temmuz 2006; 0:50:04 >
  • beramusda uygun fiyata bi kaç parça +8 fp alıcam not:rogue pm atarsanız sevinirim
  • +8 i.b 50gb
    +7 i.b 10gb
    +7md dual 400m
    kekuri ring dual 350m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efece -- 27 Temmuz 2006; 0:55:10 >
  • Cyberda elimde olan itemler;

MS+8 (Mirage Sword+8)
    Cleric Earring +1
    Cleric Earring +2
    Diamond Ring +2
    50 GB

Bu itemleri XGENON warrior itemleri ile takas etmek istiyorum. GB vb. satışlar yapılmayacak. Birçok şehirde tanıdık arkadaşlar mevcut elden takas yapabilirim.

İyi oyunlar dilerim
    ebalci@hotmail.com
  • BERAMUS DA 55 LVL BUFFER YANINDA 54 ASASİN VAR ACİLEN SATILIK ULAŞMAK İCİN CİCİ_006@HOTMAİL.COM KÜCÜK YAZIN İLGİLENENLER HOTMAİL E MESAJ BIRAKA BİLİR
  • Server : Edena

LEvel 61 Paladin (Hem int hem de bp eşyası bulunur )

+7 ve +6 chtiin set ( karışık ) +9, +8, str ve heal takılar

Warrior chitin shell pauldron / Elixir staff / +7 durandal

İlgilenenler pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.